- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.442
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Korkun canından olsun. Ne demek kaybetmek yahu. Kemiklerini kırarmışmış. Hadi ordan deseydin. Siddete karsiyim ama bazi erkekler hakediyor. Agzinin ortasina 2 tane yapistiracaktin o an.
[/QUOTE
Çok şey söyledim fakat emin bir şekilde böyle saygısızca konuşur bağırırsan yaparım dedi
İnanın anlık gelişti. Fakat normalde de her söylediğime hemen cevap vermez 10 dakika geçer ancak konuşur felan ! Zaten sinir olduğum bir huyudurAdam hasta meyve getir yiyelim diyor ,getirmiyorsunuz diziye içlenip ağlıyorsunuz ve baksana bana ne haldeyim diyorsunuz , ilgimi beklediniz acaba ilk başta
Hakkaten tam sinirlik o tavrı ... yani ne bileyim dur bir dakika deyip meyveyi getirirdim hadi soyda yiyelim derdim .. hastaymış bide yani ... sonrası olaylar korkunç boyuta gelmiş ne yazıkkiİnanın anlık gelişti. Fakat normalde de her söylediğime hemen cevap vermez 10 dakika geçer ancak konuşur felan ! Zaten sinir olduğum bir huyudur
Ben mi hatalıyım peki ? Sizce nasıl yaklaşmalıyım bu saatten sonra olan oldu çünküHakkaten tam sinirlik o tavrı ... yani ne bileyim dur bir dakika deyip meyveyi getirirdim hadi soyda yiyelim derdim .. hastaymış bide yani ... sonrası olaylar korkunç boyuta gelmiş ne yazıkki
Ben sadece bir yorum bekledim. Çocuk değilim ki sustursun. Sürekli robot gibi kalk meyve getir demesi sinirimi bozduSizin ki duygusallasmaktan ziyade biraz da dikkat çekmek, ilgi beklemek. Meyve getirmek için insanin ayri bir modu mu var? "Şuan o modda değilim baksana bana" nedir yaMeyveyi getirmek istemiyorsan istemiyorum deseydin direk.
İlgi istiyorsanız bunu doğru dürüst yollarla ifade edin bence. Yaptığınız şey sinir bozucu olmaktan başka birşey değil.
Benim de film izlerken duygulandigim olmuştur hatta hiç ağladığını gormedigim eşimin bile 1 defa film izlerken ağladığını gördüm ama böyle de uzatılmaz bu yani.
Film Hakkında konuşmak istiyorduysan ağlamayi kesip öyle konussaydin 5 yaşında çocuk gibi ağlaya ağlaya konuşursan seni dinlemek istemeyebilir.
Daha önce bir kez şiddet uyguladı. Boşanma davasından döndük çok pişman oldu. Üstünden seneler geçti ama bunu duyunca bir irkildim !Ne yazikki bazı erkekler böyle tehdit ederek saygı kazanacaklarına sanıyorlar galiba. Yada babalarından öyle gördükleri için bunu normal zannediyorlar. Belki sadece Bi anlık sinirle düşünmeden söylemiştir ama işte o düşünmeden sarf edilen sözcükler insanın içindeki sevgiyi tüketiyor. Sen daha iyi bilirsin eşinin durumunu. Eğer lafdan anlayan bir insansa ikinizde sakinleştiren sonra. Eşinle bu durumu konuşman lazım bence. Söylediklerinin seni ne kadar incittiğini söylemelisin. Eğer seni seviyor sayiyorsa zaten yanlışını anlayacaktır. Umarım tekrarını yasamayacagin Bi durum olarak kalir
Bence başta siz hatalısınız yani herşeyin başlamasına sebep olmuşsunuz ,eşinizin savunulacak bir tarafı Yok tabide .. konuşarak çözebilirsiniz tabi eşinizin söylediği lafları nasıl alttan alırsınız bilememBen mi hatalıyım peki ? Sizce nasıl yaklaşmalıyım bu saatten sonra olan oldu çünkü
O anda alttan alamadım zaten kendimi kaybettimBence başta siz hatalısınız yani herşeyin başlamasına sebep olmuşsunuz ,eşinizin savunulacak bir tarafı Yok tabide .. konuşarak çözebilirsiniz tabi eşinizin söylediği lafları nasıl alttan alırsınız bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?