myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.990
- 7.293
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok doğru söylediniz.. Mesela daha tatlı birşekilde kilolarımdan dem vurabilirdi öküzlük bu resmen.. Sizin eski eşinizin söylediği de aynı benim öküzün dediği gibi çirkin bir benzetme..benim eski eşim de bana hamileyken "beton mikseri" diyodu
sen takılma hayatım öküz bunlar, senin içinde bir canlı var oldu, zamanla büyüyor bunun inceliğini anlamalarını beklememek lazım kendileri bi tek sperm bankası görevi gördükleri için
ay heralde arkadaşım, bi' de ben hamileyken kilo aldım diye laf eden adamın kendisini görsen neyine bakmışım acaba zamanında ben doğumdan sonra hemen eski kiloma döndüm o hala aynı meselaaağğğEvet çok doğru söylediniz.. Mesela daha tatlı birşekilde kilolarımdan dem vurabilirdi öküzlük bu resmen.. Sizin eski eşinizin söylediği de aynı benim öküzün dediği gibi çirkin bir benzetme..
Klasik erkek odunluğu işte. Boşuna kendinizi üzmeyin. Hepsi aynıBen 35+5 haftalık hamileyim. Şu ana kadar toplamda 13 kilo aldım. Karnım şu son bir aydır birden ağızıma gelecek kadar çıktı.. E tabi sadece karnım değil göğüslerim ve kalçam da büyüdü.. Dün sabah uyandık herşey yolundaydı. Eşimle gayet güzel sohbet muhabbet derken kıyafetimi değiştirirken bana "aynı sumo güreşçisi gibi oldun" dedi.. Bunu söylerken gülerek söyledi Ben şoklar içinde kaldım.. O kadar utandım ki anlatamam o an yaşadığım şeyi tarif edemiyorum. Yerin dibine girmek istedim gözlerim doldu hemen tabi ama asla belli etmedim. Neden belli etmemeye çalıştım onu da bilmiyorum.. sanırım çok ezik hissettim eşimde beni daha da ezik görmesin diye herhalde ağlamamaya çalıştım..
Hemen arkamı döndüm çabuçak üzerime kıyafetimi geçirdim, ona "hiç yoktan ben içimde bebeğimizi taşıyorum, kilo aldıysamda sebebi belli, acaba senin o göbeğin neden orada?? Hangi kafayla bana bunu söylüyorsun dön önce aynaya bak" dedim.. Bunu söylerken de az önce ağlamamaya çalışan ben değil de öfkeden deli olan bir kadın vardı.. Ben öyle söyleyince eşim önce bi duraksadı sonra sanki ettiği normal bir lafmış gibi aptalca gülerek "aşkım sana da hiç şaka yapılmayacak.. Hemen neden alınıyorsun, kızımın güzel annesi" dedi..
Sonra bana yanaşıp aklınca gönlümü almaya çalışmalar şirinlik yapmalar.. dün çok çok daha berbat bir durumdaydım.. Duşa girdim gizli gizli ağladım asla unutamıyorum.. Bugün olayın şokunu biraz atlattım ama aklımdan hiç çıkmıyor.. Çok üzgünüm
şuan sanki kendimden utanıyorum..daha asla eşimin yanında giyinemem.. Duşa falan girerken de kapıyı kilitliyorum.. bebeğimden önemli ya da değerli değil hiçbirşey bunun da farkındayım ama kendime gelemiyorum bir türlü.. Şu yazdıklarımı bir başka arkadaşım yazmış olsa söyleyeceğim çok şey olurdu hatta daha önce buna benzer konular açan arkadaşlarıma da söyledim ama insanın kendi başına gelince çok farklı oluyormuş..
eşimle de konuşmak gelmiyor içimden artık.. Bana sarılmasına bile tahammül edemiyorum şuan nasıl bu hale geldik biz bilmiyorum.. Bana böyle birşeyi nasıl dedi hala aklım almıyor.. doğumdan sonra bu burnuma kadar gelen karnım ne olacak..? Bebeğim doğunca sarkacak muhtemelen bu zamana kadar düşündüğüm tek şey bebeğimdi ama şuan gizli gizli doğumdan sonra nasıl süt azalmadan kilo verilir, sarkık karın nasıl toparlanır falan araştırması yapıyorum..
kızlar umarım konumu okursunuz uzun oldu ama yazsam inanın bir bu kadar daha yazardım o kadar doluyum.. Benim gibi olan oldu mu? Bu hissettiklerimi hisseden oldu mu?? Ben nasıl unutacağım bunu? bir de sürekli eşime laf sokup onu sinir etmek geliyor içimden. İyice kafayı yedim bana birşeyler söyleyin..
