Eşini ihmal ediyor diye telefona el koymak çok absürt şeyler kişilik hakkına saygısızlık artı insanlar ne yapsınlar pandemi herkes evde tv telefon mecrubi olarak sarıyoruz konu sahibi ailecek yapacak aktive bulacak ergen oğlunu terbiye vermeye çalışan anne gibi davranamaz.Eşini ve çocuklarını ihmal ediyorsa buna sınır getirebilir, bu despotluk olmaz. Birbirlerine karşı sorumlulukları var, bunu birisi unutursa diğeri hatırlatmalı ve gerekli davranışı göstermeli. Burada telefon kullanımını azaltmasına yardımcı olmak gerekli olan davranış.
Size katılmıyorumEşini ihmal ediyor diye telefona el koymak çok absürt şeyler kişilik hakkına saygısızlık artı insanlar ne yapsınlar pandemi herkes evde tv telefon mecrubi olarak sarıyoruz konu sahibi ailecek yapacak aktive bulacak ergen oğlunu terbiye vermeye çalışan anne gibi davranamaz.
Katılmak zorunda değilsiniz eşinize yetişkin değilde çocuk gibi davranırsanız sonuçları feci olur hem unutmayın yasakları delmek zevklidir.Size katılmıyorum
Yok öyle olmuyor inanın, herkesin beklentisi, üslubu ve davranış dozuna göre etkili bile olabiliyorKatılmak zorunda değilsiniz eşinize yetişkin değilde çocuk gibi davranırsanız sonuçları feci olur hem unutmayın yasakları delmek zevklidir.
Hayır olmuyor bunlar geçici çözümler kalıcı değil heleki bağımlılık kolay geçmez sadece bir süre tutulur.Yok öyle olmuyor inanın, herkesin beklentisi, üslubu ve davranış dozuna göre etkili bile olabiliyor
Siz, konu sahibi uzamana mı başvursun diyorsunuz?Hayır olmuyor bunlar geçici çözümler kalıcı değil heleki bağımlılık kolay geçmez sadece bir süre tutulur.
Evet en uygunu bu uzman desteği alsın telefon bağımlısı uyuşturucudan bir farkı yok tek fark telefon öldürmüyor ama insanı asosyal yapıyor bu sorunu temelden çözmeli diğer yöntemler geçici olur.Siz, konu sahibi uzamana mı başvursun diyorsunuz?
Bu adamlar neden boyle ya.Evlenmeden donce r donup sonrasinda boyle oluyolar.Ben herkes adina cok uzukuyorum bu konuya.Istedigimiz ne ki ya bir iki tatli muhabbet o kadar biraz sevkatEvliyim bi çocuğum da var eşim sürekli telefonuyla ilgileniyor sabah akşm gece gündüz ilgi alaka görmüyorum sabah uyanıyorum gözü telefonda bi günaydın demek yok akşam öyle kadınım arada ilgi alaka görmek istiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra böyle oldu o zaman az görüşüyorduk o yüzden diyor .ben çok sıkıldım çocuğum olmasa ayrılmayı bile düşünüyorum bana biri bişi desin ? Telefon huyunun dışında iyi kötü bi huyu yok
Sohbet edebilmek çok büyük bir lüksBu adamlar neden boyle ya.Evlenmeden donce r donup sonrasinda boyle oluyolar.Ben herkes adina cok uzukuyorum bu konuya.Istedigimiz ne ki ya bir iki tatli muhabbet o kadar biraz sevkat
Ne güzel siz cevap almışsınız, benim eşim hiç merak edip sormaz bileHakkını yiyemem, beni ihmal etmez ama bulduğu her fırsatta telefona sarılır, Ben de günlerce elime almasam aklıma gelmez bu konuda öyle zıtız. Hiçbir şekilde telefonunu bırak demedim, kavga da etmedim, bakışımdan anlayıp telefonunu bırakıyordu kenara, veya beş dakikaya işim biteceki şu videoyu izleyip geliyorum vs diyordu, niçin elinde olduğunu açıklama ihtiyacı hissediyordu.
Dayanamayıp bu izninde aynısını yaptım, telefonu bıraktım bilgisayarı aldım elime, önce bişey demedi, sonra ilgi beklemeye başladı, bilgisayarını kapat da gel artık, film açalım mı, çay içelim mi diye o peşimden koşmaya başladı.
Kısasa kısas yapmak lazım bazen.
Uzun bir süreçti, öyle hemen almadım tabi, başta fark etmedi, uzun zaman ses çıkarmadı, her sorduğunda onun söylediklerini ona söyledim. Bekle, beş dakikaya geliyorum, çayın mı bitti, oyun bitsin doldururum vs vs.Ne güzel siz cevap almışsınız, benim eşim hiç merak edip sormaz bile
Ben TV, maç konusundan müzdarip oldum. Halen de öyledir, uykusu gelene kadar maç izler. Bende izlemeyi denedim ama olmadı, pandeminin ilk zamanlarında mecbur evde olunca bilgisayar ve telefona bende fazla alıştım ama bir kere eşimden sen ne yapıyorsun sözünü duymadımUzun bir süreçti, öyle hemen almadım tabi, başta fark etmedi, uzun zaman ses çıkarmadı, her sorduğunda onun söylediklerini ona söyledim. Bekle, beş dakikaya geliyorum, çayın mı bitti, oyun bitsin doldururum vs vs.
En sonunda baktım telefonu bırakıp beni izliyordu tıpkı benim onu izlediğim gibi uzaktan, bırak diyemiyodu. Görmemezlikten geliyordum.
Ne zaman telefonla oynarsa aynısını yapacağım artık. Nasıl olduğunu kendisi görsün. Anca ondan anlıyolar gerçekten.
Maç günleri vardır, televizyonda bile ilk iki kanal spor kanalıdır. Yarın akşam maç var der, ben de mac saati çayını kuru yemişini cipsini hazırlar ya kitap okurum, ya film izlerim. Ona yapacak birşey yok kabullendik maalesef. :)Ben TV, maç konusundan müzdarip oldum. Halen de öyledir, uykusu gelene kadar maç izler. Bende izlemeyi denedim ama olmadı, pandeminin ilk zamanlarında mecbur evde olunca bilgisayar ve telefona bende fazla alıştım ama bir kere eşimden sen ne yapıyorsun sözünü duymadım
Tek derdimiz bu olsaydı keşke. Bende kabullendimMaç günleri vardır, televizyonda bile ilk iki kanal spor kanalıdır. Yarın akşam maç var der, ben de mac saati çayını kuru yemişini cipsini hazırlar ya kitap okurum, ya film izlerim. Ona yapacak birşey yok kabullendik maalesef. :)
Her evlilikte var sıkıntılar, Allah kolaylık versin canım benim. İdare ediyoruz işte.Tek derdimiz bu olsaydı keşke. Bende kabullendim