- 9 Kasım 2015
- 6.043
- 10.805
15 yil kadar once whatsapp var, facebook var, insta yok.
O zaman ki erkek arkadasimin bir arkadasi benimle flort ettigini iddia etmis, hatta mesaj dokumleri falan ortaya atmis. Facebooktan mesajlasmisiz, wp'den mesajlasmamisiz ama yani kisi telefon numarami bilmiyor.
Erkek arkadasim 3-5 gun ortadan kayboldu, bensiz nefes alamayan adam bildigin kayip oldu sonra bir gun pat diye evimin önünde belirdi, ben indim bagirip cagirmaya hazirlanirken onume 3-4 sayfa mesaj dokumu firlatti. (Cikti almis)
Bindim arabaya aldim elime bunlar ne diye okuyorum, bu arada dokumleri ss seklinde almis. Haliyle adim sanim herseyim ortada, bayaği igrenc yazismalar.
Neyse, okudum beynimden vuruldum, dedim ki sanirim gunlerdir kayip olma sebebin seni aldattigimdan suphe duyman. Oncelikle yaziklar olsun ama beni evime bir gotur, bilgisayarımı alip geleyim. O sirada da aractan inerken telefonumu eline verip indim. Evime ciktim, telefonumun sarj aletini aldim, bilgisayarimi ve sarj aletini alıp bi dk icinde geri dondum. Al bakalim bunlari ne yaparsan yap. Ama simdi defol git hayatimdan dedim.
O da kararliligim ve ozguvenim karsisinda sok oldu ama elinde bayagı ciddi deliller oldugu icin sov yaptığımı dusundu (bence) ve aldi gitti telefonumu ve bilgisayarımı.
Aksamina geldi, esyalarimi getirdi, tabiki sucsuz oldugum icin tek bir kanit dahi bulamadi. Sonrasi önemli değil.
Bunu neden anlattim, insan bazen zan altinda kalabilir, ama kendine guveniyorsa yapacagi sey asagi yukari benim yaptiklarim olur.
Oyle bagirip cagirip, baska kadini sahit tutup kacip kacip gitmez.
Nasıl yani senle mesajlaşmış gibi göstermiş anlayamadım