Eşim sinirlenince tükürüyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar kusura bakmayın ama kadın yardım istemiş belli ki bu kadar çaresiz çok fazla üstüne gitmiyor musunuz? Belli ki onun da psikolojisi bozuk yanlış seçimler yapmış olan olmuş artık bundan sonrasını iyileştirmek için ne yapmamız gerekiyor diye düşünmek gerekirken düşene bir tekme de siz vuruyorsunuz yapmayın Allah aşkına biraz kadin, anne dayanışması yapalım çok acımasız yorumlar var. Bir sakin olun

En kısa sürede bunun için harekete geçicem
Egitiminiz mesleginiz varsa is bulursunuz, bosandiktan sonraki surec zor olabilir ama simdiki hayatinizdan berbat olamaz.

Cocugunuz ilgi bekliyor, o davranislarinin sebebi bu, ve tabiki aile icerisinde siddete tanik olmasından dolayi. Sizin de o ortamdan cikmaniz lazim, tahammulsuz ve tukenmissiniz acisini cocugunuzdan cikarmayin. Cok uzuldum yavruya

Kendi cocuguna acımıyor birde gelmiş burada neden acımasız siniz diyor.
Evdeki çocuk gelişimi kitapları ise yaramamış zaten belli de boşuna çocuğa zor deme bu anne babadan ne görmüş tükürük,tokat,hakaret ne olacaktı çocuk.
Git önce kendin tedavi ol yapamiyorsan da çocukları devlete ver en azından normal büyürler
Herkes de ezberlemis çaresizlik oldu ya herkes zaten pamuklara sarılıp yaşıyor tek siz çaresiz kaldınız.

Meslegi olan, kisisel gelisimle ilgileniyorum diyen, iyi bir anne olduğunu savunan kadin kocasini bosar. Karsimizda genc, egitimsiz, hayati bilmeyen tecrubesiz bir kadin yok. Cocuk 9 yasindaymis. Bu adam 10 yil sonra ilk defa mi siddete basvurdu, ilk defa mi tukurmeye basladi? Sanmiyorum. Goz yumdugu seyler kabul edilebilir degil. Diger cocuguda seneye dovmeye baslarlar. Konu sahibi caresiz degil, konfor alanindan cikamiyor

Aaa olur mu kitaplığı çocuk gelişimi kitapları doluymuş bilmez olur mu nasıl davranacağını(!)

Siz benim nasıl bır anne olduğumu bilemezsijiz lütfen buradan destek almak ii cin fikir almak için yazdım neden acımasızsınz bu kadr
Bu kadar insan haksız bi siz haklısınız. Size nasıl bir akıl verebilir bunca insan. Çocuğu dövmeye devam edin karşılıklı birbirinize tükürün mü dememizi

Kızınızı evinde erkek olmayan bir kadın akrabanıza verin aklı başında birine. Baksınlar çocuğa,böyle rezil etmişsiniz hayatını çocuğun.

Şurada hepimiz gerçekçi olalım.
Kim kötü konuşan hakaret küfür eden şımarık çocuğu yakınında ister ki.
İnsanlar şikayet etmekte haklı tabii bu çocuğun hatası değil.
Anne babasından görmediği güzel sözü nasıl söylesin,nasıl insanlara güler yüzle yaklaşsin bu çocuk.
Yardım istiyorum diyorsunuz eğitimliyim diyorsunuz o zaman nasıl yetiştiremediniz çocuğu anlatın yardım edelim.
Çocuklar kendi kendine kötü alışkanlık edinmiyor sonuçta önce haksız,hatalı vb.(daha ağır konuşmak istemiyorum)kabul edin sonra çözüm bulunur zaten.

Kızınızı evinde erkek olmayan bir kadın akrabanıza verin aklı başında birine. Baksınlar çocuğa,böyle rezil etmişsiniz hayatını çocuğun.

annemle babam surekli dovusurlerdi. Nefret ederdim. Babaanneme giderdim haftasonlari. Pazar günü babam beni almaya gelince evin icinde saklanirdim, panda gitti deyin derdim, hic gitmek istemezdim o eve. Ben yine sansliydim, babaanneme kacabilridim. Yazlari yazliktan donmezdim bile. Konudaki cocugun ne hissettigini hayal bile edemiyorum

Cahillik diz boyu, umarım yaptıklarının hata olduğunun farkında olursun.

Kaç yaşında kim olursa olsun şiddet uygulayamazsın.
Sizden merhamet sevgi bekleyen yavruya böyle eziyet etmek??

Mesleği olabilir ama çocuklarını bırakacak kimsesi yoktur belki tek başınadir arkasında ailesi yoktur bilemeyiz ki iki çocukla meslek sahibi bile olsan boşanmak kolay değil ülkemizde bunu hepimiz biliyoruz belli bir maddiyat gerekir yeniden bir hayat kurmak için. Burda çoğu kişi anneliğini övmüş ben şöyle sabırlıyım demis herkesin psikolojisi bir değil olamaz da neler yaşadığını bilemeyiz çoğu kişinin üslubu çok yanlış herseye rağmen bu kadın çocuklarını bırakmayıp savaşıyor hergun televizyonlarda ne anneler görüyoruz iskenceci çocuklarını bırakıp kocaya kaçan. Demek istediğim biraz daha yıkıcı değil yapıcı olmaliyiz

Birakin bu caresizim ayaklarini, isinize gelince meslegim var ogretmenim oyleyim böyleyim diyorsunuz. Nedir sizi durduran o zaman. Hicbir seyi olmayan kadin bile yeri geliyor resti cekiyor davranamazsin cocuguma boyle diyor cekip gidiyor. Sizinki duzen bozmak, esinizden olmak vs baska caresizlikler.

Yani hic mi iyi insan kalmadi diye düşünürken ilaç gibi geldi beni gerçekten anladığınızı düşünüyorum çok teşekkür ederim ben kötü bir anne olsam zaten buraya yazıp yardım istemem ki ..

Siz iyi misiniz de iyi insanı arıyor, hakediyorsunuz!
Çocuğunuzu o pisliğe dövdürdüğünüz yetmiyor, kendiniz de dövüyorsunuz!!!
Allahınızdan bulun!

Kızım beni çok seviyor ve bir dakija bile yanından ayrılmıyor o biraz fazla kıskanıyor beni ve paylaşamiyo kardeşiyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…