Eşim şiddete meyilli mi?

Sizi ağlarken gördüğünde belki modunuz değişsin kafanız dağılsın diye meyve istemiştir olabilir mi?
Çok mu iyi niyetliyim neyim...

Meyve getir nedir ya emir verir gibi. Getirmem bana biri böyle söylese. Uşak mıyım ben. Katyaaaa meyve getir. Oldu. Rica et. Olmadı kalk kendin al. Bir de şiddet uygulamış daha önce. Kemiklerini kırarım falan. Eşinize dicek laf bulamadım.

Kocanız su katılmamış bir s... Neyse. Üslubu iğrenç. Sizi dayakla tehdit etmesi ayrı iğrenç. Bunu normal bulup sizi suçlayan kadınlar daha da iğrenç. Geçmiş olsun.

Bilemedim bende belki cok duygusal düşünüyoruzdur.
Duygusal düşündüğümüzü sanmıyorum. Kocanın karısına emir verdiği evlilikler kaldı mı hala şaşırdım. Ve bunu normal karşılayıp ne kadar uzatmışsınız diyen kadınlar görünce daha bir şaşırdım. Kime neye ağlayacağımı da ona buna sormayacağım herhalde.

İşte aglamak bir dısavurum kimse gözyaşlarını silah yapmaz bana kalırsa. (konu sahibi de dahil) o yüzden herkesin bu kadar normal karsılayabildiği seyi normallestiremedim bende. Emir vermemişse de önemsenmemek kötü tabi o durumda. Umarım telafi edilmiştir.

Eşiniz sizi sevmiyor. Çünkü normal zamanda da konuşmalarınıza cevap vermiyormuş. Görücü usülü falan mı evlendiniz?
Sizse 3 gündür gösterdiğiniz ilginin karşılığını beklemişsiniz ama adam size söyleyecek bir sözü dahi çok görüyor. Neden kendinizi buna mahkum ediyorsunuz? Boşan diyemem ama kendine mutlu olacağın bir dünya kur adamı da dışarıda bırak. Arkadaşlarınla alışveriş yap, filmler izle, hobi edin.

Yaaaaağğ minnoşum ne olduğğ?? Gel burayağğ..
Desin diye fazla hırçınlaşmışsınız.
Üzgünüm...

Siz konuyu nerden nasıl bağladınız ben anlayamıyorum. Ben kalsın alsın dedim diyorum kadın getirmek zorunda demedim yada eşe hizmet ile alakalı hiç bişey söylemedim siz kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Neyin acısını benden çıkarmaya çalıştığınızı anlamadım, komikleşiyorsunuz.
Getiremem diyip kestirip atacaktı duygularına saygı duyulmasını değil ilgi gösterilmesini beklemiş.
Neyse ben size neyin açıklamasını yapma zorunluluğu içerisine giriyorum ki.Yorumumum ortada anlamak istediğiniz gibi anlayın banane.
Siz kendinizce bi taraflara çekiştirip olmayan şeylerle beni yargılıyorsunuz ki sizin haddinize değil. Yorum atanların çoğuda benim yorumlarıma yakın yorum yapmışlar. Siz gereksiz olarak bana saldırmayın. Cevap veriyorum anlamamakta ısrarcısınız.

Baksana ağlıyorum konusu yanlış anlaşıldı sanırım. Elinde telefon yüzüme bakmadan sürekli meyve meyve diyen kocam belki ağladığımı görmemiştir de ondan ısrarla meyve istiyordur diye bakmasını sağladım,acıtasyon olsun diye değil

Sizi ağlarken gördüğünde belki modunuz değişsin kafanız dağılsın diye meyve istemiştir olabilir mi?
Çok mu iyi niyetliyim neyim...
Beni o an takmadı net ! Bunu hissettiğim için kırıldım zaten. Evet çok iyi niyetlisiniz

Konuşup hallettik umarım tekrarı olmaz

Bu da yeni moda,en ufak şeye "ay ne bu prenses sendromu" demek.Foruma bakınca kimse ağlamıyor,yerseniz...

Kendi adıma konuşayım. Ağlayan bir insan değilim. Gerçekten ağlamıyorum hiç. Nasıl ağlanır bilmem. Yiyin veya yemeyin. :) Durum bu. Eminim böyle birkaç kişi daha vardır forumda.

Eşinin zırt pırt meyve getir demesi ne kadar saçmaysa senin de ağlıyorum bak, ben duygulandım diye annelik üzerine konuşmak istemen saçma. Erkek milleti ne anlar annelikten. Onlar bizim kadar duygusal değil hayata bizim kadar dramatik de bakmıyorlar. Hasta olmasa kalk kendin al derdin ama hastaymış o da o şekikde ilgi istemiş. Ne diyelim umarım ettiği tehdit boştur ve hayata geçirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…