• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim tam bir gazman

Kızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
zaman kokmuyo, normal belki ama
tiksiniyorum, dün o ses tr izliyoruz şarkının
en güzel yerinde bi yaptı 2saniye geçmedii
kaaççç diye bağırdı ikimizde koridora
fırladık yapma diyorum napıyım diyo. Wcye
git diyorum her seferinde wcye mi gidiyim
diyo kendi evimde rahat olmam lazım diyo,
sen de yap diyo ben ki hiç yapamam. Çok
seviyorum eşimi bana saygısı da var her
konuda ama bu konuda böyle yapması
sanki saygısı yok izlenimi veriyo.
İğrenç bi konu oldu ama sizce napmam lazımo_O
İnanirmisin bnm esimde aynisi esiniz gibi:) bnde sinir oluyorum ama yapiyo engel olamiyo

kokuuszca cıkan sadece ses o da rahatsız etmıyor ama koku malum ınsan tıksınebılır, mıdesı kalkabılır, kokulu gaz pıs dıye cıkar dıkkat ettı ısenız tutamazsınız ama ses cıkaran versıyonu kendınızı kasarsınız tutma sansınız var :KK70:
deneyımlerımle bu kadarını soyleyebılırım...
o kadar sayfa şu konuyu okudum da şu yorum beni benden aldı niyeyseo_O keşke bu kadar detaylı anlatmasaydınız:KK53:

Ne kadar aristokrat ve pembe s*can ladinlarimiz varmis konuyu okuyunca vakif oldum :110:

Bizimki de kokusuza gaz değil ördek bu ördek diyo hatta işaret parmağıyla orta parmağını gösterip çek birini dedi iğrenç bişey olduğunı tahmin edip çekmedim dün bidaha yapınca çekmiş bulundum parmağının biri alt gaz biri üst gazmış tabi gaz çıkardı :KK61:
Biri sevgilim parmak çektirip o.. yo diye konu açmıştıdemek bu anlama geliyormuş ilk defa duydum:KK57:

E evlilik böyle bir şey karşındaki insanı değiştirmeye çalışmak yerine olduğu gibi kabul etmelisin ilerde kimin ne olacağını bilemezsin, unutma o senin sevdiğin ve aynı evde yaşlanacağın adam. (hastalık boyutundaysa doktora ikna etmen gerekecek)

Aynı yerde yaşanan ortamda olur, olmaz değil ama bunun artık saygısızlık, rahatlık boyutuna gelmiş olması üzücü. Hoş değil yani. İnsanız, elbette ki pembe s*çmıyoruz. Ben öğrenciyim, okul dönemlerinde yurtta kalıyorum, 4 kişi bir odada. Aynı odada yat, kalk, otur vs. sistem bu. 2. sınıftayken bir dönem benim de gaz sorunum oldu. Birkaç kez oda arkadaşlarımın yanında istem dışı sesli ama kokusuz bir şekilde yaptım konuşurken. Birden olmuştu ve tutamıyordum, elimde değildi. Bu durum devam etseydi doktora gidecektim ama neyse ki geçti kendiliğinden. Yaptığımda hiç bozuntuya vermemiştim, kimse de yüzüme vurmadı. Yani, vursalar ne olacaktı ki? "Kızlar kusura bakmayın, bu aralar rahatsızım, istem dışı ve birden olan birşey. Sonuçta burada 7/24 neredeyse beraberiz." der geçerdim. İstem dışı olan gaz çıkarma durumunda aklı başında olan insan bunu şakaya, alaya vurmaz zaten. Şakaya vuruluyorsa bu keyiften, rahatlıktandır. Ben istem dışı oda arkadaşlarımın yanında yapmıştım ama sevgilimin yanında olsa çok utanırdım mesela. O daha özel bir ilişki neticede.

Gülmekten yazamadım :)
Benim eşim de bir gün yeter ya saliyorum gitsin diyip ilk şoku yasatmisti bana sonra korktum mu bebeğim demişti
O günden sonra bana bebeğim demesini bile yasakladim
He ne oldu şimdi eşim yine tam GAZ devam ..
:KK19:

31 sayfayı tek tek okuyamam, eşiniz gastroenteroloji bölümüne gitsin, şikayetinizi anlatsın. Yediği, içtiği hatta yaşadığınız şehrin havası suyu dokunuyor olabilir. Strese dayalı da olabilir. Geçmiş olsun size de eşinize de :KK48:

Kaçabilir veya hastalik olabilir ama bilerek yapma durumu bana aşırı itici ve igrenc geliyor.... bu raharliktan ziyade saygısızlık bence... kocası kendine yaklaşmayan kadınlara acaba kokuyormusun acaba yeterince suslenmiyormusun vs gibi binlerce bahane bulurken bu durumun çiftler arasinda bu kadar doğal karsulanmasi garip geliyor neticede bir taraf diğer tarafin kokusundan rahatsız oluyor ve tiksiniyor...

malesef ben de öyleyim
evlenene kadar çok uğraştım yapmamak için 2-3 sefer olmuştu
ama aynı evdeyken oluyor
hele bi de ben ayaklarımı üşüttüysem
sessiz bir kimyasal bomba gibiyim
napıcağımı bilmiyorum
tutamıyosun ki bu mereti
odadan çıkana kadar öff
hemen eşimin burnunu kapatıyorum elimle napiyim
(turp yemiyorum, karnabahar yemiyorum, çiğ soğan yemiyorum ama geçmiyor)
çözümünü bilen varsa yazsın
Prebiyotik takviyesi alınmasını öneriyordu bir dr. Bir de yemeklere bol kimyon, gazı alır.

Kızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
Oncelikle okurken guldum kusura bakmayin :).Ama esiniz tabi rahat edicek evince.Kasamaz ya kendini.Tabiiki hos bisey deil ama bazen fedakarlik lazim.Bunun icin aranizi bozmayin derim.Bi hastalikta olabilirdi bu ALLAH korusun

Eşiniz hastalıktan bunu yapıyor olsada sizin yanınızda yapması çok yanlış insanın saygısı olması lazım.Gaz sıkışmasi varsa ilaç alsın tuvalete gitsin balkona çıksın işini bitirsin gelsin yanınıza.Sizin yanınızda yapması çok ayıp ya

Bende eşime çok kızdım oda lavaboya koşmaya başladı. Ama herseferinde geri dönerken baktım yüzü mutsuz Üzgün. Noldu diyorum. Tutuyorum oraya kadar ozaman da olmuyor diyo :KK70: senden degerlimi bırak ozaman dedim bende artık.

Biraz moralim düzelsin diye komik video izliyordummm bunu görünce konu aklıma geldi

31 sayfayı tek tek okuyamam, eşiniz gastroenteroloji bölümüne gitsin, şikayetinizi anlatsın. Yediği, içtiği hatta yaşadığınız şehrin havası suyu dokunuyor olabilir. Strese dayalı da olabilir. Geçmiş olsun size de eşinize de :KK48:
Ben dedim bak aşkım kıbrısa taşınalım dinlemedi hep ondan buranın havası dokunuyo adama dur bida diyim ondan gaz çıkarıyon diyim:KK70:

Back