How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşim tam bir gazman

Ben igrenirim bu tarz seylerden.. ciddi anlamda sogurum yani.. biz gulup geceriz diyenleride anlamiyorum.. ben cekemem.. her ne olursa olsun ister hastalik, ister baska bisey bu saygisizliktan baska bisey degil bence..

Benim esimde gegiriyo :D sabah akşam 24 saat ilk başlarda acayip gıcık oluyodum ama alıştım burun karıştırması da cabasi :D

Arada yanlışlıkla pırtlar olur da ikidebir olan katatozortlar biraz can sıkıcı olabiliyor. :KK22:

Aslında arada olunca eğlenceli de geliyor. Zaten pırtlar kokmaz ki :KK70:

Ben utanıyorum ama küçük de olsa osuruk, osuruktur yani. Gerçi eşime göre ben pırt yaptığım zaman çilek kokulu pembe renkli minik kalpler çıkıyormuş öyle diyor :KK23:
Hahaha gozumde canlandi bi an cizgi film gibi cok guldum pembe minik kalplere :D :D

Kizlar bende birsey merak ediyorum yeni evleniyosunuz ishal oldunuz mesela illaki ses cıkacak oyle bisey olur esim duyarsa cok utanirim belki sonra alisirlir ama ilk baslarda nasıl oluyor ? :D

Anormal bir durum görmedim ben, mantik olarak düşündüğümüzde bu bir ihtiyac yediklerimizden ötürü vücut gaz yapiyor bir zaman sonra bu gaz disari cikmak istiyor ki bazi zamanlar istemsizce elde olmadan cikiveriyor...

Gaz sıkışmasından ölenler bile var Allah korusun...

Cok rahat bir sekilde gelen gazi direkt disari cikartmak yerine en azindan bulundugunuz odadan cikip diger yerlerde yapsa daha iyi olur tabiki sizi rahatsiz etmemek adina... Daha iyi olur diye dusunuyorum....

Eviniz sobaliysa, eşinin yetenegi işe yarayabilir. Soba cabuk yanar. Biraz olumlu bak bence olaya:KK58:

Babam ameliyat olunca basina doktorlar hemsireler gelip hasta gaz cikarabiliyormu diye sorardi cok gulerdik ama demekki gaz cikarmak onemli demistim o zaman cocuk aklimla :) ... ama insan normal sartlarda saglik problemi yoksa katlanamaz ben sahsen sogurum esimden... insaniz hepimiz gaz cikariyoruz ama bi zahmet odadan cikiverin

Gaz insani bir şey. Almanyada gaz cikarmak degil, geğirmek ayipmiş. Lakin herkeste olabilecek bir problem bu. Doktora gidin. Ama esler arasindaki bu durum sanirim pek insani degil. Wcye git yap yani. Ya da uzaklas.

Aylardır almanyadayım daha birtane osuranı görmedim.Ayıp olmasa,normal olsa yaparlardı..

evet bu defa kramp giriyor :KK43:
irritabl bağırsak sendromum da var benim
özellikle bazı yiyecekler çok dokunuyor
ama en önemlisi ayakların üşümesi :/

eşim sağolsun utandırmaz hiç . hemen evdeki kediye suç atıyoruz :KK70:
Zeytin çok tatlısınız.
Bizim ikimizinde barsakları hassas. Havadan nem kapan cinsten.
Bizde de 3 seçenek var :)))))
üst kattaki sandalye mi çekti acaba?
Ayy bu saate gürültüye bak terbiyesizler,
yada kedi bir şey mi devirdi... :KK70:

Kızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
zaman kokmuyo, normal belki ama
tiksiniyorum, dün o ses tr izliyoruz şarkının
en güzel yerinde bi yaptı 2saniye geçmedii
kaaççç diye bağırdı ikimizde koridora
fırladık yapma diyorum napıyım diyo. Wcye
git diyorum her seferinde wcye mi gidiyim
diyo kendi evimde rahat olmam lazım diyo,
sen de yap diyo ben ki hiç yapamam. Çok
seviyorum eşimi bana saygısı da var her
konuda ama bu konuda böyle yapması
sanki saygısı yok izlenimi veriyo.
İğrenç bi konu oldu ama sizce napmam lazımo_O
eşiniz ne iş yapıyor?

malesef ben de öyleyim
evlenene kadar çok uğraştım yapmamak için 2-3 sefer olmuştu
ama aynı evdeyken oluyor
hele bi de ben ayaklarımı üşüttüysem
sessiz bir kimyasal bomba gibiyim
napıcağımı bilmiyorum
tutamıyosun ki bu mereti
odadan çıkana kadar öff
hemen eşimin burnunu kapatıyorum elimle napiyim
(turp yemiyorum, karnabahar yemiyorum, çiğ soğan yemiyorum ama geçmiyor)
çözümünü bilen varsa yazsın
doktora gittiniz mi?

bence çok ama çok doğal bir eylem gaz çıkarmak benim eşim de çıkarır bende çıkarırım bence karı koca arasında böyle şeyler saygısızlık veya kötü birşey olarak adlandırılmamalı sonuçta herşeyimizi eşimizle paylaşıyoruz ben hiç önemsemem insanlık hali güler geçerim valla hatta bazen kötü kokunca cesetmi yedin aşkım derim güleriz beraber :) ilk hamileliğim de o kadar çok gaz çıkartıyordum ki eşim hala der "aşkım rekor sende"
kısacası çok büyütmeyin gülün geçin :)

Biri bizdeki popo değil mi demiş de, herkesin bünyesi de bir değil elinde olmuyor, yaşamayan bilmiyor işte. Hiç tutamıyorsa hasta olabilir ve bu bambaşka, bayanların da hamileliği var mesela çok gaz oluyormuş.
Biri belki ömründe hiç çıkarmamıştır ama bir başkasından bunu bekleyemezsin çünkü istemsiz.
Anca biraz dikkat etmesini bekleyebilirsin.

Back