Benim görümcem yok. 2 tane eltim var. Ben en küçük olanıyım. Onlar 35 yaşında ben 18. Ben her bayram bayram temizliğini yaparım, kış gelmeden temizliğini yaparım, yaz temizliğini yaparım. Her işlerine koşuştururum. Diğerleri evine adım bile atmaz. Şuan bile kv kp köydeki evi tamir ettirmeye gitti. Kaynımın biri engelli diğeri 17 yaşında. Diğerleri benim işim var deyip gelmiyor. Her gün önce kendi evimi temizliyorum sonra yemek pişiriyorum kv nin evine gidip karınlarını doyurup evini temizliyorum. Ama gel gör ki Afedersin diğerlerinin b*kunu yiyolar resmen. Ama ben insanlığımı yapıyorum iyilik bende kalsın diyorum. Geçmişi bu kadar kurcalama. Bebeğimizi kaybettik eşimin gözünden tek damla yaş gelmedi. Gayet normaldi. Bi ara sıktı kendini falan ama beceremedi. Sevgililer gününde hediye almadı almadığıyla kalmadı sevgilisine sevgililer gününde yaptığı süprizi anlattı. Zoruma gitti ama sustum. Sevgilileriyle yediği haltları anlattı sustum. Kız kaçırdığını anlattı yine sustum. Sonunda dedim ki beni geçmişin ilgilendirmez. Ben geleceğe bakarım sende bakarsan iyi edersin. Diyeceğim o ki iyilik sende kalsın ve herşeyi bu kadar sorgulama. Yoksa sadece kv kp deil eşini çevredekileri kendinden soğutursun. Eşinide çok sıkboğaz etme. Erkekler fazla sıkıya gelmez söyleyim