- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.316
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tükürükcüler derken ben de bu duruma maruz kalıyorum iyi okuyun lütfenCocuga igrenc davrandiginiz icin oda sizin gibi davraniyor olabilir mi? Anne ve babasinin karakterine bürünmüş cocuk. Rol modelleri tokatci, tukurukculer. Once siz ve esiniz psikiyatriste gidin
Kitaplari da cocuga vurmak icin kullanmıyorsunuzdur umarimmmNereden biliyorsunuz evimdeki kitaplığa bir bakın çocuk gelişim kitapları dolu ama bazen hayata geçirmek zor oluyor kimseden destek olmayınca size laf anlatamam derdim yeter bana
Evet ama onun tüm hayatı hala sizsiniz. En çok ihtiyaç duyduğu muhtaç olduğu kişiden şiddet görmeye başladı çocuk öyle düşünün. Ne olursa olsun bir daha vurmayın çocuğunuza zaten bu kesinlikle bir çözüm de olamaz aksine sorunu derinleştirir. Bir çocuk asla annesinin sevgisinden şüphe etmemeli asla ondan korkmamalı annem bana zarar verebilir diye düşünmemeli. Hayatta aldığımız en karşılıksız sevgi anne sevgisi ve eğer biz bu sevgiden şüphe ederek büyüdüysek hayatımız boyunca sevilmeyi hak etmediğimizi düşünen bireyler haline geliyoruz. Sevilmek bir başarı ve şarta bağlı bir kazanım haline geliyor. Bunları kendimden biliyorum fiziksel şiddet görmedim ama annemden psikolojik şiddet gördüm. Ve bugün olduğum kişide çok büyük yaralar açtı hala onarmaya çalışıyorum.Evet benim tüm hayatım kızımdi şimdi ikinci olunca çok zorlandım .neden hala burada kaldığına gelirsek çaresizlik diyelim ..
Tükürükcüler derken ben de bu duruma maruz kalıyorum iyi okuyun lütfen
En azindan dayakci bir anne değilim, egitim ve meslek bir sey kazandırmıyor işteBenim hayatımı bilmiyorsunuz mesleğimi hakkımda hiç birşey burada yazdıklarımdan yola cikarak acımasızca yorum yapamazsınız ben eğitimli bir anneyim çaresizim diyorum size burda iyi insanlarda destek bekliyorum sizin gibi ön yargılı insanlardan deil
Yaaa nasılsa hep yanlışlıkla hamile kalıyorsunuz. Neyse olan olmuş çocuğunuz dünyaya gelmiş. Karı koca normal değilsiniz. Tedavi olun. O çocukların psikolojisini düşünemiyorum.Ben eşime güvenerek önlem almadim hamile kaldığımi öğrenince depresyon tedavisi gördüm zaten bir süre. Zaten zor bir hayatım vardı hep zorlaştı üstüne böyle bir eş .. kendimi taniyamiyorum bazen ne hale geldim vicdanım çok rahatsız ediyor beni
Böyle bir sebepten alınmaz çocuk. Gerçekten ciddi ihmal ve istismar olması gerekiyor. SHU her zaman kurum bakımından ziyade aile yanını tercih etmek durumunda. En fazla inceleme başlatılır ve danışmanlık veri
Ya hemcinsim olarak gerçekten bu kadar acımasız olamazsjn nereden biliyorsun ne yapıp yapmadığmi gerçekten bana destek olmuyosujuz enerjimi hep düşüruyor yorumlarınız bu yazdıklarınız iyi aksmalr. Bu arada ben öğretmenim bir çocuğa nasıl davranacağını pedegojik formasyon alırken fazlasıyla öğrendim ama hayat insanın karşına öyle insanlar çıkarıyor ki kendini taniyamiyor bazen biz buna bilimsel olarak psikoloji diyoruzIlgili bir anneyim diyor bide maalesef her bakimdan kötü bir annesiniz hem cocugunuza vuruyorsunuz hem babasi tarafindan dovulmesine karsi bir sey yapmiyorsunuz.
Diger konuda farkli yazmissiniz. Kayin aile ya 2. Cocuk olur yada bosanirsiniz diye beni cocuga zorladilar demissiniz. Neden farkli anlatiyorsunuz, onceki yazdiklariniz duruyor.Ben eşime güvenerek önlem almadim hamile kaldığımi öğrenince depresyon tedavisi gördüm zaten bir süre. Zaten zor bir hayatım vardı hep zorlaştı üstüne böyle bir eş .. kendimi taniyamiyorum bazen ne hale geldim vicdanım çok rahatsız ediyor beni
EvetSizin onceki konunuza baktim simdi,1 yil once acmissiniz, bu konunun aynisi. Esim dovuyor, tukuruyor, vs. Tek fark siz de kizinizi dovmeye baslamissiniz. Sayfa sayfa yorum yazilmis, bu konuya da yazilacaktir eminim. Dikkate alacak misiniz tavsiyeleri?
Bosanin.
Onlar çocuk olsun diye baskı yapiyodu ama ben eşime sordum defalarca o da hayır dedi ama anne babasını dinlemiş yani .Benim için planlı bir gebelik deildiDiger konuda farkli yazmissiniz. Kayin aile ya 2. Cocuk olur yada bosanirsiniz diye beni cocuga zorladilar demissiniz. Neden farkli anlatiyorsunuz, onceki yazdiklariniz duruyor.
En kısa sürede bunun için harekete geçicemBosanin.
Siz benim nasıl bır anne olduğumu bilemezsijiz lütfen buradan destek almak ii cin fikir almak için yazdım neden acımasızsınz bu kadrNeeee öğretmen misin hayır öğretmen falan değilsindir. Bir insan pedagojiden bu kadar uzak olamaz. Saçmasapan bölümlerden mezun olup sırf elinizde formasyon var diye kendinize öğretmen diyemezsiniz.
İtibarımızı düşürüyorsunuz. Öğretmen olan birisi gelişim düzeyindeki çocuğa nasıl davranacağını bilir.
Bu ne demek hic anlamadim. Anne babasini dinlemis ne demek, bebek istemiyorsaniz korunmasiz beraber olmayacaksınız hanimefendi.Onlar çocuk olsun diye baskı yapiyodu ama ben eşime sordum defalarca o da hayır dedi ama anne babasını dinlemiş yani .Benim için planlı bir gebelik deildi