• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim telefonunu kapattı...

Benim görümcem yok. 2 tane eltim var. Ben en küçük olanıyım. Onlar 35 yaşında ben 18. Ben her bayram bayram temizliğini yaparım, kış gelmeden temizliğini yaparım, yaz temizliğini yaparım. Her işlerine koşuştururum. Diğerleri evine adım bile atmaz. Şuan bile kv kp köydeki evi tamir ettirmeye gitti. Kaynımın biri engelli diğeri 17 yaşında. Diğerleri benim işim var deyip gelmiyor. Her gün önce kendi evimi temizliyorum sonra yemek pişiriyorum kv nin evine gidip karınlarını doyurup evini temizliyorum. Ama gel gör ki Afedersin diğerlerinin b*kunu yiyolar resmen. Ama ben insanlığımı yapıyorum iyilik bende kalsın diyorum. Geçmişi bu kadar kurcalama. Bebeğimizi kaybettik eşimin gözünden tek damla yaş gelmedi. Gayet normaldi. Bi ara sıktı kendini falan ama beceremedi. Sevgililer gününde hediye almadı almadığıyla kalmadı sevgilisine sevgililer gününde yaptığı süprizi anlattı. Zoruma gitti ama sustum. Sevgilileriyle yediği haltları anlattı sustum. Kız kaçırdığını anlattı yine sustum. Sonunda dedim ki beni geçmişin ilgilendirmez. Ben geleceğe bakarım sende bakarsan iyi edersin. Diyeceğim o ki iyilik sende kalsın ve herşeyi bu kadar sorgulama. Yoksa sadece kv kp deil eşini çevredekileri kendinden soğutursun. Eşinide çok sıkboğaz etme. Erkekler fazla sıkıya gelmez söyleyim:kahve:
Kaç yaşında evlendiniz. Gerçekten eşinizi seviyormusunuz bunca şeye rağmen. Daha bu yaşta kendi hayatınızın önüne eşinizin ve ailenizin hayatını koyarsan sağlığınızı kaybedebilirsiniz. Ben sizin için çok üzüldüm.

Kaç yaşında evlendiniz. Gerçekten eşinizi seviyormusunuz bunca şeye rağmen. Daha bu yaşta kendi hayatınızın önüne eşinizin ve ailenizin hayatını koyarsan sağlığınızı kaybedebilirsiniz. Ben sizin için çok üzüldüm.
17 yaşında evlendim. Evlenene kadar ağrı kesici bile içmezdim. Ama şimdi haftada bir hastane. Pek iyi deilim bazen elim ayağım titriyor

17 yaşında evlendim. Evlenene kadar ağrı kesici bile içmezdim. Ama şimdi haftada bir hastane. Pek iyi deilim bazen elim ayağım titriyor
İşte bunun için kendinize değer verin ve bu kadarını yapmalarına izin vermeyin. İlerde daha ciddi sağlık sorunları sizi bekliyor.

Hanimefendi hayatta ev altin araba para pul bunlardan baska seylerde var.. adalet diye diye evliliginizi bittireceksiniz. Birakin su maddiyat olaylarini kim kime ne kadar para veriyorsa versin. Sizi alakadar etmez varsa bir haksizlik birakin kocaniz hesaplassin. Bunaltmissiniz adami

Benim görümcem yok. 2 tane eltim var. Ben en küçük olanıyım. Onlar 35 yaşında ben 18. Ben her bayram bayram temizliğini yaparım, kış gelmeden temizliğini yaparım, yaz temizliğini yaparım. Her işlerine koşuştururum. Diğerleri evine adım bile atmaz. Şuan bile kv kp köydeki evi tamir ettirmeye gitti. Kaynımın biri engelli diğeri 17 yaşında. Diğerleri benim işim var deyip gelmiyor. Her gün önce kendi evimi temizliyorum sonra yemek pişiriyorum kv nin evine gidip karınlarını doyurup evini temizliyorum. Ama gel gör ki Afedersin diğerlerinin b*kunu yiyolar resmen. Ama ben insanlığımı yapıyorum iyilik bende kalsın diyorum. Geçmişi bu kadar kurcalama. Bebeğimizi kaybettik eşimin gözünden tek damla yaş gelmedi. Gayet normaldi. Bi ara sıktı kendini falan ama beceremedi. Sevgililer gününde hediye almadı almadığıyla kalmadı sevgilisine sevgililer gününde yaptığı süprizi anlattı. Zoruma gitti ama sustum. Sevgilileriyle yediği haltları anlattı sustum. Kız kaçırdığını anlattı yine sustum. Sonunda dedim ki beni geçmişin ilgilendirmez. Ben geleceğe bakarım sende bakarsan iyi edersin. Diyeceğim o ki iyilik sende kalsın ve herşeyi bu kadar sorgulama. Yoksa sadece kv kp deil eşini çevredekileri kendinden soğutursun. Eşinide çok sıkboğaz etme. Erkekler fazla sıkıya gelmez söyleyim:kahve:
Nicin herkese hizmet ediyorsunuz? Cok anormal bir durum bu?

18 inde ne acelen vardı da evlendin? Bir de bebeğini kaybetmişsin. Senin yaşıtların lise son sınıfta universite sınavına hazırlanıyor. Çocuk gelin olmuşsun.

