Eşim şiddete meyilli mi?

Çok ayrıntıya girmedim ama emir verecek tınıyla söylemedi hadi meyve getirde yiyelim tarzı konuştu ben sen getir desem getirirdi fakat şiddet söz konusu olunca kavgada şiddetlendi. Söylediklerinizde haklısınız

Her şeye ağlamıyorum anlık bir duygusallıktı. Kendide bir çok şeyi yapar biz görev olarak düşünmüyoruz pek. Kavga meyveyi getirmememden çıkmadı öyle olsa dediğinizde haklısınız.
Siz yinede bi psikiyatirye gidin...normal değil dizeden duygusala bağlayıp ağlamak...

Haklısınız .. Tekrarına tahammülüm kesinlikle yok öyle bir şey olursa gözüm kimseyi görmez merak etmeyin

Siz yinede bi psikiyatirye gidin...normal değil dizeden duygusala bağlayıp ağlamak...
Her ağlayan,duygusal olan depresyonda olacak diye düşündüğünüz için bence siz bir görünün psikoloğa .. ZİRA duygularınız zedelenmiş veya tamamen duygusuzlaşmış olabilirsiniz

Her ağlayan,duygusal olan depresyonda olacak diye düşündüğünüz için bence siz bir görünün psikoloğa .. ZİRA duygularınız zedelenmiş veya tamamen duygusuzlaşmış olabilirsiniz
Benimki kardeşçe bir öneriydi neden kızdınız anlamadım...

Sizin gibi duygusala bağlayıp bir iki ağlayınca gittim psikiyatıra, hatta sormak için gittim, bu şekilde ağlamak normal mi diye... hayır depresyondasınız dedi ve ilaç kullanıyorum ama bunda kötü birşey göremiyorum....

Siz gitmeyin, eşinizi darlayın...

Senin ilgi göstersin diye küçük bi kiz cocugu gibi resmen yalvarman hos degil onun da kalk meyve getir demesi. Muhtemelen calismayan bi bayansin. Hicbi erkegin calisan karisina kalk meyve getir deme lüksü olduğunu hic sanmiorum çünkü. Demem o ki kendi ayaklarinin ustunde durmaya bak çok da guvenme eşine. Butun kemiklerini kirarim demesi igrenc ama insan yapacagi seyi söylemez yapar. Beni zivanadan cikarma demek istio öküzümuz burda cok da ciddiye alip kendini üzme.

Gittiğiniz psikoloğun işinin ehli olduğundan emin misiniz??
Her ağlayan depresyonda olsaydı dünyadaki tüm duygusal insanlar psikologdan çıkamazdı. Bende kardeşçe bir tavsiye vereyim size her ağladığınızda neden diye düşünüp psikoloğa gitmeyin,giderseniz ilaçlara mahkum olur duygusuzlaşırsınız. Depresyonun tek belirtisi ağlamak değildir diğer belirtiler sizde var mı bilemeyeceğim... Bu arada psikoloğa gidin demenize kızmadım herkes gidebilir. Israrınıza ve yanlış bilgi vermenize tepki gösterdim

Haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim

Haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim

Daha önce şiddet uyguladı demeni okudum şimdi. Canım biriniz ateşken öbürü su olacak yoksa hatalar devam ediyor ne yazik ki. Iki tarafta ayni anda dominant olmaya kalkarsa o ilişki er gec biter. Yani benim gördüğüm evli kadinlarin %90 i en az bi tokat yemiştir yani hiiic kendine özel onursuz bi durum oldugunu düşünme. Bi erkek daha önce yapmadı diye yapmaz diye de bisey yok. Benim de elimin ayari yoktur cok sinirliysem tokat tekme yumruk ne gelirse yapistiririm. Ama zamanla ogrendim daha ilimli bi insan olmayi. Birine hatasini kavga anında söylersen seni dinleyeceği varsa da dinlemez. Normalde de seni dinlemedigini normal zamanda soylemelisin. O an ego yaristiriosunuz çünkü aa evet hataliyim diyebilecegi son yer.

Aynen ya keşke söylediğinizi yapabilsem o kadar çok isterim ki...
Normalde çok alçak gönüllüyüm,mantıklı düşününce özürümü de dilerim hatam varsa ama kavgada öyle olmuyor maalesef Duygularıma tercüman oldunuz gerçekten tüm samimiyetimle sevgilerimi gönderiyorum size çok memnun oldum yorum yazmanıza

Esi hangi konuda hakli oluyor? Sirf pipisi var diye emir vermekte haklimi oluyor? ve dizi kurgu olabilir fakat konu sahibin o anda hisettikleri gercek. Kac gündür esinin hizmetini yapiyor, kendini bir diziye kaptirmis cokmu? Burdaki kadinlarin yorumlarini okuyunca sok'a ogruyorum. Kendinizi niye bu kadar degersiz görüyorsunuz?

