How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşim tam bir gazman

Kiyaslamadim ki siz beni alintiladiniz ben de size cevap yazdim. Isterseniz ilk yazdiginiz mesaji yeniden bir okuyun.

Hayır pardon kendimi anlatamadım ben:) hani benim gazsız olmamı özel durum kabul etmişsiniz ya sizinki de öyle bunun ölçütü ne ki acaba anlamında..ayy neyse konuştuğumuz şeylere bakın :eek::KK50::mad:

Off geçenlerde eşimin yorgana salması ve sonrasında o yoğun gaz kokusunun beni uykumdan uyandırıp boğması geldi aklıma. :mad:
Gecenin bir yarısı öyle bir carladım ki adama bir daha yapamadı. Kaldır yorganın bi kanadını, totoyu çıkar dışarı top misali, sal dışarı. Ne diye yorganın derinliklerine salarsın be adam. :KK59:
Bir de arabamın koltuklarının derinliklerine saldığı da olurdu. Carlaya carlaya yola getirdim. Arada yine yapıyor ama bu kez pişmiş kelle gibi sırıtamıyor, yüz vermiyorum. :KK14:
Ama ben şu anda maalesef gazwoman modundayım. Hamile olunca herşey gaz yapıyor. Tuvalette bile olsa duyuluyor yani. Ay :oops::oops:

kokuuszca cıkan sadece ses o da rahatsız etmıyor ama koku malum ınsan tıksınebılır, mıdesı kalkabılır, kokulu gaz pıs dıye cıkar dıkkat ettı ısenız tutamazsınız ama ses cıkaran versıyonu kendınızı kasarsınız tutma sansınız var :KK70:
deneyımlerımle bu kadarını soyleyebılırım...

he hee aklıma "zart o*uruk mert o*uruk, fıs o*uruk pis o*uruk" lafı geldi :KK70:
Ay ne iğrençsin demeyin var böyle bi laf :KK56:

Son düzenleme:
2 gün önce 20 aylık oğlum kendini zorladı oğlum kaka mı yapıyorsun diye sordum yok pırt pırt dedi , hayatımda duyduğum en tatlı pırtlar:KK70:
(kolik bebeği olanlar beni anlar:KK53:)

Gaz insani bir şey. Almanyada gaz cikarmak degil, geğirmek ayipmiş. Lakin herkeste olabilecek bir problem bu. Doktora gidin. Ama esler arasindaki bu durum sanirim pek insani degil. Wcye git yap yani. Ya da uzaklas.

Bana çok eğlenceli geldi ya ... Özellikle ''kaaaaaaç'' diye bağırması , şarkının en güzel yerine eşlik etmek istemiş nameli nameli :rolleyes:

Saygısızlık değil sadece fazla rahatlık bu . Elbette rahatsız oluyorsan , biraz daha dikkat etmeli . Her 10 osuruktan 5 inde wc ye yetişse , en azından gayretinden tebrik edebiliriz kendisini :KK9:

Banada ara sıra oluyor. Bence midesini falan usutuyordur. Birde çok baharatli midesini bozacak şeyler yemesin. Ama yinede bu kadar rahat olmasi biraz iyi değil. Bence çaresine bakmali.

Kızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
zaman kokmuyo, normal belki ama
tiksiniyorum, dün o ses tr izliyoruz şarkının
en güzel yerinde bi yaptı 2saniye geçmedii
kaaççç diye bağırdı ikimizde koridora
fırladık yapma diyorum napıyım diyo. Wcye
git diyorum her seferinde wcye mi gidiyim
diyo kendi evimde rahat olmam lazım diyo,
sen de yap diyo ben ki hiç yapamam. Çok
seviyorum eşimi bana saygısı da var her
konuda ama bu konuda böyle yapması
sanki saygısı yok izlenimi veriyo.
İğrenç bi konu oldu ama sizce napmam lazımo_O
yuhh yani sizlerde iyice abarttınız özel hayat denen şey kalmamış evinizin içinde her olanı biteni buraya dökmek ne kadar dogru üstelik ciddi bi konu olsa içim yanmaz hemen hemen herkeste olan birşey yemek yemek gibi su içmek gibi normal yani insanız sonuçta milletten fikir alacagım diye eşinizin her şeyini burda anlatmak çok yanlış eskiden dört duvar özel hayat vardı şimdi herşey ortadaaaa:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Anason rezeneli bitki çayi var, hani dogadan lipton gibi sallama bitki çaylari var ya, onlarin birinde gormustum. İyi gelir derler, mesela emziren annelere gaz yapmasin diye bu tarz cay tavsiye edilir. Faydasi olabilir belki.

