Eşimle birbirimizi çok severek evlendik.Ailem karşıydı gizli nikahlandık ailemi ikna edebilmek için . Nitekim ailem de razı oldu herşey çok güzeldi.Ta ki eşim ihraç olana kadar .Eşim evine düşkün hiçbir kötü alışkanlığı olmayan futbolu bile sevmeyen sürekli bilim teknik okuyan evde işten gelince bilim kurgu filimleri falan izleyerek vakit geçiren bir insandı . Çok inançlı büyük küçük sayan biriydi. İhraç olunca benim ailemin olduğu şehire taşındık sağolsun ailem destek oldı babam oğlum üzülme iş bu bulunur bi ekmeğiniz var paylaşırız yeterki sağlık olsun dedi sahip çıktı bize . Nitekim gel zaman git zaman eşimin hiçbir suçu olmadığı için aklandı da beraatıni de aldı ama bir türlü iade olamadı yasal uygulamalar nedenıyle . Bu süreçte hiç işte de çalısmadı . 7.5 senedir evi ben geçindiriyorum bir ara fotoğrafçılık yapmak ıstedı 2-3 çekim sonu bıraktı yapmadı onu da .bir müddet sona aıleme kötü davranmaya basladı . Benı hor görüyorlar dıye başlayan cümleler zamanla annen yemeğime şap koyuyor , komşular bizi takip ediyor , annen duvarlara vurun demiş komşulara evi bbg evıne cevırdınız …abin işime engel oldu o yuzden bıraktım fotografcılıgı bana müşteri gibi mesaj attı (oysaki yok tüm bunlar ) en sonda da baban arabayı satın kızım sona bunu boşa dedı sana dıye bır uydurma cıkardı . Asla ıkna edmeedım bunların olmadıgına esımı . Psklog a gıdelım yeter artık dedıgımde gıtmedı . Aılemden uzak dur gıtmeyelım dıyorum bu seferde aılen bızı ıstemıyor mu gıdecegım ben dıye ısrarcı oluyordu . Bir gün kulagıma çip yerleştimişler savcılıga şikayet edecegım kalk gıdıyoruz deyınce korkmaya basladım . Sonra bana sesler duyuyorum öldür kendini diyorlar demez mi ? Neye ugradıgımı sasırdım . Ailesine söyledım ama nafile . Hacıya okutalım hocaya okutalım modundalardı . Doktora ıkna olmadı . Zar zor bı doktora gıttık o da ılk seferde sdc esımı dınleyınce durumun vehametını farketmedı .esımde bır daha gıtmedı . Bu surecte bır kac kez tartıstık cektı aılesının yanına gıttı aylarca gelmedı .bu surecte aılesının muhakkak doktora göturmesını ıstesemde yok götürmediler .bırgun ansızın cıktı geldı o sorunlu hallerı gıtmıs bu adama nolmus benım yasadıklarım rüyamı dıyecek kadar nırmaldı .taki işime gidiyprum ben dıye evden cıkıp (ortada bı ıs yok) eskı yasadıgımız ilcrye gıdene kadar.oraya gıdınce eskı calısma arkadasım bır bayanı ben sanar gıbı hareketlerde bulunuyır.nırmalde asla bensız görüşmez dahı .evıne gıtmeye calısıyor benle yaptıgı seylerı onla yapmıs gıbı konusyor falan bayanla derken tabı bu durum adlı bır suç oluyor bayanın korkup uzaklastırma ıstemesı uzerıne .o gunden berı bitmiş haldeyım .eşim ne yaptıgının farkında degıl normal arkadas zıyaretıydı dıyor ben esım gıbı nasıl davranayım sacmalama dıyor .Kadınsa asla sarkma amacı dusunenemem kendınde degıldı zıhnen cok korktum dıyor .ne yapacagımı sasırdım bosanmak ıstıyorum asla ayrılmam dıyor esım senden
şizofrense nasıl dayanırım bu hallerıne korkusundayım .vefamdan dolayı ayrılamıyorumda aılesı de gelıp almıyor oğullarını sen esısın sen ılgıleneceksın dıyecek kadar arsızlar . Çok çaresısızm esımı cok sevıyorum ama öyle seyler yasattı kı bana artık sevgımın onune baska duygular gectı.bu surecte aılemın arabasının yedek anahtarınımı almadı ,koltuklarını mı kesmedı kucuk kucuk ,kapıların anahtarlarını mı almadı daha neler neker .Artık cok korkuyorum kendımı gectım sevdıklerıme bısey yapar korkusundayım. Ya benım esım şizofren dıyırum ya da baya ıyı bı sahtekar delı numarası yapan dıyorum . Kendım de bittim pskolojık olarak tükendim.ne yapacam bılemıyorum bı yanda vıcdanım bırakma esın dıyır ıyı gun kötü gun dıyor bı yanda kac hemen bu senin düzeltebilecegın bır durum değil dıyor sizce ne yapmalıyım