Amazing family Esin siddete meyillimi ama kusura bakma daha cok öküzlüge meyilli. Erkekleri üstün görüyor. Yerinde olsam dogru düzgün özür dilemeden öne af etmezdim. Burnu iyice sürtsün..

Siz yazdığımı tam anlayamamışsınız. Son cümleye takılı kalıp varsayımlarda bulunmuşsunuz. Kalksın alsın dedim emir verdiği için haklı demedim bunu kendi kendinize uydurmuşsunuz.
Eşi gereksiz ilgi beklediğinden haklı gördüm bu benim görüşüm. Yani böyle bir sebepten bu kadar büyük kavga çıkmaz diye haklı buldum. Geri kalanında zaten hatalı.
Kendimi değersiz gördüğüm yok ben bişeye kolay duygulanamam bu yüzden de bana anlamsız geliyor dizi gibi gerçek olmayan bişey için üzülüp sonra da eşinden ilgi beklemesi.
Ben kendimi değersiz değil ama sizin kendinizi çok üstün gördüğünüz belli. Sürekli ilgi beklemek şımarıklık bence. Çocuk değiliz kocalar sürekli bizi pışpışlayamaz. Buda benim fikrim size de saygı duymak düşer.

uzamayacak biseyi karşılıklı lastik gibi uzatmissiniz. sonunda sizin canınız yanmis.

esimde de sizin ki gibi bi duygu durumu var. bisey yapsa hemen karşılığında bisey görmeyi bekler. ama sanki öyle değilmiş gibi yapar. anlamayacagimi sanar. iki gündür hastaydi herşeyini yaptım. meyveyi de o getirsin biraz da benle ilgilensin diye beklemissiniz. elinizde patlamis.

basit bi olay farkli yerlere gitmis esiniz haksiz oyle bi cumle sinir gereksiz olmus. siz de bundan sonra hasta olunca bi tas corbadan ilerisine gecmezsiniz olur biter.

Ilgi isteyen konu sahibi degil ki, esi! Konu sahibi pispislanmak istemedi, sadece o an meyve almak istemedi. O an yasadiklarina saygi duyulmasini istedi. Pispislanmak istenilen esi. Mutfak iki metre uzaklikta, esi göz yasi icinde, meyve cokmu önemli? Gidip kendisi niye alamiyor? Kadin hasta olunca ama yine ev isi, cocuga bakmak zorunda. Erkek olunca ille hizmetmi edilmesi lazim?

Ben kendimi üstün degil, esit görüyorum. Hizmetci degilim, müsait degilsem meyve cay getirmem. Bunun icin tartisma cikaran biriyi de en hafif tabiri ile hödük olarak görürüm.

Belkide eşiniz ağladiginizi farketti ve dikkatinizi dağıtmaya çalıştı. .Neden hemen altında daygusuzluk aradınız?

Adam meyve getir diye takılı kalmış Siz bi dizi için okadar ağlayıp bide adamın gözüne aglamanizi sokmussunuZ oturun aglayin neden adama duygu sömürüsü yapar gibi konustunuz meyve getiremicek durumda da degilmissiniz gerçekten çok saçma bi kavga olmuş. Biri bana bak ben ağlıyorum dese gülerim ki normalde asla anlayana dayanamam ama agizla söylemek saçma olmuş. Ayrıca eşim bana kes sesini dese bende çok sinirlenirim kemiklerini kirarim ağır olmuş ama sonuçta şiddet uygulamamis ağızdan böyle laflar çıkabilir bende kardeşime seni oldururum diyorum kavga edince ama tabiki öyle bişey yapmam fazla uzatmayin ama sizde yakinlasmayin gelsin gonlunuzu alsin

İkiniz de şiddete meyilli olabilirsiniz bence.
Bir de yani "halime baksana, ağlıyorum, baksana" gibi hareketleriniz sizi baymıyor mu? Bazı hemcinslerimin en ufak şeylere bebek gibi ağlamaya ve göstere göstere ağlamaya meraklı olmaları benim bile sinirlerimi bozuyor, bu adamlar sinirlenmesin de ne yapsın diyorum... Mıy mıy mıy. Alt tarafı dizi izliyormuşsunuz, abartmaya gerek yok. O modda değilim falan. Bu kadar hassas bünyeliyseniz ve insanlara da yansıtacaksanız bu kadar arabesk izlemeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…