• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Meraklisiniz milleti bosamaya.Zaten dikkat ediyorum bu siteye medeni hali evli girip bosanmis olarak çikiyolar bir derdim vara konu açinca. Görüslerim sizlerinkiyle ayni olmayabilir. Yasanmislik ve öngörü beni sizden bir adim önde tutar. Demek ki herkes ayni seyi söylüyorsa, kimse yeterince düsünmüyor demektir.

Arkadaşlar lut_ran haklı da olamaz mı, ben boşanmasın demiyorum asla çünkü eşinin de suçu var. Sanırım eşinin bundan sonraki hareketleri, masum olup olmadığını belirleyecek. Abla kör kütük aşık,onlar ayrılırsa enişte ona kalacak diye de düşünüyor belki ama eşin ne hissettiğini bilmiyoruz,hissediyoruz sadece

arkadaşlar pişman mı değil mi bilemem ama bi garip.ayrıca pişman olmuş biri olamasındansa konu sahibinin kocası olmasını tercih ederim.

Senin için üye oldum. Senin yasadiklarini benzerini maalesef ben de yasadim. Ablam esime özel sirt masaji yaptirir.Öpüstügü erkekleri bile anlatirdi. Ortak noktamiz o da çogunu alkollüyken yapti. Ayikken de laubalilerdi. Ben de senin gibi iyi niyetimden hiç müdahale etmiyordum..
Ama taa ki o gün gözlerimle görecegim igrenç ani yasayana kadar....
Detaylari yazip yarami kanatmak istemiyorum. Sen yolun çok basindasin. Ve esin seni tercih edip, ablandan uzak durmak istiyor. Bunu da dile getirmis.Esini birakma derim ben..Ablandan uzak dur. Hayatini maffedecek kisilige sahip.

ilk mesajı bu arkadaşın..
ablası kadar eşininde hatası yokmu kardeş. gerçekten soru soruyorum. iğnelemiyorum..
eşi, hayatının geri kalacağını paylaşcağına söz verdiği insan tüm güvenini yerle bir ediyor. böyle bir insana bir daha nasıl güvenilir.. burda abla eş gibi isimden ziyade yapılan haksızlık midesizlik söz konusudur. ne ablası acımış.. nede eşi..

konu ilerlerken yeni üye biri geliyor sırf bu konu için üye olmuş..benzer şeyler yaşamış ama kocası ve ablası arasında cinsellik olduğu için boşanmış..hikayesi bu..

konu sahibine ısrarla cinsellik olmamış bu aldatma sayılmaz,ablanı sil kocana sarıl ve ayrılma diyor..kendi hikaysini anlatırken bile verdiği msj hep aynı.

neden acaba?

Ayrıca Kadiş
Konu sahibinin eşi ile aynı cümleleri kuruyor ' bu aldatma değil, mesafesizlik ' diyo
O da ben sadece sustuğum için hatalıyım ablanın yuvası dağılmasın diye savunma yapıyordu

offf baya garip bi konuu biri özetleyebilirmi 170 sayfa mümkün diil okumak

Şu mesajlar da günlerce sınava çalışmayıp son anda sağdan soldan not isteyen öğrencileri hatırlatıyor bana hep :KK48:
Ama burada öyle bir durum yok tabi ki ben de çok kaçırıyorum bazen :KK19:
Özetlenecek gibi değil, ipin ucu kaçtı :KK51:Ya da konu sahibinin profiline gir, sadece onun mesajlarını oku, ben öyle yapıyorum çok sayfa birikmişse :KK51:

Yanlış hatırlamıyorsam Lilyen'in mesajıydı, Konu sahibinin eşi hakkında "Enişte de Konya Ovası mübarek ben böyle genişlik ne gördüm ne duydum" demişti de bildiğin kahkaha atmıştım :KK48: Lut_ran'ın genişliğine bakınca "Konya Ovasının kulakları çınlasın" demek geldi içimden :KK53:
:KK70::KK70:tövbe estağfurullah buna çok güldüm ama..doğru konya ovası gibi adam:KK70:

