Eşim sinirlenince tükürüyor !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet benim tüm hayatım kızımdi şimdi ikinci olunca çok zorlandım .neden hala burada kaldığına gelirsek çaresizlik diyelim ..
Evet ama onun tüm hayatı hala sizsiniz. En çok ihtiyaç duyduğu muhtaç olduğu kişiden şiddet görmeye başladı çocuk öyle düşünün. Ne olursa olsun bir daha vurmayın çocuğunuza zaten bu kesinlikle bir çözüm de olamaz aksine sorunu derinleştirir. Bir çocuk asla annesinin sevgisinden şüphe etmemeli asla ondan korkmamalı annem bana zarar verebilir diye düşünmemeli. Hayatta aldığımız en karşılıksız sevgi anne sevgisi ve eğer biz bu sevgiden şüphe ederek büyüdüysek hayatımız boyunca sevilmeyi hak etmediğimizi düşünen bireyler haline geliyoruz. Sevilmek bir başarı ve şarta bağlı bir kazanım haline geliyor. Bunları kendimden biliyorum fiziksel şiddet görmedim ama annemden psikolojik şiddet gördüm. Ve bugün olduğum kişide çok büyük yaralar açtı hala onarmaya çalışıyorum.

En azindan dayakci bir anne değilim, egitim ve meslek bir sey kazandırmıyor işte
Cocugunu gerekirse babasından bile koruyacaksin sen babasiyla bir oluyorsun
Daha da kendini aklamaya çalışıyorsun

Yaaa nasılsa hep yanlışlıkla hamile kalıyorsunuz. Neyse olan olmuş çocuğunuz dünyaya gelmiş. Karı koca normal değilsiniz. Tedavi olun. O çocukların psikolojisini düşünemiyorum.

Sizin onceki konunuza baktim simdi,1 yil once acmissiniz, bu konunun aynisi. Esim dovuyor, tukuruyor, vs. Tek fark siz de kizinizi dovmeye baslamissiniz. Sayfa sayfa yorum yazilmis, bu konuya da yazilacaktir eminim. Dikkate alacak misiniz tavsiyeleri?

Diger konuda farkli yazmissiniz. Kayin aile ya 2. Cocuk olur yada bosanirsiniz diye beni cocuga zorladilar demissiniz. Neden farkli anlatiyorsunuz, onceki yazdiklariniz duruyor.

Diger konuda farkli yazmissiniz. Kayin aile ya 2. Cocuk olur yada bosanirsiniz diye beni cocuga zorladilar demissiniz. Neden farkli anlatiyorsunuz, onceki yazdiklariniz duruyor.
Onlar çocuk olsun diye baskı yapiyodu ama ben eşime sordum defalarca o da hayır dedi ama anne babasını dinlemiş yani .Benim için planlı bir gebelik deildi

Neeee öğretmen misin hayır öğretmen falan değilsindir. Bir insan pedagojiden bu kadar uzak olamaz. Saçmasapan bölümlerden mezun olup sırf elinizde formasyon var diye kendinize öğretmen diyemezsiniz.
İtibarımızı düşürüyorsunuz. Öğretmen olan birisi gelişim düzeyindeki çocuğa nasıl davranacağını bilir.

Siz benim nasıl bır anne olduğumu bilemezsijiz lütfen buradan destek almak ii cin fikir almak için yazdım neden acımasızsınz bu kadr

Onlar çocuk olsun diye baskı yapiyodu ama ben eşime sordum defalarca o da hayır dedi ama anne babasını dinlemiş yani .Benim için planlı bir gebelik deildi
Bu ne demek hic anlamadim. Anne babasini dinlemis ne demek, bebek istemiyorsaniz korunmasiz beraber olmayacaksınız hanimefendi.

Ya siz nasil bir destek istiyorsunuz? Hepimiz cocuga bitane patlatiyoruz, bisey olmaz mi diyelim? Gunde 5 saat uykuyla duruyorum, cinnet gecirmeme ramak kaldi, en fazla hayir diye sert bir tepki vermisimdir cocuguma. Tuvalete girip kapiyi kapattigim anda kapiyi yumruklayip, çığlık çığlığa aglayan bir cocugum var. Daha bisuru şey sayabilirim. Hadi bikere mahsus sesinizi yukseltseniz tamam diyecegim de cocugu bir siz bir eşiniz hirpaliyor. Bosanin gitsin o zaman.
Yok kisisel gelisim kitabi varmis bir dunya. Ise yaramayan kitap olsa ne olur olmasa ne olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…