Eşim şiddete meyilli mi?

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.442
208
Kızlar çok kötüyüm .. Ağlamaktan helal oldum
Eşimle bugün çok saçma bir konuşan tartıştık baya büyüdü konu ..
Eşim 2 gündür hasta. Her dediğini yaptım,ilgilendim güzelce. Akşam oturduk diziye bakıyorum ben çok izlemem ama o anki konudan ötürü annelerin evlatlarını nasıl bırakabileceklerini,bırakan anneler ve annesiz kalan yavruları düşündüm ve duygusallaşıp ağladım. Eşimin elinde telefon vardı hadi meyve getir yiyelim dedi
Bende şu an ben o modda değilim baksana bana dedim
Hala bakmıyor meyve getir diyor .
Neyse sonra baktı birşey demedi yine! Bende konuyla ilgili düşüncelerimi anlattım ne anneler var çok üzülüyorum felan diye
Ama baya duygusalım anlatırken de sesim titriyor ağlıyorum :/
Ona rağmen hiç yorum yapmadı meyve getir dedi yine !
Bende ne kadar umursamazsın. Burada ağlıyorum birşey anlatıyorum yorum bile yapmıyorsun,duygusuzsun dedim. Ben öyle dedim diye nankörsün dedi sinirlenerek.
Yediğim önümde yemediğim arkamda diye susup oturayım ilgi alaka umursanmak istemeyeyim mi dedim . Sadece ekmek mi getiriyorum başka yaptığım yok mu dedi. Tabi ki var onu demek istemedim diye belirttim ama çok sinirlendi,bir daha yapmayacakmış,halletmiyormuşum,kendi keyfine bakacakmış ...
KıZlar çok uzattı ben de açıklama yapacakken sus sus konuşma dinlemiyorum seni kes sesini deyince bende şalterler attı bağırarak bana kes sesini diyemezsin dedim.
Bana demesin mi bana sakın bir daha bağırma yoksa çok kötü yaparım bütün kemiklerini kırarım diye !!!
Çok uzatmayacağım hakkımı savundum fakat şu an konuşmuyoruz ayrı odada yatıyor.
Haksız mıyım ? Kavga etmemize ben mi sebep oldum bilmiyorum herşeyi anlattım size ne diyorsunuz?
Bu arada gerçekten yapacak gibi konuştu bu beni korkuttu. Korkum canımdan değil yaparsa onu affetmeyip bu evliliği bitireceğimden ötürüydü. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu

Şiddete meyilli mi bilmem de pek sevgi dolu biri olmadığı kesin.Yani siz ağlarken 8748465 kere kalk meyve getir demesi normal değil hatta aşırı itici.Ayrıca neden emrediyor,bu kadar istiyorsa kalkıp kendisi de alabilir,meyve soymak 2 dk lık iş.

Yerinizde olsam adam gibi özür dileyene kadar suratına bakmazdım.

Eşiniz çok anlayışsız ve kırıcı davranmış.
Belki duygusuz demenize ve para getirmekten başka bir işe yaramadığını söylediğiniz için sinirlenmiş olabilir ama bu onu haklı çıkarmaz.
Resmen sizi tehdit etmiş.
Eğer aklı başında biriyse hemen gelir sizden özür diler gönlünüzü alır. Ama dediğini yapacak biriyse ki bu sözleri sarf edebiliyorsa aklı başında olduğunu söyleyemeyeceğim kendinize dikkat edin.

Adam hasta meyve getir yiyelim diyor ,getirmiyorsunuz diziye içlenip ağlıyorsunuz ve baksana bana ne haldeyim diyorsunuz , ilgimi beklediniz acaba ilk başta
İnanın anlık gelişti. Fakat normalde de her söylediğime hemen cevap vermez 10 dakika geçer ancak konuşur felan ! Zaten sinir olduğum bir huyudur

Sizin ki duygusallasmaktan ziyade biraz da dikkat çekmek, ilgi beklemek. Meyve getirmek için insanin ayri bir modu mu var? "Şuan o modda değilim baksana bana" nedir ya Meyveyi getirmek istemiyorsan istemiyorum deseydin direk.

İlgi istiyorsanız bunu doğru dürüst yollarla ifade edin bence. Yaptığınız şey sinir bozucu olmaktan başka birşey değil.

Benim de film izlerken duygulandigim olmuştur hatta hiç ağladığını gormedigim eşimin bile 1 defa film izlerken ağladığını gördüm ama böyle de uzatılmaz bu yani.

Film Hakkında konuşmak istiyorduysan ağlamayi kesip öyle konussaydin 5 yaşında çocuk gibi ağlaya ağlaya konuşursan seni dinlemek istemeyebilir.

