- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 46.362
Sanmıyorum öyle olsa belirtirdiAklima takıldı eğer öyleyse daha da zor hayatı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmıyorum öyle olsa belirtirdiAklima takıldı eğer öyleyse daha da zor hayatı
Aa gel sarılalımGece izleyecem böyle izleyemiyorum eşim oyun oynuyor bir yandan GS yenilmis vir vir söyleniyor dikkatimi veremedim
Cevap bekleyecemSanmıyorum öyle olsa belirtirdi
Pars ve Yekta o gece Bursa’da bi hastanedelermiş. Yektanın bi raporu kaybolmuş. Ne raporu daha belli değil.Yaaa yargı izleyemiyorum misafir var, aklım orada, dağıtmak için buraya sardım
Aa gel sarılalım
Pars ve Yekta o gece Bursa’da bi hastanedelermiş. Yektanın bi raporu kaybolmuş. Ne raporu daha belli değil.
Ben yardımcı olayım sna
En iyi benim desenize kocamla birlikte pür dikkat yargıdayızGece izleyecem böyle izleyemiyorum eşim oyun oynuyor bir yandan GS yenilmis vir vir söyleniyor dikkatimi veremedim
Annemden biliyorum çok kötü bı durum geçmiş olsunKızlar dün panik atağım geldi uzun zamandan sonra ilk defa, çok kötü bir gece geçirdim. Sanırım kurtlar yüzünden L Limonlu Su _Elferay_
Spoi verme gız döverimPars ve Yekta o gece Bursa’da bi hastanedelermiş. Yektanın bi raporu kaybolmuş. Ne raporu daha belli değil.
Ben yardımcı olayım sna
Ayyy keşke o kadar konuşmasaydık yaaaa. Çok geçmiş olsun. Tekrarı yaşanmaz inşallah canımmmmKızlar dün panik atağım geldi uzun zamandan sonra ilk defa, çok kötü bir gece geçirdim. Sanırım kurtlar yüzünden L Limonlu Su _Elferay_
Yaa kurtlar işin şakası tabi benim de kocam şehir dışında ondan mı oldu ki halbuki tek başımayım diye partilemiştim geceAyyy keşke o kadar konuşmasaydık yaaaa. Çok geçmiş olsun. Tekrarı yaşanmaz inşallah canımmmm
Kızzzzzzzz ben şokkkkkkjk. Parsın derdi çıktı ortayaaaaaaSpoi verme gız döverim
Söylemeeeeeeeeeeeeeee sok o dilini içeriKızzzzzzzz ben şokkkkkkjk. Parsın derdi çıktı ortayaaaaaa
İşte kadın varrrrr kadıncağız var bacım konu sahibi ağlamaktan yorumlara cevap veremiyor sen partiledim diyorsun. Oturaydın az ağlayaydın. Baktın olmuyor iki soğanla hallederdinYaa kurtlar işin şakası tabi benim de kocam şehir dışında ondan mı oldu ki halbuki tek başımayım diye partilemiştim gece
O zaman konu açıyorum kesin denk gelir okursun zatenSöylemeeeeeeeeeeeeeee sok o dilini içeri
Sağol canım benim bidaha gelmez İnşAnnemden biliyorum çok kötü bı durum geçmiş olsun
Amin inşallahSağol canım benim bidaha gelmez İnş