• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Meraklisiniz milleti bosamaya.Zaten dikkat ediyorum bu siteye medeni hali evli girip bosanmis olarak çikiyolar bir derdim vara konu açinca. Görüslerim sizlerinkiyle ayni olmayabilir. Yasanmislik ve öngörü beni sizden bir adim önde tutar. Demek ki herkes ayni seyi söylüyorsa, kimse yeterince düsünmüyor demektir.

Konu sahibi neden boşansın kiyi savunuyorsunuz ya hani size göre aldatma sadece fizikseldir cinsellik yoksa sorun yok demektir size göre,peki siz neden eşinizle ablanızı yatakta basmadığınız halde boşandınız?
Sizin mantığınıza göre kaldırılabilir bir durummuş aslında.
Bu kadar boşanma karşıtı birinden bu beklenirdi.

arkadaşlar bir durun hele.nettiniz böyle? arada bakıyım "sevmesendebeni" napmış diye, kızın geldiği yok, biz habire yazıyoruz.:KK64:saatte en az 10 sayfa ilerliyor konuşma. bi de aramızda atışmaya mı başlamışız? sanki konu saptı mı?

Hakkaten ya konu sahibesinin eşi misiniz siz ?

arkadaşlar konu sahibi başka bir üye belki gerçek adresiyle takip edip yazmıyodur gücü yoktur belki de barışmıştır sonuçta bu hesap sahte özel izinle açıldı..

Meraklisiniz milleti bosamaya.Zaten dikkat ediyorum bu siteye medeni hali evli girip bosanmis olarak çikiyolar bir derdim vara konu açinca. Görüslerim sizlerinkiyle ayni olmayabilir. Yasanmislik ve öngörü beni sizden bir adim önde tutar. Demek ki herkes ayni seyi söylüyorsa, kimse yeterince düsünmüyor demektir.
Saka gibisiniz yemin ediyorum.hani bi dediginiz digerini tutsa neyse.ablasiyla aldatiliyo kadin ne diyelim olur boyle seyler koy ver bacim grup yapin mi?herkes ayni seyi soyleyince dusunmuyo degil,aklin yolu bir diyoruz biz genelde.

banada konu sahibinin ablası yada eşi olacak karaktersiz siteye gelmiş gibi bir his uyandırdı bu mesajlar

Ablası zaten boşanda gel diyodu konu sahibinin eşine
Ve abla gibi de yazmıyo

Eş gibi daha çok;
Eşine sarıl, aldatmadı, cinsel bişey yok, boşanma ablanı sevindirme diyo hep

Abla olsaydı bu kişi;
Senin kocanda iş yok, et tırnaktan ayrılmaz ablanı atma vs derdi :)

lutran,
Kutsal bir vazife üstleniyor şuan bir yuvayı kurtarma derdinde:KK53:
Helal olsun bizler yüzünden o kadar yuva yıkıldı onun sayesinde de kurtulacak:KK45:

arkadaşlar bir durun hele.nettiniz böyle? arada bakıyım "sevmesendebeni" napmış diye, kızın geldiği yok, biz habire yazıyoruz.:KK64:saatte en az 10 sayfa ilerliyor konuşma. bi de aramızda atışmaya mı başlamışız? sanki konu saptı mı?

Konu saptı evet
Eşine sarıl cinsel bişey olmamış diyen biri çıkınca millet sinirlendi haliyle

Fazla açık olacak belki ama
Benzer şeyler yaşadım sırf bu yüzden üye oldum diyen kişinin yorumlaır çok tezat
Bana daha çok konu sahibinin eşi gibi geldi kendisi

Aldatmadım
Mesafe koyamadım
Cinsel bişey yok
Kocana sarıl

Yorumlarının özü hep bu
Yahu aynısını yaşayıp boşanan sen değil miydin

aynı şeyi söylemekten yoruldum sabahtan beri..

hikayeyi benzer yazıp sonlarını farklı oluşturdu arkadaş..o kadar emin ki cinsellik olmadığından konu sahibi bile bu kadar emin değil.

Konu sahibinden cok biz burda dolaniyoruyz yaa konu sahibi bu kadar ilgilenmiyor ara sira girip bakalim gelmismi diye bu ne arkadas valla isi gucu biraktik bdv deyiz surekli biri gelsinde su valisimi hazirlasdin memlekete gitcem yahuuu :-)

Lut_ran Lut_ran sen de mi 'bi beddua edersem aynısını yaşarsın' cılardansın?
Yalnız bu gelenek genelde konu sahiplerine aitti.
Konu sahibi eşini bir yerden sonra savunmaya başlar hep, sonra da başlar beddua etmeye.
Siz de benim acımı yaşayın diye...
Sen konu sahibi yerine bu durumu üstleniyorsun ilginç geldi bak. :KK51:

Kizlar en son konu sahibini babası aramisti gel yoksa evlatlıktan reddedirim demişti konu sahibi boşanmak istiodu sonra konu sahibi geldi mi hic??? Konu dallanip budaklanmis tlf dan giriyom zor oluyor

Back