- 20 Haziran 2014
- 1.654
- 799
- 63
- Konu Sahibi sevmesendebeni
- #1.701
sana başta kamera koy dedik...gözümle gördüklerimden başka hiçbi kanıtım yok ah keşke olsaydı..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana başta kamera koy dedik...gözümle gördüklerimden başka hiçbi kanıtım yok ah keşke olsaydı..
Senin için üye oldum. Senin yasadiklarini benzerini maalesef ben de yasadim. Ablam esime özel sirt masaji yaptirir.Öpüstügü erkekleri bile anlatirdi. Ortak noktamiz o da çogunu alkollüyken yapti. Ayikken de laubalilerdi. Ben de senin gibi iyi niyetimden hiç müdahale etmiyordum..
Ama taa ki o gün gözlerimle görecegim igrenç ani yasayana kadar....
Detaylari yazip yarami kanatmak istemiyorum. Sen yolun çok basindasin. Ve esin seni tercih edip, ablandan uzak durmak istiyor. Bunu da dile getirmis.Esini birakma derim ben..Ablandan uzak dur. Hayatini maffedecek kisilige sahip.
konu ilerlerken yeni üye biri geliyor sırf bu konu için üye olmuş..benzer şeyler yaşamış ama kocası ve ablası arasında cinsellik olduğu için boşanmış..hikayesi bu..
konu sahibine ısrarla cinsellik olmamış bu aldatma sayılmaz,ablanı sil kocana sarıl ve ayrılma diyor..kendi hikaysini anlatırken bile verdiği msj hep aynı.
neden acaba?
offf baya garip bi konuu biri özetleyebilirmi 170 sayfa mümkün diil okumak
tövbe estağfurullah buna çok güldüm ama..doğru konya ovası gibi adamYanlış hatırlamıyorsam Lilyen'in mesajıydı, Konu sahibinin eşi hakkında "Enişte de Konya Ovası mübarek ben böyle genişlik ne gördüm ne duydum" demişti de bildiğin kahkaha atmıştım Lut_ran'ın genişliğine bakınca "Konya Ovasının kulakları çınlasın" demek geldi içimden
boşanmaya karşıysanız siz neden ayrıldınız.Meraklisiniz milleti bosamaya.Zaten dikkat ediyorum bu siteye medeni hali evli girip bosanmis olarak çikiyolar bir derdim vara konu açinca. Görüslerim sizlerinkiyle ayni olmayabilir. Yasanmislik ve öngörü beni sizden bir adim önde tutar. Demek ki herkes ayni seyi söylüyorsa, kimse yeterince düsünmüyor demektir.
kk müdavimisin demek ki sen de:))Meraklisiniz milleti bosamaya.Zaten dikkat ediyorum bu siteye medeni hali evli girip bosanmis olarak çikiyolar bir derdim vara konu açinca. Görüslerim sizlerinkiyle ayni olmayabilir. Yasanmislik ve öngörü beni sizden bir adim önde tutar. Demek ki herkes ayni seyi söylüyorsa, kimse yeterince düsünmüyor demektir.
başta görsem kaçırmazdım konuyu şuan denk geldim ilk bi kaç yorumu okudum şok oldum konu sahibi yakaladımı bişeyŞu mesajlar da günlerce sınava çalışmayıp son anda sağdan soldan not isteyen öğrencileri hatırlatıyor bana hep
Ama burada öyle bir durum yok tabi ki ben de çok kaçırıyorum bazen
Özetlenecek gibi değil, ipin ucu kaçtı Ya da konu sahibinin profiline gir, sadece onun mesajlarını oku, ben öyle yapıyorum çok sayfa birikmişse
bakın sorun şu ki,siz kendinizle çelişiyorsunuz..sevişmemişler,boşanma diyorsun,bir yandan kocam ablamı banyoda gözetledi,boşadım diyorsun..Meraklisiniz milleti bosamaya.Zaten dikkat ediyorum bu siteye medeni hali evli girip bosanmis olarak çikiyolar bir derdim vara konu açinca. Görüslerim sizlerinkiyle ayni olmayabilir. Yasanmislik ve öngörü beni sizden bir adim önde tutar. Demek ki herkes ayni seyi söylüyorsa, kimse yeterince düsünmüyor demektir.
Şu mesajlar da günlerce sınava çalışmayıp son anda sağdan soldan not isteyen öğrencileri hatırlatıyor bana hep
Ama burada öyle bir durum yok tabi ki ben de çok kaçırıyorum bazen
Özetlenecek gibi değil, ipin ucu kaçtı Ya da konu sahibinin profiline gir, sadece onun mesajlarını oku, ben öyle yapıyorum çok sayfa birikmişse
Meraklisiniz milleti bosamaya.Zaten dikkat ediyorum bu siteye medeni hali evli girip bosanmis olarak çikiyolar bir derdim vara konu açinca. Görüslerim sizlerinkiyle ayni olmayabilir. Yasanmislik ve öngörü beni sizden bir adim önde tutar. Demek ki herkes ayni seyi söylüyorsa, kimse yeterince düsünmüyor demektir.
evet sadece gözetlemiş eşiniz cinsel ilişkiyede girmemiş oysaki değil mi...boşanmaya karşıysanız siz neden ayrıldınız.
devam etseydiniz
ya hep söylüyorum başta kamera koycaktı gözüyle görmeden hiç böyle şeyler yapmıcaktı... nezaman net görücekti ondan sonra boşanıcaktı.. şimdi ne oldu net kanıt yok kafasında acabalar.. boka sardı resmen..