- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #1.721
banada konu sahibinin ablası yada eşi olacak karaktersiz siteye gelmiş gibi bir his uyandırdı bu mesajlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraklisiniz milleti bosamaya.Zaten dikkat ediyorum bu siteye medeni hali evli girip bosanmis olarak çikiyolar bir derdim vara konu açinca. Görüslerim sizlerinkiyle ayni olmayabilir. Yasanmislik ve öngörü beni sizden bir adim önde tutar. Demek ki herkes ayni seyi söylüyorsa, kimse yeterince düsünmüyor demektir.
Saka gibisiniz yemin ediyorum.hani bi dediginiz digerini tutsa neyse.ablasiyla aldatiliyo kadin ne diyelim olur boyle seyler koy ver bacim grup yapin mi?herkes ayni seyi soyleyince dusunmuyo degil,aklin yolu bir diyoruz biz genelde.Meraklisiniz milleti bosamaya.Zaten dikkat ediyorum bu siteye medeni hali evli girip bosanmis olarak çikiyolar bir derdim vara konu açinca. Görüslerim sizlerinkiyle ayni olmayabilir. Yasanmislik ve öngörü beni sizden bir adim önde tutar. Demek ki herkes ayni seyi söylüyorsa, kimse yeterince düsünmüyor demektir.
banada konu sahibinin ablası yada eşi olacak karaktersiz siteye gelmiş gibi bir his uyandırdı bu mesajlar
o zaman aldatma sayılmazmış ona göre.evet sadece gözetlemiş eşiniz cinsel ilişkiyede girmemiş oysaki değil mi...
arkadaşlar bir durun hele.nettiniz böyle? arada bakıyım "sevmesendebeni" napmış diye, kızın geldiği yok, biz habire yazıyoruz.saatte en az 10 sayfa ilerliyor konuşma. bi de aramızda atışmaya mı başlamışız? sanki konu saptı mı?
Fazla açık olacak belki ama
Benzer şeyler yaşadım sırf bu yüzden üye oldum diyen kişinin yorumlaır çok tezat
Bana daha çok konu sahibinin eşi gibi geldi kendisi
Aldatmadım
Mesafe koyamadım
Cinsel bişey yok
Kocana sarıl
Yorumlarının özü hep bu
Yahu aynısını yaşayıp boşanan sen değil miydin
Vaaaay beee , kadının kkya girdiğini nası anlamış ola ki ?Vay anasını ya. Gelmiş kadını burdan ikna edecek. Kafa bu kadar çalışıyorsa demek.
Lut-ran cok açık etmedin mi ?
aynı şeyi söylemekten yoruldum sabahtan beri..
hikayeyi benzer yazıp sonlarını farklı oluşturdu arkadaş..o kadar emin ki cinsellik olmadığından konu sahibi bile bu kadar emin değil.
o zaman aldatma sayılmazmış ona göre.