Eşim şiddete meyilli mi?

İlgisiz tavırları oluyor evet ama beni sevmediğini hiç aklımdan geçirmedim,geçirtmedi. Bu cevap vermeme durumu herkese karşı çocuklarına,ailesine yani o an elinde bir telefon varsa veya tv izliyorsa onu bitirip öyle zaman ayırır,dinler. Bu huyundan hoşlanmıyorum evet ama sevdiğine eminim. Sevmediğine inansam ki eşim sevmese söyler hissettirir,arkadaş gibi olmaktansa boşanmayı yeğlerim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Kendi adıma konuşayım. Ağlayan bir insan değilim. Gerçekten ağlamıyorum hiç. Nasıl ağlanır bilmem. Yiyin veya yemeyin. :) Durum bu. Eminim böyle birkaç kişi daha vardır forumda.
Mevzu ağlamak veya ağlayamamak değil ki .. Mevzu her ağlayanı prenses,ilgi görmek için yapıyor,depresyonda diye itham etmek

Mevzu ağlamak veya ağlayamamak değil ki .. Mevzu her ağlayanı prenses,ilgi görmek için yapıyor,depresyonda diye itham etmek

Her ağlayanı değil, bizzat sizin konunuzda sizin hareketinizi abartı buldular, bulduk, ben de dahil. Ayrıca depresyon küçümsenecek bir şey değil.

Her ağlayanı değil, bizzat sizin konunuzda sizin hareketinizi abartı buldular, bulduk, ben de dahil. Ayrıca depresyon küçümsenecek bir şey değil.
Belki anlatımımdan yanlış anlaşıldı bilmiyorum fakat ben ağladığımı bak ben ağlıyorum diye değil eşim telefondan kafasını kaldırıp bana bakmadığı sürekli meyve istediği için görsün diye gösterdim. Belki görürse meyve istemeyi keser bekler veya bir yorum katar diye düşündüm beni avutsun diye değil. Ayrıca depresyonu küçümsediğimi nereden çıkardınız ???

Kendimi düşündüm,kalkar meyve getirirdim ağladığımı göstermeden,fakat ben zaten az,çok az ağlarım,ve göstermem.l
Fakat yine düşünüyorum da eşim birşey olduğunu sezer,yüzüme bakar ve ağladın mı,ne oldu birşey mi var bilmediğim derdi.
Çünki blir ki ben pek ağlamam,ağladıysam kesin ciddi birşey vardır.
Çok mu ağlıyorsunuz ki kale almamış?
Fakat eşiniz de gıcıkmış ya,10 dk sınra cevap vermek nedir,evleninceye kadar bülbüldü kesin

Kendisi benden çok ağlar.. Görücü usulü evlendik. Tanıştık 15 gün sonra sözümüz oldu. 3 ay sonra evlendik. Birbirimizi evliyken tanıdık diyebilirim.

Kendisi benden çok ağlar.. Görücü usulü evlendik. Tanıştık 15 gün sonra sözümüz oldu. 3 ay sonra evlendik. Birbirimizi evliyken tanıdık diyebilirim.
Zaman geçtikçe bir ortak noktaya yaklaşırsınız,birbirinize biraz zaman tanıyın o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…