Yavas yavas telefonu unutturun. O an bisi yapiyormus da basaramamis gibi bisileri eline tutusturun,yemek yaparken cagirip sunu karistirimisin diyin, sanki cok onemli bisi yapicakmis gibi yaniniza cagirip cocugu kucagina verin ben biyle boyle mesguliyet vererek azalttirdimEvliyim bi çocuğum da var eşim sürekli telefonuyla ilgileniyor sabah akşm gece gündüz ilgi alaka görmüyorum sabah uyanıyorum gözü telefonda bi günaydın demek yok akşam öyle kadınım arada ilgi alaka görmek istiyorum nişanlıyken böyle değildi evlendikten sonra böyle oldu o zaman az görüşüyorduk o yüzden diyor .ben çok sıkıldım çocuğum olmasa ayrılmayı bile düşünüyorum bana biri bişi desin ? Telefon huyunun dışında iyi kötü bi huyu yok
İşiniz var mıSosyal medyada dolaşıyor .elinden alamam öyle bi yapıya sahip izin vermez yani
bebek var diye neden beraber uyuyamiyorsunuz anlamadim? benimde bi bebegim var 4,5 aylik daha hic ayri yatmadikKaç kere konuşmaya çalıştım .sende ilgileniyorsun deyip işin içinden çıkıyor oysaki o uğraştığında ben uğraşıyorum .benim için elzem değil .zorla mı beni neden değiştirmeye çalışıyorsun vs deyip işin içinden çıkıyor zaten bebek var gece beraber uyuyamıyoruz vs vs çok bunaldım
Eşim gece hemen uyanıyor uyandı mı uyuyamıyor .o yüzden kim bakarsa o ayrı yerde yatıyor bizde uyuyan kişi etkin uyusun diyebebek var diye neden beraber uyuyamiyorsunuz anlamadim? benimde bi bebegim var 4,5 aylik daha hic ayri yatmadik