Bende başından beri başkası yapsın dedim eşim tutturdu görümceminkinide yapanın o olduğunu söyledi
Eşim yıllarca para vermiş ailesine görümcem çalışmamış etmemiş neden onun takısı tam verildiği bizim ki alındı adaletli olan bunu yapmaz
Eşinizin yıllarca verdiği paranın hesabını neden siz tutuyorsunuz verdiyse verdi ailesi sonuçta eşiniz dert etmiyor siz niye kendinize problem arıyorsunuz ayrıca görümceye karşı bi kıskançlık sezdim siz de :KK14:

Şuan çok üzgünüm ve ağlıyorum... Çünkü bunu bana yapmayan tek insandı.Birbuçuk seneden sonra o telefonu kapatıp benimle tartışmak istemediğini söyledi.Evimiz için dış cephe yaptıracaktık ve bunu eşimin babası yapacaktı(yapımı ondan olacaktı malzeme parasını biz verecektik)yan çizdiğini anlamıştım çünkü eşim yapan biryere babam fiyat soracak demişti.Bayramdan sonra soracaktı hala eşimden ses çıkmadı işteyken sordum babası sormuş mu diye şimdi havalar sıcakmış serinleyince soracakmış o zaman fiyatı az olurmuş falan dedi.Bence yapmama sebebi benim onlara soğuk oluşum nede olsa o evde ben yaşayacağım eşimden çok.Görümcemin evini o daha taşınmadan iç dış yalıtım yapmış babası o evlatda sen nesin dedim.Arkadaşlar gerçekten ortada çok büyük haksızlık dönüyor düğünde onlardan takılan takılarıda almışlardı görümceminkinin tek kuruşuna dokunmamışlar.Görümcem takılarının hepsini verip araba aldı üstüne çocuğuda oldu ben yapmayı bilmez miydim bunları hem keyfime bakardım hem çocuğum için harcardım.Bana düğünümde takılanlar ise ev için gitti.Gerçekten üzülüyorum artık bu haksızlığa eşim önceden birkaç kez çibanın başı sensin demişti olan sorunlardan dolayı bugünde beni haksız buldu gerçekten üzülüyorum bu hep böyle mi gidecek tek salak biz miyiz?Lütfen bana ayrıl demeyin bunu annem için yapamam çok üzülür.Eşim sadece sus diyor bana böyle konuşunca bu ne demek susunca ne değişecek?:KK43:
Benim görümceme yapılanları ve bizim zamannda cektiğimiz sıkıntıları sana anlatsam
Ohoooo

Altinlar eve gitti diyorsunuz da o evde kim oturuyor morsever?

Ben bir adamin bayramda ziyarete bile gelmeyen, kapidan ugrandiginda rahatsiz olan gelinine hic bir sey yapmayisini tuhaf bulmuyorum. Kesinlikle cibanin basi sensin falan denmesini onaylamiyorum ama bayramda buyuklerini ziyarete layik bulmayan biri buyuklerden buyukluk beklemesin.

Takmissin sen kp ye.

Kimse size birsey yapmak zorunda degil.

Kizina yapar size yapmaz.

Kizina yapmaz size yapar.

Herkesin dusuncesi farkli.

Ayrimcilik olabilir bu evet ama yapacak birsey yok.

Dilenci gibi surekli birilerinden birsey beklemezseniz mutlu olursunuz

Ama cidden sizin yaşantınız ve yaşadıklarınız da tuhaf.
Hem eşiniz hem ailesi yüklendikçe yüklenmiş, bu kadar iyi niyet çok fazla..
Annem hep der ki yerinden oynayan taş bir daha yerine tutunmaz. Ben her zaman evim derim yuvam derim. Gerisi onların bileceği iş. Allah bir gün elbet bana attıkları taşları yollarına koyar. Kimse benden bulmasın Allah'ından bulsun. İyilik bende kalsın. Nede olsa hepimiz öteki dünyamızı hazırlamıyor muyuz?

18 inde ne acelen vardı da evlendin? Bir de bebeğini kaybetmişsin. Senin yaşıtların lise son sınıfta universite sınavına hazırlanıyor. Çocuk gelin olmuşsun.
Bende isterdim okumayı ama olmadı. Okutmadılar sigara içiyorum diye. Hergün şiddet gördüm babamdan çalıştırıp parama el koydu. Dayanamadım artık. Evliliği kaçış olarak gördüm. 17 yaşında evlendim. 1,5 senedir evliyim

Nicin herkese hizmet ediyorsunuz? Cok anormal bir durum bu?
Yaşlılar. Engelli kaynım 30 yaşında. Bırakıp gittiler köye. Ben bakıyorum. Evimde deil ama kv nin evinde. Hər gün gidiyorum. Amacım yardım etmek üzülüyorum. Ama onlar hep diğerlerine yardım ediyor. Yeni evli ve borçlu olan biziz. Çarşıda apartman daireleri var kiracıyı çıkarttı borcu harcı olmayanı oturttu. Bişey diyemedim. Çünkü bana düşmez. Sürekli para gönderir onlara. Bileziklerimi bozdurup bankaya yatırmıştım. Yaşım tutmuyordu 17 yaşındaydım. Eşime güvenmiştim onun üzerine hesap açıp yatırdık. Abisi ce babasıyla bir olup gizlice çekmişler abisine araba almışlar. Sustum. Sonra dayanamadım tartıştık. 5000 verdiler 3000 tl borcumuzu ödedi 7000 kaldı ödemeyi düşünmüyorlar. Eşimi kullanıyorlar bende baba-oğul arasına girmiyorum.

Yıllarca çalışıp eve para veren eşin.Verdikleri de kendi anası babası.Sen kim oluyosun da adamın parasının peşine düşüyosun ya gerçekten.Kimseye bişeye katkın yok oturduğun yerden onun parasının diğerinin altının hesabını yapıyosun.Kalk da çalış kendin yaptır yalıtımını o zaman.Amma bedavacısın.

Back