Meraklisiniz milleti bosamaya.Zaten dikkat ediyorum bu siteye medeni hali evli girip bosanmis olarak çikiyolar bir derdim vara konu açinca. Görüslerim sizlerinkiyle ayni olmayabilir. Yasanmislik ve öngörü beni sizden bir adim önde tutar. Demek ki herkes ayni seyi söylüyorsa, kimse yeterince düsünmüyor demektir.
boşanmaya karşıysanız siz neden ayrıldınız.
devam etseydiniz

kk müdavimisin demek ki sen de:))
canım kadınların burada yazılan iki satır ile eşlerini boşadığını düşünüyorsan, üzgünüm ama sandığının aksine hayata dair çok az öngürün var demektir.
öyle basit değil o işler.

Şu mesajlar da günlerce sınava çalışmayıp son anda sağdan soldan not isteyen öğrencileri hatırlatıyor bana hep :KK48:
Özetlenecek gibi değil, ipin ucu kaçtı :KK51:Ya da konu sahibinin profiline gir, sadece onun mesajlarını oku, ben öyle yapıyorum çok sayfa birikmişse :KK51:
başta görsem kaçırmazdım konuyu şuan denk geldim ilk bi kaç yorumu okudum şok oldum konu sahibi yakaladımı bişey

sayfasına bi bakayım :)

bakın sorun şu ki,siz kendinizle çelişiyorsunuz..sevişmemişler,boşanma diyorsun,bir yandan kocam ablamı banyoda gözetledi,boşadım diyorsun..
sineye çekmedim boşadım diyorsun,kıymetli kocalarınızı boşmazsınız diyorsun..
yoksa siz de konu açtınız miillet boşan diyince gaz mı gelip boşadınız adamı,sonra da ;benim adam iyiydi ablam asıldı ona,kk da köstek oldu keşke boşamasaydım gül gibi adamı mı dediniz:KK14:

kızlar çetele tutalım mı ayda kaç kiş boşuyoruz acaba diye..bdv de konu açanlar zaten dertsiz kişilerdi ,durduk yere boşan diyoruz ya biz..:KK50:

Konu sahibi herkesi silip başka şehire tayin isteyecek.

Ondan daha çok ona benzer hikaye yaşadım boşandım o yüzden üye oldum diye girizgahla başlayıp
Aman canım kocanı boşayıp ta ablanı sevindirme kocana sarıl diyen bir üye ile kalakaldık

Kısaca durum bu

Çok iyi takip etmediğin kesin... Herkes aynı şeyi söylüyor çünkü puh sineği herkesin midesini bulandırır.. Bulandırmayanların "midesi" geniştir diyebiliriz, görüşü yada düşünceleri değil...

ya hep söylüyorum başta kamera koycaktı gözüyle görmeden hiç böyle şeyler yapmıcaktı... nezaman net görücekti ondan sonra boşanıcaktı.. şimdi ne oldu net kanıt yok kafasında acabalar.. boka sardı resmen..

Fazla açık olacak belki ama
Benzer şeyler yaşadım sırf bu yüzden üye oldum diyen kişinin yorumlaır çok tezat
Bana daha çok konu sahibinin eşi gibi geldi kendisi

Aldatmadım
Mesafe koyamadım
Cinsel bişey yok
Kocana sarıl

Yorumlarının özü hep bu
Yahu aynısını yaşayıp boşanan sen değil miydin

ya hep söylüyorum başta kamera koycaktı gözüyle görmeden hiç böyle şeyler yapmıcaktı... nezaman net görücekti ondan sonra boşanıcaktı.. şimdi ne oldu net kanıt yok kafasında acabalar.. boka sardı resmen..

Kocası ben de rahatsız oluyordum, ses çıkaramıyordum demiş kadına... aslında herşey ortada da, adam gibi ne koca, ne de ana-baba var...

Back