- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi Kedicikk061
canım sımdı kımı vardır rahatsız olur, kımı aman nolcak bende yapıyorum der ben ıkıncı secenege gırıyorum.
zaten saglıklı bır ınsan gun ıcınde bellı bır sayıda gaz cıkarır kımı kokulu kımı kokusuz , kımı seslı kımı sessız ,bazen ıstem dısı salındıgı da olur bu gazın ama ınsanız yanı toplum ıcınde gaz cıkarılmasına gule oynaya bende karsıyım yada evde esım ve benden baska ınsanlar varsa ama yalnızken ıkımızde o konuda cok rahatız....
bırde benım bagırsak sendromum var + gastrıtım alttan cıkarmasam ozellıkle soda falan ıcınce ustten gaz cıkarıyorum zaten...
alt gaz olayı da genelde uyku saatlerınde oluyor ama kasarsam rahatsız oluyorum, ya da her seferınde wc ye gıdılmıyo gercekten, esımde rahattır bırbırımızden o nedenle rahatsız olmuyoruz...
bırde saygıyı olcecek bırcok sey varken gaza takılma bence, kokusuzsa sıkıntı yok , kokulu ıse yedıklerı de bır etken onlara dıkkat etsın, cok rahatsız olursan kapı pencere ac bır ıkı dk gecer gıder...
Gazı çıkarırken kokulu kokusuz diye ayarlayabiliyorsunux heralde siz ailece? Kokusuzsa sıkıntı yok kokuluysa var falan