Memurum işim varİşiniz var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memurum işim varİşiniz var mı
Allah sabir versin benim de en korktugum konulardan biridir bu. Cunku ilgisizlige gelemiyorum. Ama baska kotu bir huyu da yokmuş en azindan birlikte aktiviteler filan bulsaniz, telefon oyunu gibi birlikte oynasaniz. Zamanla birlikte hareket ettikce biraktirirsiniz diye dusunuyorumEvliyim bi çocuğum da var eşim sürekli telefonuyla ilgileniyor sabah akşm gece gündüz ilgi alaka görmüyorum sabah uyanıyorum gözü telefonda bi günaydın demek yok akşam öyle kadınım arada ilgi alaka görmek istiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra böyle oldu o zaman az görüşüyorduk o yüzden diyor .ben çok sıkıldım çocuğum olmasa ayrılmayı bile düşünüyorum bana biri bişi desin ? Telefon huyunun dışında iyi kötü bi huyu yok
Uğraş bulun.bunlar çok hareketsizlikten.hayattan bunalmaktan.hepimiz böyleyiz aslında eşimde böyle ama hak veriyorum.arkadaşlarıyla görüşemiyor.ailesiyle görüşemiyor.kalabalık şehirdeyiz siparişi bile evden veriyoruz çoğu zaman.herşey telefondan konuşun biz oğlumuz telefon detoxsu yaptı bize.hafta sonları telefon ihtiyaç dışında yasak.sizde eşinize önerin film gecesi istediğinizi söyleyin.sadece deneyelim diyin.olmazsa söz bir daha karışmıcam diyin.Evliyim bi çocuğum da var eşim sürekli telefonuyla ilgileniyor sabah akşm gece gündüz ilgi alaka görmüyorum sabah uyanıyorum gözü telefonda bi günaydın demek yok akşam öyle kadınım arada ilgi alaka görmek istiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra böyle oldu o zaman az görüşüyorduk o yüzden diyor .ben çok sıkıldım çocuğum olmasa ayrılmayı bile düşünüyorum bana biri bişi desin ? Telefon huyunun dışında iyi kötü bi huyu yok
Nasıl kendi kendine takılsın bebek daha o6 aylık
Evde eşim telefon, yemek ve TV üçgeni içindedir. Başta sizin gibi düşünüyordum ama şimdi alıştım. Şimdi yemek sırasında yaptığımız yarım saat sohbet dışında konuşmuyoruz desem abartmam ve bu düzene alıştım benEvliyim bi çocuğum da var eşim sürekli telefonuyla ilgileniyor sabah akşm gece gündüz ilgi alaka görmüyorum sabah uyanıyorum gözü telefonda bi günaydın demek yok akşam öyle kadınım arada ilgi alaka görmek istiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra böyle oldu o zaman az görüşüyorduk o yüzden diyor .ben çok sıkıldım çocuğum olmasa ayrılmayı bile düşünüyorum bana biri bişi desin ? Telefon huyunun dışında iyi kötü bi huyu yok
Telefona el koyun derken ironi yaptınız heralde koskaca adamın telefonuna el koyulmaz çocukmu bu adam ya konu sahibi annesi değil karı koca olmak böyle absürt şeyler yapmak değil.Ne yapıyor telefonda oyun mu oynuyor, sosyal medyada mı? Zira bunlarla uğraşan insanlar kolay bırakamıyor. Telefona el koyun, belli bi süre verin, sonra tekrar alın. Bi süre siz kontrol edin. Bunu yaparken ailenizin mutluluğu için olduğunu söyleyin, daha anlayışlı olur. Çoğu insanda var bu durum ne yazık ki
Hayır ironi yapmadım, gerçek anlamda bazı vakitlerde versinTelefona el koyun derken ironi yaptınız heralde koskaca adamın telefonuna el koyulmaz çocukmu bu adam ya konu sahibi annesi değil karı koca olmak böyle absürt şeyler yapmak değil.
Günümüzde sosyal medya internet bağımlısı çok nedenleri tartışılır çok fazla olduğunu düşünüyorsa konu sahibi bir uzmandan yardım alır.
Eşi buna izin verir mi peki bu adam sonuçta çocuk değil bu şekilde davranırsa konu sahibi adam uzaklaşır kimse anne gibi despot birini istemezHayır ironi yapmadım, gerçek anlamda bazı vakitlerde versin
harika çözüm kısa yoldanCamdan aşağıya at telefonunu.
Bunun için bosanilmaz evlilik dediğiniz bu kadar basit bir şey değil sevgililik değil. Oturulur konuşulur. Gerekirse tehdit edilir ama bosanilmazEvliyim bi çocuğum da var eşim sürekli telefonuyla ilgileniyor sabah akşm gece gündüz ilgi alaka görmüyorum sabah uyanıyorum gözü telefonda bi günaydın demek yok akşam öyle kadınım arada ilgi alaka görmek istiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra böyle oldu o zaman az görüşüyorduk o yüzden diyor .ben çok sıkıldım çocuğum olmasa ayrılmayı bile düşünüyorum bana biri bişi desin ? Telefon huyunun dışında iyi kötü bi huyu yok
Eşini ve çocuklarını ihmal ediyorsa buna sınır getirebilir, bu despotluk olmaz. Birbirlerine karşı sorumlulukları var, bunu birisi unutursa diğeri hatırlatmalı ve gerekli davranışı göstermeli. Burada telefon kullanımını azaltmasına yardımcı olmak gerekli olan davranış.Eşi buna izin verir mi peki bu adam sonuçta çocuk değil bu şekilde davranırsa konu sahibi adam uzaklaşır kimse anne gibi despot birini istemez