• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tam bir gazman

Söylemesi ayiptir bende de vardi ayni problem, fakat evlendigimde gecti. Cünkü artik eskisi gibi saliverecek halim yoktu. Öyle öyle alistim ve bu huyumu yendim.
Bir sekilde disiplin edebiliyor insan poposunu yani. Bu huyu birakmak, evliligimden elime kalan tek iyi sey diyebilirim.
Gerci bazen düsünüyorum da, o erkegimsi'ye müstehak ti, keske saliverseydim diyorum kendi kendime, ama son pismanlik neye yarar...

İnsanlık hali anlamadan kaçar falan hadi normal diyelim .
Ama bilerek zırt zort yapmak resmen terbiyesizlik ve saygısızlıktır .
Nefret ederim öyle şeylerden .
Dayım fransada yaşıyor onlar da geğirmek çok ayıp o.urmak normal hatta yanımızda yapıyodu .
Bana göre her ikisi de iğrenç .

Ya sizin konularınıza ben inanamıyorum nedense.
Her konunuz acaip farklı
Valla o problemlerden gazı ne ara dert ettiniz şaşırıyorum.

Sessiz yapmayı öğrensin :KK47: benimki tuvalete koşuyor koridorun odanın kapısına kadar hepsini kapatıyor sesi gelmesin diye. Ben de uyurken yapıyormuşum farkında değilim ama adam hiç şikayetçi değil bi de karnımı ovuyormuş iyice çıksın diye :eek::-)

Annemle en son kavgamiz ossuruk yüzünden oldu bu odanin kokusu ne boyle kibrit caksam alev alir diye bagirdi bana :KK53:

Hiç hoşlanmam
saygıda duyamam sevememde şehvetli şehvetli öpüşememde o adamla.

ayrıca kaaaaç diye bagırma sebebi nedir ya , ben olsam sanırım agzına bı tokat kıcına bı tokat terbıyesız derdim uf bılmıyorum
Aynen yaa. Cinsellik ölür benim için.

Hastalık olur, elinde olmaz insanın bazı şeyler o ayrı. Ama iki insan evlendi diye en azından asgari saygı sınırlarına dikkat etmeli. Ki karşılıklı saygı devam etsin.

Nasıl ya yorumlara bak daha neler :D
Benim kocamda tam bir gazman ya :D
Hemde bazen öyle bi pis kokutuyo ki en kötüsü yatakta osurması, yorganı açınca aboooovvv :D :D

Ama biz gülüyoz geçiyoz ya ne olcak ki osuruk ya bu kafaya takarsan daha çok problem olur. Salla gitsin yani.
Bok böceğim diye sev arada, osuruklu solucanım de, belki o zaman tuvalete kaçar.
Sinsi osuruk istiyorum de öyle sal de.
Sinsi osuruk tanımım : sessiz ve derinden ama kokusuz :D
Allah baska dert keder vermesin <3

Kızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
zaman kokmuyo, normal belki ama
tiksiniyorum, dün o ses tr izliyoruz şarkının
en güzel yerinde bi yaptı 2saniye geçmedii
kaaççç diye bağırdı ikimizde koridora
fırladık yapma diyorum napıyım diyo. Wcye
git diyorum her seferinde wcye mi gidiyim
diyo kendi evimde rahat olmam lazım diyo,
sen de yap diyo ben ki hiç yapamam. Çok
seviyorum eşimi bana saygısı da var her
konuda ama bu konuda böyle yapması
sanki saygısı yok izlenimi veriyo.
İğrenç bi konu oldu ama sizce napmam lazımo_O
Kendin tiksiniyosun anladık. Milletin suçu ne ? Konu açmanında bir Sınırı var. Bize ne eşinin gazından . İlk defa bir konuya sinir oldum

ya kızlar aynı evde olmaması imkansız böyle bişeyin ama eşinizinde her zaman olmasada biraz dikkat etmesi lazım eğer çok rahatsız oluyosan, onun dışında normal yani bu akşama tutuyosun evdede normal olarak gelir tabiki

Kendin tiksiniyosun anladık. Milletin suçu ne ? Konu açmanında bir Sınırı var. Bize ne eşinin gazından . İlk defa bir konuya sinir oldum

Bayanlar asmis o siniri. Bir de 29 sayfa yorum yapilmis. Akil almiyor gercekten. Seviye eksilere inmis.

Back