Bana da çok saygısızca geliyor böyle şeyler. Tutamıyorum diye birşey yok hepimizin gaz problemi oluyor. Ben tuta tuta bir hal oluyorum sonrasında sancım çok olur ama yapmam yani. Tutamıyorsa bir rahatsızlığı vardır doktora gitsin normalde olan bu değil cunku.senin gözünde saygınlığını bitirecek zamanla çok iğrenç bir şey çünkü

Kızlar bunu paylaşmakla nekadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama dayanamıcam. Eşim nişanlıyken telefonda karnım çok ağrıyo gaz sıkıştı filan derdi ama güler geçerdik, evlenene kadar da yanımda gaz filan hiç çıkarmadı
Malum evlendik1 oldu 2 oldu gülüp geçiyoruz ama sinir olmaya başladım, ciddi gaz problemi var dr a gidelim dedim hastalık değil ki aşkım normal diyo, eve geliyo akşam aşkım ayaklarımı çok üşüttüm diyip yer yapıyo kokmuyo diyo evet çoğu
zaman kokmuyo, normal belki ama
tiksiniyorum, dün o ses tr izliyoruz şarkının
en güzel yerinde bi yaptı 2saniye geçmedii
kaaççç diye bağırdı ikimizde koridora
fırladık yapma diyorum napıyım diyo. Wcye
git diyorum her seferinde wcye mi gidiyim
diyo kendi evimde rahat olmam lazım diyo,
sen de yap diyo ben ki hiç yapamam. Çok
seviyorum eşimi bana saygısı da var her
konuda ama bu konuda böyle yapması
sanki saygısı yok izlenimi veriyo.
İğrenç bi konu oldu ama sizce napmam lazımo_O
esini ikna et kontrol amaclida olsa bir doktora gorunsun allah korusun baska rahatsizliklar cikar ilerde

Bu gerçekten sağlıkla alakalı bir durum. Özellikle yapmıyordur büyük ihtimalle. Bende de aynı problem var. Tutmak imkansız o karın ağrısının tarifi mümkün değil.Ne zaman geleceği belli olmuyor. Eşinizi kesinlikle doktora gitmeye ikna edin.

Hemoroidi olanlarda gaz problemi olabiliyor belki öyle bir sıkıntısı vardır eşininizin

Benim kokulara çok duyarlılığım olduğunu bilir parfüm kullanmıyorum sırf bu yüzden direk mideme ağrı giriyo misal çay içerken yapıyo sanki o çaya o koku doluyo anlatamıyorum yaa nası geçer bu problem
Ya kusura bakma ama gülerek okudum yorumlarını :KK70:

Eşler birbirinden rahatsızlık duymuyosa normal ama benim elimde değil okadarda rahat olmasın çekinsin biraz tuvaletini yaparken nasıl kapısını kapatıyosa gazını çıkarmaya da banyoya gitsin burnunu da yanımda silmesin faşır fuşur hem sümük kalır burnun da o da iğrenç ben yanlışlıkla ya da zaruri olana takılmıyorum kasten yapması şakaya vurması beni anlamaması sinir bozucu

Valla gaz konusunda sıkıntı yok salariz kafamiza göre
Aman burun silmek fln dikkat ederim

Back