Bahsettiğiniz gibi söylese takılmazdım zaten gülüşür geçerdik.. Ama aynı şey değil bence.. Ama haklısınız takmamak gerekiyor..ben hamileyken eşim oburixim der hep tatlı takılma bunlar erkekleer sever ugrasmayı hormonlar anlıyorum ama abartıpta yormayın kendinizi
Yaa çok teşekkür ederim.. Çok tatlısınız inanın içime su serptiniz ve çok da doğru söylediniz.. Başkasından duymak iyi geliyor..Yorumları okuyamadim belki yazan arkadaşlar olmuştur.
Şimdi hamileliği şöyle düşünün. Sizin karniniz bir balon, bebek büyüdükçe biz balonu ufurdukce sistigi gibi sisiyor.
Balonu sisirebildigimiz kadar sisirip havasini biraktigimizda şiş olduğu kadar büyük kalıyor mu. Yani içinde hava yokken.
Hayır.
Eski hali kadar küçük olmasada baya iniyor yani
Doğumda aynı olay.
Doğum la beraber karninizin yarısı gidecek. Ilk goruntunuz 5 6 aylık hamile gibi görünecek. Bunu da dert etmeyin çünkü yaklasik bir limon büyüklüğünde olan rahim hamilelikle beraber yaklaşık 900 gr 1 kilo agirligina ulaşıyor
Sonraki süreç rahmin kuculmesi o da lohusalik bitene kadar tamamen eski haline geri donmus oluyor.
Geriye öyle cektiginizde uzayan bir deri filan kalmıyor. Sadece aldığınız kilolars bağlı yağ tabakası kalıyor.
Inanin emzirme döneminde o yağ larda eriyor.
Doğum yapınca insan öyle bir terliyor ki sauna ya girmiş gibi o da hep ödem işte. O terlerle de 3 5 kilo gidiyor.
Bebek kordonu icindeki suyu vs bi 5 6 kilo da oyle gidiyor.
Ettimu 10 kilo.
Inanın hamileleginde yaklaşık 9 10 kilo alanlar dogumdan sonra eski hali gibi oluuor. 10 kilo ve ustu ne kadar kilo alirsaniz dogumdan sonra geriye 10 kilodan sonrakiler kalacak size armağan.
Amannnn o minnisler için 5 6 kilo fazlalik hiç birşey değil.
Hele bi dogsun annesi o mis kokusunu içine çek hiç o kilolar aklına gelecek mi
Son aylar biraz fazla gidiyor kilolar siz de artik son donemece girmissiniz.Yaa çok teşekkür ederim.. Çok tatlısınız inanın içime su serptiniz ve çok da doğru söylediniz.. Başkasından duymak iyi geliyor..
Yaaa işte biz daha hassasız onlar da anlamıyor.. Dediğiniz gibi kendileri de muhteşem değil..bende bebeğimi kucağıma bi alayım da vereyim şu kiloları daha o göbekle dolaşabilecek mi bakalımay heralde arkadaşım, bi' de ben hamileyken kilo aldım diye laf eden adamın kendisini görsen neyine bakmışım acaba zamanında ben doğumdan sonra hemen eski kiloma döndüm o hala aynı meselaaağğğ
Canım tepkin sanki biraz fazla olmuş bende şuan 37 yi bitirip 38 haftaya girecem 57 kilodan 70 e çıkmış eşim de hep sakaladır benle aşkım 1 ekmek yiyorsun doyuyor musun gibisinden maşallahı var koltuğu kapatiyorsun falan diyor bende ilgilensin diye tavır yaparım ama sana çok yakışıyor aşkım benim sen kızım ıyi olun ben bir şey istemiyorum sana kilo çok yakıştı doğumdan sonra verme falan der tatlı ya bağlarız kendisi de şaka yapar bende anlarım zaten sende helamilesin bence çok abartma doğumdan sonra zaten 10 kilo rahat gidecek canım üzülme benceBen 35+5 haftalık hamileyim. Şu ana kadar toplamda 13 kilo aldım. Karnım şu son bir aydır birden ağızıma gelecek kadar çıktı.. E tabi sadece karnım değil göğüslerim ve kalçam da büyüdü.. Dün sabah uyandık herşey yolundaydı. Eşimle gayet güzel sohbet muhabbet derken kıyafetimi değiştirirken bana "aynı sumo güreşçisi gibi oldun" dedi.. Bunu söylerken gülerek söyledi Ben şoklar içinde kaldım.. O kadar utandım ki anlatamam o an yaşadığım şeyi tarif edemiyorum. Yerin dibine girmek istedim gözlerim doldu hemen tabi ama asla belli etmedim. Neden belli etmemeye çalıştım onu da bilmiyorum.. sanırım çok ezik hissettim eşimde beni daha da ezik görmesin diye herhalde ağlamamaya çalıştım..
