• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim telefonunu kapattı...

Bana eşimin tarafı bir tane çeyrek bile takmadı, evde vermedi 3 yıl borç ödedik benim ailem beyaz eşyamı çeyizimi aldı bende çalışıyordum, ütümden tost makinama, süpürgeme varana kadar ben aldım eşimin aldığı mobilyaların borcu 3 yıl sürdü bir kere bile senin ailen neden bir Çorap bir çeyrek almadı diye sormadım eksik bile düzülmedi, sizler hazır evlere konuyorsunuz senin tabirinle rahat batıyor, yok kayınpederin kayınpederinden kalmış mış adam vermese vermez miras kalmış senin kayınpeder kayınvalide Ölüncede size kalabilirdi adam evladına vermiş erkenden rahat etsinler demiş bakmışki gelin nankör dış cepheyi yapmaktan vazgeçmiş hala dedeye minnet duyarım diyorsun dede yok ölmüş mal onun değil artık kayınvalidenin anlamıyor musun gerçekten bunu, Siz bekarken okudunuz mu çalıştınız mı?
Biz severek evlenmedik ki eşim gelip imkanım olduğu kadar demedi ki onlar herşeyin en güzelini vadesiz ağlayarak en vakasını yaptırdılar dedenin öldüğü yok dış cepheyi yapmasında eşim bekliyordu ben en başından beri biliyordum tanıdım onları verdikleri sözlerden dönerler dedenin öldüğü yok adam yüzüne bakmaz ama verdiği evde oturur öyle adamlarda böyle gelin Allah işte adalet

Sen görümceye fena takmışsın, abin evlensede azıcıkta gelininize enerjini harcasan, sen fesatlandıkça Allah görümcene daha çok verir sende kendi kendini yersin.

Biz severek evlenmedik ki eşim gelip imkanım olduğu kadar demedi ki onlar herşeyin en güzelini vadesiz ağlayarak en vakasını yaptırdılar dedenin öldüğü yok dış cepheyi yapmasında eşim bekliyordu ben en başından beri biliyordum tanıdım onları verdikleri sözlerden dönerler dedenin öldüğü yok adam yüzüne bakmaz ama verdiği evde oturur öyle adamlarda böyle gelin Allah işte adalet
Tamam Ölmeden dağıtmış evlatlarına ne var bunda o zaman daha iyi ya madem evde sen oturuyorsun al bak dedeye minnetini Ödemiş olursun, oh ne güzel evde ben oturayım kayınpeder dedeye baksın ama kayınpederle senin evin bir alakası olmasın al bak dedeye bu kadar hak hukuk biliyorsan.

Yasinda bekledigimden fazlaymis bu dusuncelere sahip olman uzucu.İsin ozeti su canim tavsiyelere uyarsin uymazsin bu senin bilecegin is hayati yasayan sensin ama bu fikirlerle yasamaya devam edersen bu icindeki negatiflik seni gunden gune eriticek sende esini eriticeksin o kizdigin butun insanlar butun bunlardan habersiz kapisini cekip oturucak sen esinle kotu oldugunda kalicaksin hayatta sevgi denen bisey var bosver onu bunu sen buna odaklan ha bide uzuluyosun ya esinin nisanliyken filan soylediklerine bide soyle dusun anlattiklarindan yola cikarak soyluyorum esin zaten ailesinden darbe yemis haksizliga ugramis uzulmus onu bu kadar cok dusunuyosan bide sen ustune gitmezsin ne olursa olsun destekcisi olur atese korukle diil suyla gidip sondurursunkiii esin daha cok uzulup bunalmasin diye ama kusura bakma senin derdin esin diil kendi egon bunlarida bi dusun derim kimse 4 4 luk bi hayat yasamiyo madem bu kadar uzduler seni Allaha havale et adaleti o verir esine saril yuvana sahip cik yarin yuvan bozulursa abi ne kadar iyi olursa olsun baba gibi olmaz el kizi gelince sana sahipte cikamaz uc kurus icin hayatini mahvettiginle kalirsin
Çok haklısınız ama adam resmen bizimle dalga geçiyor eşim babasına dış cepheden bahsettiğinde bu sene mi yaptıracaksınız demiş beklentileri bu kızıda ailemle geçirmem galiba nereye kadar dediğiniz gibi birgün abim evlenecek nasipse çocuğum olacak böyle devam edemez ki gerçekten üzülüyorum dalga geçiyorlar

