Eşim sürekli telefonuyla uğraşıyor

Sende tlfla ve bebekle ilgilen sadece. Evi bi boşla. Ev çöp eve dönünce sen de bak demistin de. Ne zaman sen birakirsin bende birakirim de bakalım

Evliyim bi çocuğum da var eşim sürekli telefonuyla ilgileniyor sabah akşm gece gündüz ilgi alaka görmüyorum sabah uyanıyorum gözü telefonda bi günaydın demek yok akşam öyle kadınım arada ilgi alaka görmek istiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra böyle oldu o zaman az görüşüyorduk o yüzden diyor .ben çok sıkıldım çocuğum olmasa ayrılmayı bile düşünüyorum bana biri bişi desin ? Telefon huyunun dışında iyi kötü bi huyu yok
Allah sabir versin benim de en korktugum konulardan biridir bu. Cunku ilgisizlige gelemiyorum. Ama baska kotu bir huyu da yokmuş en azindan birlikte aktiviteler filan bulsaniz, telefon oyunu gibi birlikte oynasaniz. Zamanla birlikte hareket ettikce biraktirirsiniz diye dusunuyorum

Evliyim bi çocuğum da var eşim sürekli telefonuyla ilgileniyor sabah akşm gece gündüz ilgi alaka görmüyorum sabah uyanıyorum gözü telefonda bi günaydın demek yok akşam öyle kadınım arada ilgi alaka görmek istiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra böyle oldu o zaman az görüşüyorduk o yüzden diyor .ben çok sıkıldım çocuğum olmasa ayrılmayı bile düşünüyorum bana biri bişi desin ? Telefon huyunun dışında iyi kötü bi huyu yok
Uğraş bulun.bunlar çok hareketsizlikten.hayattan bunalmaktan.hepimiz böyleyiz aslında eşimde böyle ama hak veriyorum.arkadaşlarıyla görüşemiyor.ailesiyle görüşemiyor.kalabalık şehirdeyiz siparişi bile evden veriyoruz çoğu zaman.herşey telefondan konuşun biz oğlumuz telefon detoxsu yaptı bize.hafta sonları telefon ihtiyaç dışında yasak.sizde eşinize önerin film gecesi istediğinizi söyleyin.sadece deneyelim diyin.olmazsa söz bir daha karışmıcam diyin.

Evde eşim telefon, yemek ve TV üçgeni içindedir. Başta sizin gibi düşünüyordum ama şimdi alıştım. Şimdi yemek sırasında yaptığımız yarım saat sohbet dışında konuşmuyoruz desem abartmam ve bu düzene alıştım ben

Bi sorun bence bu. Hiç sevmem ben öyle bazen eşim fazla bakar hemen kızarım Allahtan öyle huyu yok. Bence konuşmalısınız hem size hemde çocuğunuza vakit ayırmak zorunda

Ne yapıyor telefonda oyun mu oynuyor, sosyal medyada mı? Zira bunlarla uğraşan insanlar kolay bırakamıyor. Telefona el koyun, belli bi süre verin, sonra tekrar alın. Bi süre siz kontrol edin. Bunu yaparken ailenizin mutluluğu için olduğunu söyleyin, daha anlayışlı olur. Çoğu insanda var bu durum ne yazık ki😥😢
Telefona el koyun derken ironi yaptınız heralde koskaca adamın telefonuna el koyulmaz çocukmu bu adam ya konu sahibi annesi değil karı koca olmak böyle absürt şeyler yapmak değil.
Günümüzde sosyal medya internet bağımlısı çok nedenleri tartışılır çok fazla olduğunu düşünüyorsa konu sahibi bir uzmandan yardım alır.

Telefona el koyun derken ironi yaptınız heralde koskaca adamın telefonuna el koyulmaz çocukmu bu adam ya konu sahibi annesi değil karı koca olmak böyle absürt şeyler yapmak değil.
Günümüzde sosyal medya internet bağımlısı çok nedenleri tartışılır çok fazla olduğunu düşünüyorsa konu sahibi bir uzmandan yardım alır.
Hayır ironi yapmadım, gerçek anlamda bazı vakitlerde versin

evde yapacak ortak bir etkinlik bulmak lazım bir şekilde haklısın yoksa delirir insan yani

Bunun için bosanilmaz evlilik dediğiniz bu kadar basit bir şey değil sevgililik değil. Oturulur konuşulur. Gerekirse tehdit edilir ama bosanilmaz

Eşi buna izin verir mi peki bu adam sonuçta çocuk değil bu şekilde davranırsa konu sahibi adam uzaklaşır kimse anne gibi despot birini istemez
Eşini ve çocuklarını ihmal ediyorsa buna sınır getirebilir, bu despotluk olmaz. Birbirlerine karşı sorumlulukları var, bunu birisi unutursa diğeri hatırlatmalı ve gerekli davranışı göstermeli. Burada telefon kullanımını azaltmasına yardımcı olmak gerekli olan davranış.

Arkadaşlık sitelerinde falan geziniyor olabilir mi? Kızmayın bana ne olur. Pandeminin ilk zamanlarında sıkıntıdan bir siteye üye olmuştum. Amacım biraz merak ve eğlenmekti. Arkadaşlık ve kaçamak bir siteydi. İnanın bekardan çok evli adamlar vardı . Her yaş grubundan hem de. Midem kaldırmadı, bir hafta içinde üyeliğimi kapattım. Moda oldu bu tip şeyler. Hatta çoğunun da fake instagram hesabı varmış.
Benim verdiğim sadece bir örnek. Her evli erkek bunları yapar demiyorum yanlış anlaşılmasın sakın. Ama eşinizin bütün dikkati telefondaysa bu tip yerlere dadanmış olamaz mı?

Aynı evin içinde esimle birbirimizin yüzünü görmüyoruz .

Sabah bi selamın aleykum aleykum selam ,
O çocukla ilgilenirken ben islerimi hallederim ben ilgilenirken o işlerini halleder gundüz biter gider .
Akşam da kendimize vakit ayırmaktan birbirimize çok az bir zaman kalıyor.

Yani nasıl olsun da çocuk olan evde eşler birbiriyle vakit gecirsin.

Ilgi denen şey biraz da nezakete bağlı bence , çünkü değer goruyorsaniz veya veriyorsanız , teşekkür ederim, afiyet olsun , eline sağlık, ay kocacım kumandanın pili bitmiş ben yapamıyorum sen yapar mısın demek bile iletişim ilgi değildir de nedir , hissettirmiyor da eşiniz. dizlerine yatıp saçınızı okşasın diye beklerseniz bence daha çok beklersiniz.

Acıktım yemekte ne var , yemek yapsana , çocuğu alsana , yatcam ben , gibi kaba tabirler dönüyorsa höst ulan babanın çiftliğinde mısın derim yani sizin gibi ben de şikayet ederdim.

Bi halta yaramadığı gibi hiçbir şeye elini sürmeyen bi adamı da sabah evden kış kışlardım güneş batmadan eve gelme derdim .

X