Hemen arkamı döndüm çabuçak üzerime kıyafetimi geçirdim, ona "hiç yoktan ben içimde bebeğimizi taşıyorum, kilo aldıysamda sebebi belli, acaba senin o göbeğin neden orada?? Hangi kafayla bana bunu söylüyorsun dön önce aynaya bak" dedim.. Bunu söylerken de az önce ağlamamaya çalışan ben değil de öfkeden deli olan bir kadın vardı.. Ben öyle söyleyince eşim önce bi duraksadı sonra sanki ettiği normal bir lafmış gibi aptalca gülerek "aşkım sana da hiç şaka yapılmayacak.. Hemen neden alınıyorsun, kızımın güzel annesi" dedi..
Sonra bana yanaşıp aklınca gönlümü almaya çalışmalar şirinlik yapmalar.. dün çok çok daha berbat bir durumdaydım.. Duşa girdim gizli gizli ağladım asla unutamıyorum.. Bugün olayın şokunu biraz atlattım ama aklımdan hiç çıkmıyor.. Çok üzgünüm
şuan sanki kendimden utanıyorum..daha asla eşimin yanında giyinemem.. Duşa falan girerken de kapıyı kilitliyorum.. bebeğimden önemli ya da değerli değil hiçbirşey bunun da farkındayım ama kendime gelemiyorum bir türlü.. Şu yazdıklarımı bir başka arkadaşım yazmış olsa söyleyeceğim çok şey olurdu hatta daha önce buna benzer konular açan arkadaşlarıma da söyledim ama insanın kendi başına gelince çok farklı oluyormuş..
eşimle de konuşmak gelmiyor içimden artık.. Bana sarılmasına bile tahammül edemiyorum şuan nasıl bu hale geldik biz bilmiyorum.. Bana böyle birşeyi nasıl dedi hala aklım almıyor.. doğumdan sonra bu burnuma kadar gelen karnım ne olacak..? Bebeğim doğunca sarkacak muhtemelen bu zamana kadar düşündüğüm tek şey bebeğimdi ama şuan gizli gizli doğumdan sonra nasıl süt azalmadan kilo verilir, sarkık karın nasıl toparlanır falan araştırması yapıyorum..
kızlar umarım konumu okursunuz uzun oldu ama yazsam inanın bir bu kadar daha yazardım o kadar doluyum.. Benim gibi olan oldu mu? Bu hissettiklerimi hisseden oldu mu?? Ben nasıl unutacağım bunu? bir de sürekli eşime laf sokup onu sinir etmek geliyor içimden. İyice kafayı yedim bana birşeyler söyleyin..
Evet canım bak beni anladın.. Benzetmesi çirkindi ve ben çıplakken bana bakıp söylemesi beni üzdü zaten.. Diğer türlü bu kadar üzülmezdim zoruma gitmezdi..13 kilo gayet ideal gebelikte. Ben 23 haftalik hamileyim esim arada dombik diye takilir, 64 kiloyum suan ama karnim baya top gibi ben alinmam cunku esprilerine alisigim. Esiniz belki daha sevimli bir benzetme yapsaydi bu kadar kirilmazdiniz diye dusunuyorum. Yine de kendinizi bu kadar uzecek bir durum degil inanin.
Şuan çok hassas bi zamandasın o yüzden gereğinden de fazla alınmışsın gibi geldi bana aranızdaki samimiyete dayanıp böyle bi espride yapmış olabilir erkekler böyle şeylerin önünü arkasını çok düşünmeden laf olsun diye konuşuyolar çok zaman yoksa eminimki sevgisinden bişey eksilmemiştir şuanki kilonuzda zaten çok güzel bir sebepten bi hayat getiriceksiniz dünyaya o yüzden çok takılmayın derim ben bu espriye yersiz bi şaka olmuş ama içselleştirmeyin lütfen eminim güzel hoş bir kadınsınız doğumdan sonrada aldığınız kilolar emzirirken gidicek zaten korse kullanırsınız sarkmaz göbeğinizde kendinizle barışın tekrar utanıcak bişeyiniz yok asla :)Ben 35+5 haftalık hamileyim. Şu ana kadar toplamda 13 kilo aldım. Karnım şu son bir aydır birden ağızıma gelecek kadar çıktı.. E tabi sadece karnım değil göğüslerim ve kalçam da büyüdü.. Dün sabah uyandık herşey yolundaydı. Eşimle gayet güzel sohbet muhabbet derken kıyafetimi değiştirirken bana "aynı sumo güreşçisi gibi oldun" dedi.. Bunu söylerken gülerek söyledi Ben şoklar içinde kaldım.. O kadar utandım ki anlatamam o an yaşadığım şeyi tarif edemiyorum. Yerin dibine girmek istedim gözlerim doldu hemen tabi ama asla belli etmedim. Neden belli etmemeye çalıştım onu da bilmiyorum.. sanırım çok ezik hissettim eşimde beni daha da ezik görmesin diye herhalde ağlamamaya çalıştım..