Tamam Ölmeden dağıtmış evlatlarına ne var bunda o zaman daha iyi ya madem evde sen oturuyorsun al bak dedeye minnetini Ödemiş olursun, oh ne güzel evde ben oturayım kayınpeder dedeye baksın ama kayınpederle senin evin bir alakası olmasın al bak dedeye bu kadar hak hukuk biliyorsan.
Valla eşime ben çok dedim o evinden başka yere gitmez dedi Allah biliyor tek kalmazdım korkmadım işime gelirdi

Eşimin tarafından düğüne gelen tanıdık kolu komşu birsürü insan vardı biri mi tek birşey takmaz söyleyen kişiler güvendiğim Allah korkusu olan insanlar hiç mi verilmedi yani 50 lira bile mi videoda görüyorum görümcem eşimin takı kurdelesini alıp gelip masaya oturuyor herşey o kadar ortada ki kaynanama düşen bize bu kadar verildi demekti eşim zaten ben ne takılırsa size vereceğim demiş sızlandıkları için hemde bana sormadan şimdide kardeşimin tek kuruşuna dokunmadılar almamışlardır deyip inanmak istemiyor.
Allaha havale ediyorum ama gücüme gidiyor eşim dış cepeyi babasına dediğinde bu sene mi yaptıracaksınız demiş dalga geçer gibi bir seneden fazladır evliyim hala evime alışamadım elimdeki altınları eve veriyorum ama o kadar boş ki o ev bana hiç huzur vermeyecek sanli
Görümcenize videoyu gösterip sordunuz mu bu takıları kime verdin diye ?
Kim neyi anlatırsa anlatsın yine de gözünüzle kv ve kp inizin aldığını görmemişsiniz , onlar aldı dememelisiniz .

Allah a havale ettim diyorsunuz ama hala aklınızda , sürekli bunları düşünüp hayatı kendinize zehir ediyorsunuz . Zorunuza gidiyor anlıyorum ama siz bu saatten sonra geçmişte olanları değiştiremezsiniz . Bunları düşünmeyi , üzülmeyi bırakın artık . Haksızlık varsa hakkınızı almayı Allah a bıraktınız , güvenin ve sabredin .

Dusunce yapini ve beklentilerini degistirmedigin surece daha cok uzulursun Allah esine saglik sihhat kuvvet hayirli uzun omur versin yaninda olsun calissin kimseye muhtac etmesin yeter gerisi bos o ona bunu vermis o bunu yapmamis bilmem neymis bunlara takili kalirsan mutsuzluktan baska bisey yasamazsin

Çok haklısınız ama adam resmen bizimle dalga geçiyor eşim babasına dış cepheden bahsettiğinde bu sene mi yaptıracaksınız demiş beklentileri bu kızıda ailemle geçirmem galiba nereye kadar dediğiniz gibi birgün abim evlenecek nasipse çocuğum olacak böyle devam edemez ki gerçekten üzülüyorum dalga geçiyorlar
Evim kira dış cephe yok hatta kalorifer Doğalgazda yok elektirikliyle ısındım Mart Ayında doğum yaptım yine elektrik kayınvalidemle aramız çok yakın ev olarak ne o bebekle ıdınamazsınız gel dedi nede ben gittim doğum yaptım bir hafta sonra geldi, napıyım şimdi kocamımı doldurayım ki dolduruşa gelmez herkesin anası babası, bak daha genceciksin bu kadar kötü düşünme bence bir psikiyatrise git problemlisin.

Görümcenize videoyu gösterip sordunuz mu bu takıları kime verdin diye ?
Kim neyi anlatırsa anlatsın yine de gözünüzle kv ve kp inizin aldığını görmemişsiniz , onlar aldı dememelisiniz .

Allah a havale ettim diyorsunuz ama hala aklınızda , sürekli bunları düşünüp hayatı kendinize zehir ediyorsunuz . Zorunuza gidiyor anlıyorum ama siz bu saatten sonra geçmişte olanları değiştiremezsiniz . Bunları düşünmeyi , üzülmeyi bırakın artık . Haksızlık varsa hakkınızı almayı Allah a bıraktınız , güvenin ve sabredin .
Görümcemle muhattap olmuyorum ben onlara hiçbirşeyin hesabını sormuyorum onlar sanırım eşimin sözünün rahatlığıyla verileni alıp kenara koydu.
Her zman takmıyorum ama bugün böyle oldu işte.hayırlısı

Bir gelinimiz var benim kimseyle işim olmaz ancak kendi kendimi yerim
İşte bunu bir anlasanız , bu düşünceleriniz sadece size ve evliliğinize zarar veriyor , mutsuz ediyor . Değer mi ya gençliğinizi , evliliğinizi doya doya yaşamak varken geçmişin , yapılanların , yapılmayanların hesabını tutuyorsunuz . Tek yapmanız gereken herşeyi silip , önünüze bakmak . Huzur çok yakınınızda ama siz ısrarla huzursuzluğu seçiyorsunuz .