İnanın anlık gelişti. Fakat normalde de her söylediğime hemen cevap vermez 10 dakika geçer ancak konuşur felan ! Zaten sinir olduğum bir huyudur
Hakkaten tam sinirlik o tavrı ... yani ne bileyim dur bir dakika deyip meyveyi getirirdim hadi soyda yiyelim derdim .. hastaymış bide yani ... sonrası olaylar korkunç boyuta gelmiş ne yazıkki

Hakkaten tam sinirlik o tavrı ... yani ne bileyim dur bir dakika deyip meyveyi getirirdim hadi soyda yiyelim derdim .. hastaymış bide yani ... sonrası olaylar korkunç boyuta gelmiş ne yazıkki
Ben mi hatalıyım peki ? Sizce nasıl yaklaşmalıyım bu saatten sonra olan oldu çünkü

Ben sadece bir yorum bekledim. Çocuk değilim ki sustursun. Sürekli robot gibi kalk meyve getir demesi sinirimi bozdu

Ne yazikki bazı erkekler böyle tehdit ederek saygı kazanacaklarına sanıyorlar galiba. Yada babalarından öyle gördükleri için bunu normal zannediyorlar. Belki sadece Bi anlık sinirle düşünmeden söylemiştir ama işte o düşünmeden sarf edilen sözcükler insanın içindeki sevgiyi tüketiyor. Sen daha iyi bilirsin eşinin durumunu. Eğer lafdan anlayan bir insansa ikinizde sakinleştiren sonra. Eşinle bu durumu konuşman lazım bence. Söylediklerinin seni ne kadar incittiğini söylemelisin. Eğer seni seviyor sayiyorsa zaten yanlışını anlayacaktır. Umarım tekrarını yasamayacagin Bi durum olarak kalir

Kalkip alsin meyvesini pasam. Mutfak 1000 km uzakta degildir sonucta. Soyle adamlar icin kendinizi harcamayin. Yazik valla. Ben olsam ipleri coktan kopartmistim. Ses yukseltmek, siddet, tehdit en ayar oldugum mevzular. Biz sevgiliyken esim bana sesini yukseltti diye ben aylarca affetmedim. Sonra meslek aliskanligi bir daha olmayacak falan dedi o sekilde affettim aylar sonra. O gunden beri tartisinca bile nerdeyse fisildar. Keza ben de bagirmam. Sagir yok karsimizda sonucta. Size ipleri koparin diyemem ama bence kolay affetmeyin. Tekrara dusmesin.

Daha önce bir kez şiddet uyguladı. Boşanma davasından döndük çok pişman oldu. Üstünden seneler geçti ama bunu duyunca bir irkildim !

Ben mi hatalıyım peki ? Sizce nasıl yaklaşmalıyım bu saatten sonra olan oldu çünkü
Bence başta siz hatalısınız yani herşeyin başlamasına sebep olmuşsunuz ,eşinizin savunulacak bir tarafı Yok tabide .. konuşarak çözebilirsiniz tabi eşinizin söylediği lafları nasıl alttan alırsınız bilemem

Zaten hastayım, tam da zamanını buldu konuşmak için
Yaptığını minnet sayıyor, hasta olmasam, savunmasız olmasam açar mıydı konuyu
Her anı laf demek için kolluyor zaten, şimdi oldu mu?

Diye iç geçirmiş olabilir mi?
Geçmişinizi bilmiyorum

Şiddeti sonra okudum, meyili var mıydı?
Sabrı mı taştı? Ki sonu olur tüm iyiliğin,

Bazen hiç olmadık şeylerden kavga çıkıyor malesef, tartışma sebebiniz ve geldiğiniz nokta kötü olmuş gerçekten. Yaşadığınız bir olaya aglasaniz ayrı da alt tarafı dizi yani biraz abartmışsiniz ağlıyorum burada falan diyerek.

Nereden yediğiniz önünüzde yemediğiniz arkanızda lafına geldi konu, eşiniz nankör derken sizinle ilgilenmiyor diye şikayet edisinize nankör demiş normalde ilgilendiği için sanırım siz olayı maddiyata tasımışsınız.

Sizi tehdit etmesi çok kötü eşinizin ama kaç yıllık eşiniz daha önce böyle birşey söyledi mi bu tarz bir tavrı oldu mu siz daha iyi bilirsiniz.

Ayrıca kalk meyve getir dese bana eşim asla kalkıp getirmem nezaketle isterse getiririm ancak oda her zaman görev olarak değil, canı istiyorsa kalkar kendi alır.

O anda alttan alamadım zaten kendimi kaybettim Bilmiyorum ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…