Eşim "sumo güreşçisi gibi oldun" dedi😔

Merhaba hayırlı sağlıklı doğumlar. Bence siz doğuma yaklaştıkça hormonların etkisi İle çok duysal olmuşsunuz. Valla ben ilk doğumumdan ancak 3 yıl gibi bir sürede kilolarımı verdim. Ardından 2. Ye hamile kaldım. Tekrar aldım. Onları vermeden. 3. Ye hamileyim şimdi. Valla kimin ne düşündüğü umurumda değil. Benim için önemli olan bebeğimin ve benim sağlığım. Doğumdan sonrada hiç takmam kiloları. Bebeğimin ilk önce benim sütüme ve bana ihtiyacı var. Sırf eşime fit görünecem diye. Kalkıp lohusağımı diyet sinir ,stres içinde geçiremem. Tabiki bebeğimi sütten kesince güzel bir program yapıp kilolarımı verecem. Çok kolaysa eşiniz doğursun.

Ay çok yorucu bi alınganlık bu bence. Fazla alıngansınız. Derse desin hamileyim olacak o kadar sen kendine bak de geç. Hiiiç üzme kendini

Hamilelik alınganlığı olmuş böyle büyütmeyin bence bu sözü eşim bana da böyle densiz şakalar yapıyo ama niyetini bildiğimden bi kulağımdan giriyo öbüründen çıkıyo benim kilolu olduğum bi dönem oldu sonra kilo verdim fotoğraflara bakarken ayy ne kötüymüşüm dedim eşimde evet hazımsız gibiymişsin demişti baya da gülmüştük beraber çok büyütmeyin böyle şeyleri :))

erkekler çok düz mantık insanlar
şekil itibari ile zihnin eşleşme yapması aslında onlar açısından anormal değil
kadınlar daha romantik oldukları için farklı bakıyor
hoş birşey değil bunu duymak tabi ki eşinizi ölümüne savunmuyorum ama genelde kabalıkları olan biri değilse sizde abartıp kendinizi üzmeyin, bebişinize de zarar

hamilelik hormonlarından dolayı abartmışsınız erkek arkadaşım da bana obiriks der

Kilo alınca sumo gibi oldum
Çok kalın giyinince eskimo gibi falan var yni böyle espriler gebelik hormonlarındandır çoğu gider doğumdan sonra ama şunu söyleyeyim asıl iş doğunca. süt olsun diye ne bulursan yersen o zaman cidden çok alırsın ve çok yemenin sütle hiç alakası yok aklında olsun

hormonlardan dolayı alınganlık olmuş bence hiç sıkma bu kadar canını

Ben hamilelikte 35 kilo aldım, eşim bana balina gibisin dedi, ama hiç takmadım kafaya ne kadar takarsanız o kadar üstünüze gelir. Ayrıca Doğumda zaten 10 kilo gidiyor gerisi de 40 ınıs çıkana kadar gider ben bile 35 kiloyu yaklaşık 1 senede verdiysem 13 çok daha çabuk verilir hiç takmayın

Şimdi soylemeden soylemeye fark var.
Esim bana gecen 2 ay önce obez bir kadini izlerken askim bunun gibi olmana az kaldi dedi.
Hakikaten tartiya bi ciktim 70 kilo olmusum.
Hemen diyetisyene basladim. Her gün akşam. Tepesine çıkıyorum bak bakalim zayiflamis miyim diye.
Bende ona.derim.bazen askim.az daha ye falan filan diye ama esprili.

Kabaca öküz gibisin dese işte o zaman cok sorun.

Ya gerçekten 10 kilonun direk gidiyor olmasına sevindim.. ne kadar güzel vermişsiniz kilolarınızı.. Ben şuan 13 kilo aldım Allah nasip ederse 3 veya 4 haftam daha var sanırım daha da alırım.. Bakalım hayırlısıyla bebeğimi bi alayım kucağıma da.. Burada bütün arkadaşlarım destek oldunuz bana.. Teşekkür ederim.. İçim sanki daha da hafifledi yaa iyi geldi bana yazmak.

Aslında benim anlatmak istediğim ve üzüldüğüm nokta tam da söylediğiniz şeydi.. Benim üzerim çıplakken direk bana bakıp aynı sumo güreşçisi gibi oldun demesini hoş bir şaka gibi algılayamadım.. Sizin de dediğiniz gibi normal bir zamanda tombik oldun deyip gülüşmek ile öküz gibi oldun ya da aynı sumo güreşçisi gibi oldun demek arasında çok fark var.. Yoksa bizde evde ciddi takılan birbirine hiç laf söyleyemeyen insanlar değiliz yani..

Kuzum sende deseydin gel bir güreşelim. Bir daha diyemeyecek hale getirseydin.

Kuzum sende deseydin gel bir güreşelim. Bir daha diyemeyecek hale getirseydin.
Zaten kızdım ona da hiç yoktan benim karnımda bebeğim var senin göbeğin neden orada dön de önce bir aynaya bak diyerek kızdım.. Ama umursamamayı beceremedim işte.. Demek ki bu erkeklere sürekli laf sokmak gerekiyormuş kendilerini farkettirmek gerek bazen.. Çünkü kendilerini mükemmel sanıyorlar ki karnında bebeğini taşıyan kadına bile densizlik yapabiliyorlar .

Çok güzel cevap vermişsiniz eşinize ama lütfen kendinizi daha fazla üzmeyin artık. Densizlik etmiş sadece, birçok arkadaş da demiş, erkekler bizim gibi değiller. Doğumdan sonra emzirirken hızlıca vereceksiniz bu kiloları ki çok ekstrem bir kilo artışınız yok. Tek olay emzirirken yemeye abanmamak, besin değeri yüksek yiyecekler tüketmek, bol su ve sık emzirmek. Böylece hem sütünüz bol olur, hem de kilo verirsiniz. Boşuna hamile halinizle kendinizi strese sokmayın, doğumunuza ve bebeginize odaklanın, bu zamanlar geri gelmeyecek çünkü :)

Ağzına geleni söylemiş patavatsızlık yapmış ama çok büyütmüş

Valla bence anlayana yeter.

Çok teşekkür ederim.. İyi ki varsınız yaa.. Buraya yazmak beni rahatlattı

Ben de hamileyim kendim kendime dana gibi oldum diyorum gülüp geçiyoruz eşimle. 10 kilo aldım yere oturunca kalkamıyorum, bazen yatakta dönemiyorum gülüşüp geçiyoruz.
Hassas zamanınıza denk gelmiş sanırım. Evet öyle oldum üstüne oturursam nefesini keserim deyip gülüp geçseniz kendinizi de böyle harap etmezdiniz takılmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…