Evim kira dış cephe yok hatta kalorifer Doğalgazda yok elektirikliyle ısındım Mart Ayında doğum yaptım yine elektrik kayınvalidemle aramız çok yakın ev olarak ne o bebekle ıdınamazsınız gel dedi nede ben gittim doğum yaptım bir hafta sonra geldi, napıyım şimdi kocamımı doldurayım ki dolduruşa gelmez herkesin anası babası, bak daha genceciksin bu kadar kötü düşünme bence bir psikiyatrise git problemlisin.
Elektirikliyle ısınacak kadar sıcak biryerdesiniz demek ki inanın ufo bize çare olmadı denedik.Benim takıldığım şey adaletsizlik zaten tek mesele o değil

İşte bunu bir anlasanız , bu düşünceleriniz sadece size ve evliliğinize zarar veriyor , mutsuz ediyor . Değer mi ya gençliğinizi , evliliğinizi doya doya yaşamak varken geçmişin , yapılanların , yapılmayanların hesabını tutuyorsunuz . Tek yapmanız gereken herşeyi silip , önünüze bakmak . Huzur çok yakınınızda ama siz ısrarla huzursuzluğu seçiyorsunuz .
Artık gülüp geçeceğim gerçekten sinirim bozuldu başım ağırıp midem bulanıyor şuan böyle üzüleceğimi bilsem evlenmezdim abim evlenince annemle yaşar giderdim

Çünkü evlenirken bedavaya evlenmiyor insanlar resmen kandırıldık kızımıza birşey yapmadılar dediler ya bu kolay birşey mi sanıyorsunuz
Ya Allah aşkına morsever,yaptıysa eş tarafı yaptıkıza,kime ne?
Benim kayınvalidemde,isteme akşamı,4 ay önce evlenmiş kızı için durup durup,2 odacık yaptılar bizim kızada,idare edecek kadar vs deyip durdu.Hepimiz garipsedik,bize neydi kızına ne yapıldığından.Sonra evine gidince gördüm ki süper güzel bir dairesi var.25 bileziği olmuş hediyelerle.O zaman anladım ki,kv aynısını isterim diye öyle diyormuş.Oysa onlardan bana ne.Ben evlendiğim adama bakarım
.Çok eski evlerde oturdum.Eşimle çalıştım çabaladım.Aynı zamanda 3 çocuğuma bakarak.Şimdi çok daha güzel bir evim var.
Kıyas için söylemiyorum.
Sen iki elinin kazandığına,eşinin emeğine bak.Öyle eaki gidenleri karıştırsak ohoo hepimizde neler var.

Görümcemle muhattap olmuyorum ben onlara hiçbirşeyin hesabını sormuyorum onlar sanırım eşimin sözünün rahatlığıyla verileni alıp kenara koydu.
Her zman takmıyorum ama bugün böyle oldu işte.hayırlısı
İşte öyle olduğunu zannediyorsunuz .
Hiç birşey takılmadı farzedin , o altınlar mutluluğunuzdan daha mı önemli ?
Size ait olan şeyleri habersiz aldılarsa vebali onlar ödeyecek . Kabul etmediklerine göre sizin yapabileceğiniz birşey yok . Unutun artık geçmişi .

İşte öyle olduğunu zannediyorsunuz .
Hiç birşey takılmadı farzedin , o altınlar mutluluğunuzdan daha mı önemli ?
Size ait olan şeyleri habersiz aldılarsa vebali onlar ödeyecek . Kabul etmediklerine göre sizin yapabileceğiniz birşey yok . Unutun artık geçmişi .
Ben unutmak istesemde başkaları unutmuyor düğünümde birsürü akrabam geldi birine hoşgeldin denilmedi gerçekten büyük terbiyesizlikti biz kimseyi öyle karşılaşmadık akrabalarım hep söyler insan değiller diye bunu duymak gerçekten üzücü

Back