- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.442
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Çok ayrıntıya girmedim ama emir verecek tınıyla söylemedi hadi meyve getirde yiyelim tarzı konuştu ben sen getir desem getirirdi fakat şiddet söz konusu olunca kavgada şiddetlendi. Söylediklerinizde haklısınızBiraz yorumları okudum da şaka gibi bu durumda bile kadını haksız çıkarmayı başarmışsınız.Ne meraklısınız erkek yancısı olmaya aklım almıyor ya.
Kimse size bana meyve getir diye emir veremez kalkıp kendi alamayacak kadar hasta mıymış hizmetçisi misin sen bu ne saçmalık.Hayır güzelce rica ederek söylese neyse.Siz çok yüz vermişsiniz tepenize çıkmış yok kemiğini kırarım yok bilmem ne.
Kendinizi ezdirmeyin anneniz babanız sizi binbir emekle sevgiyle elin adamı kemiklerinizi kırsın sizi tehdit etsin diye yetiştirmedi.Evlilik yol arkadaşlığıdır kimseye hizmet etmek zorunda değilsiniz
Siz yinede bi psikiyatirye gidin...normal değil dizeden duygusala bağlayıp ağlamak...Her şeye ağlamıyorum anlık bir duygusallıktı. Kendide bir çok şeyi yapar biz görev olarak düşünmüyoruz pek. Kavga meyveyi getirmememden çıkmadı öyle olsa dediğinizde haklısınız.
Haklısınız .. Tekrarına tahammülüm kesinlikle yok öyle bir şey olursa gözüm kimseyi görmez merak etmeyinEşinize hak veren üyelere hiç mi hiç katılmıyorum. Ne olursa olsun emir veremez. Bütün kemiklerini kırarım ne demek!? Şiddete meyilli olduğu çok açık. Buna göre karar verin ama bu adama alttan alıp ezilmeyin. Şiddet uygularsa da bunu yutmayın çok rica ediyorum senelerce kadınlar düzelir diyerek şiddet görüyorlar.
Her ağlayan,duygusal olan depresyonda olacak diye düşündüğünüz için bence siz bir görünün psikoloğa .. ZİRA duygularınız zedelenmiş veya tamamen duygusuzlaşmış olabilirsinizSiz yinede bi psikiyatirye gidin...normal değil dizeden duygusala bağlayıp ağlamak...
Benimki kardeşçe bir öneriydi neden kızdınız anlamadım...Her ağlayan,duygusal olan depresyonda olacak diye düşündüğünüz için bence siz bir görünün psikoloğa .. ZİRA duygularınız zedelenmiş veya tamamen duygusuzlaşmış olabilirsiniz
Gittiğiniz psikoloğun işinin ehli olduğundan emin misiniz??Benimki kardeşçe bir öneriydi neden kızdınız anlamadım...
Sizin gibi duygusala bağlayıp bir iki ağlayınca gittim psikiyatıra, hatta sormak için gittim, bu şekilde ağlamak normal mi diye... hayır depresyondasınız dedi ve ilaç kullanıyorum ama bunda kötü birşey göremiyorum....
Siz gitmeyin, eşinizi darlayın...
Haklısınız yorumunuz için teşekkür ederimSenin ilgi göstersin diye küçük bi kiz cocugu gibi resmen yalvarman hos degil onun da kalk meyve getir demesi. Muhtemelen calismayan bi bayansin. Hicbi erkegin calisan karisina kalk meyve getir deme lüksü olduğunu hic sanmiorum çünkü. Demem o ki kendi ayaklarinin ustunde durmaya bak çok da guvenme eşine. Butun kemiklerini kirarim demesi igrenc ama insan yapacagi seyi söylemez yapar. Beni zivanadan cikarma demek istio öküzümuz burda cok da ciddiye alip kendini üzme.
Haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim
Aynen ya keşke söylediğinizi yapabilsem o kadar çok isterim ki...Daha önce şiddet uyguladı demeni okudum şimdi. Canım biriniz ateşken öbürü su olacak yoksa hatalar devam ediyor ne yazik ki. Iki tarafta ayni anda dominant olmaya kalkarsa o ilişki er gec biter. Yani benim gördüğüm evli kadinlarin %90 i en az bi tokat yemiştir yani hiiic kendine özel onursuz bi durum oldugunu düşünme. Bi erkek daha önce yapmadı diye yapmaz diye de bisey yok. Benim de elimin ayari yoktur cok sinirliysem tokat tekme yumruk ne gelirse yapistiririm. Ama zamanla ogrendim daha ilimli bi insan olmayi. Birine hatasini kavga anında söylersen seni dinleyeceği varsa da dinlemez. Normalde de seni dinlemedigini normal zamanda soylemelisin. O an ego yaristiriosunuz çünkü aa evet hataliyim diyebilecegi son yer.
Erkekler düzdür. Hatta dümdüz. Naz yaptığınız şey çok saçma. Sizin bir derdiniz olup da ilgilenmese tabiki haklısınız diyicem ama dizi bir kurgudan ibaret buna ağlamanız sizin o anki boşluğunuz ile alakalı. Bu adamı bağlamaz. Salak salak ısrar edeceğine kalksın alsın 3 gündür hasta diyorsunuz dolaptaki meyveyi alacak kadar da toparlamıştır herhalde.
İkinci söylediğinde birazdan getircem diyip konuyu kapatabilirdiniz. Gereksiz uzatılmış ve kavga sizin nazlanmanızdan çıkmış.
Sonuç olarak eşiniz haklıyken kemiklerini kırarım diyerek haksız duruma düşmüş. Kim ki o kemiklerinizi kıracakmış. Ağzına yapıştırıveresim geldi.
Siz yazdığımı tam anlayamamışsınız. Son cümleye takılı kalıp varsayımlarda bulunmuşsunuz. Kalksın alsın dedim emir verdiği için haklı demedim bunu kendi kendinize uydurmuşsunuz.Esi hangi konuda hakli oluyor? Sirf pipisi var diye emir vermekte haklimi oluyor? ve dizi kurgu olabilir fakat konu sahibin o anda hisettikleri gercek. Kac gündür esinin hizmetini yapiyor, kendini bir diziye kaptirmis cokmu? Burdaki kadinlarin yorumlarini okuyunca sok'a ogruyorum. Kendinizi niye bu kadar degersiz görüyorsunuz?
Amazing family Esin siddete meyillimi ama kusura bakma daha cok öküzlüge meyilli. Erkekleri üstün görüyor. Yerinde olsam dogru düzgün özür dilemeden öne af etmezdim. Burnu iyice sürtsün..
Siz yazdığımı tam anlayamamışsınız. Son cümleye takılı kalıp varsayımlarda bulunmuşsunuz. Kalksın alsın dedim emir verdiği için haklı demedim bunu kendi kendinize uydurmuşsunuz.
Eşi gereksiz ilgi beklediğinden haklı gördüm bu benim görüşüm. Yani böyle bir sebepten bu kadar büyük kavga çıkmaz diye haklı buldum. Geri kalanında zaten hatalı.
Kendimi değersiz gördüğüm yok ben bişeye kolay duygulanamam bu yüzden de bana anlamsız geliyor dizi gibi gerçek olmayan bişey için üzülüp sonra da eşinden ilgi beklemesi.
Ben kendimi değersiz değil ama sizin kendinizi çok üstün gördüğünüz belli. Sürekli ilgi beklemek şımarıklık bence. Çocuk değiliz kocalar sürekli bizi pışpışlayamaz. Buda benim fikrim size de saygı duymak düşer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?