- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi Amazing family
-
Yoo. Asla.Kısasa kısas diyorsunuz canınız sağ olsun .
Haklısınız teşekkürler yorumunuz için..Yoo. Asla.
Film mevzusunu gereksiz yere uzatmışsınız.
Kocanız asabi biri olsa bile olayı büyüten sizsiniz.
Çok fevriyseniz bu huyunuzu terkedin.
Çünkü daha önce şiddet uygulayanlar tekrar edebiliyor.
Ne siz sebep olun, ne eşiniz sebep bulsun.
Sessiz sakin yaşayın.
Rica ederim.Haklısınız teşekkürler yorumunuz için..
Açıkcası dalga geçtiğinizi tiye aldığınızı düşündüğüm için beğenmedim. anlatım tarzınız hoşuma gitmedi belki ondan. Neyse yine de vakit ayırıp yorum ve bakış açısı kattığınız için tekrar teşekkür ederimRica ederim.
Konuyu hikayeleştirmemin sebebi de dışardan bakın diye.
Çok küçük ve gereksiz bir konu nasıl aile kavgasına dönüşür, iki taraf neden haksız. Objektif bakın diyeydi.
Umarım öyle olur. Sizin kendinize yapılan sizi bağlar ama çocuklarınıza şiddet uygularsa bunun vicdan azabından kurtulamazsınız, kurtulamayın da zaten. (1 tokat, iteklemek, aşağılamak da şiddettir)Aradan seneler geçti çok değişti derken dün patlak verdi. Umarım sanıldığının aksi olur yoksa tüm çabalarıma ve istememe rağmen çocuklarım aile ortamından yoksun büyür
Önceden bir kez bana şiddet uyguladı hem de baya baya bu yüzden düşündürdü. Laf da kalmazsa diye
Daha önce bir kez şiddet uyguladı.
Bunu görmemiştim. Yorumumu değiştiriyorum. Eşin kesinlikle şiddete meyilli. Bir kere yapmış ve sinirlenince tekrar yapmakla tehdit ediyor, çünkü pişmanlığı sen boşanmak istediğin içindi. Davadan dönüp üzerinden de vakit geçince geçer o pişmanlıkDaha önce bir kez şiddet uyguladı. Boşanma davasından döndük çok pişman oldu. Üstünden seneler geçti ama bunu duyunca bir irkildim !
Erkekler düzdür. Hatta dümdüz. Naz yaptığınız şey çok saçma. Sizin bir derdiniz olup da ilgilenmese tabiki haklısınız diyicem ama dizi bir kurgudan ibaret buna ağlamanız sizin o anki boşluğunuz ile alakalı. Bu adamı bağlamaz. Salak salak ısrar edeceğine kalksın alsın 3 gündür hasta diyorsunuz dolaptaki meyveyi alacak kadar da toparlamıştır herhalde.Kızlar çok kötüyüm .. Ağlamaktan helal oldum
Eşimle bugün çok saçma bir konuşan tartıştık baya büyüdü konu ..
Eşim 2 gündür hasta. Her dediğini yaptım,ilgilendim güzelce. Akşam oturduk diziye bakıyorum ben çok izlemem ama o anki konudan ötürü annelerin evlatlarını nasıl bırakabileceklerini,bırakan anneler ve annesiz kalan yavruları düşündüm ve duygusallaşıp ağladım. Eşimin elinde telefon vardı hadi meyve getir yiyelim dedi
Bende şu an ben o modda değilim baksana bana dedim
Hala bakmıyor meyve getir diyor .
Neyse sonra baktı birşey demedi yine! Bende konuyla ilgili düşüncelerimi anlattım ne anneler var çok üzülüyorum felan diye
Ama baya duygusalım anlatırken de sesim titriyor ağlıyorum :/
Ona rağmen hiç yorum yapmadı meyve getir dedi yine !
Bende ne kadar umursamazsın. Burada ağlıyorum birşey anlatıyorum yorum bile yapmıyorsun,duygusuzsun dedim. Ben öyle dedim diye nankörsün dedi sinirlenerek.
Yediğim önümde yemediğim arkamda diye susup oturayım ilgi alaka umursanmak istemeyeyim mi dedim . Sadece ekmek mi getiriyorum başka yaptığım yok mu dedi. Tabi ki var onu demek istemedim diye belirttim ama çok sinirlendi,bir daha yapmayacakmış,halletmiyormuşum,kendi keyfine bakacakmış ...
KıZlar çok uzattı ben de açıklama yapacakken sus sus konuşma dinlemiyorum seni kes sesini deyince bende şalterler attı bağırarak bana kes sesini diyemezsin dedim.
Bana demesin mi bana sakın bir daha bağırma yoksa çok kötü yaparım bütün kemiklerini kırarım diye !!!
Çok uzatmayacağım hakkımı savundum fakat şu an konuşmuyoruz ayrı odada yatıyor.
Haksız mıyım ? Kavga etmemize ben mi sebep oldum bilmiyorum herşeyi anlattım size ne diyorsunuz?
Bu arada gerçekten yapacak gibi konuştu bu beni korkuttu. Korkum canımdan değil yaparsa onu affetmeyip bu evliliği bitireceğimden ötürüydü. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu
Depresyondasınız sanırım, böyle ağlıyorsanız...Kızlar çok kötüyüm .. Ağlamaktan helal oldum
Eşimle bugün çok saçma bir konuşan tartıştık baya büyüdü konu ..
Eşim 2 gündür hasta. Her dediğini yaptım,ilgilendim güzelce. Akşam oturduk diziye bakıyorum ben çok izlemem ama o anki konudan ötürü annelerin evlatlarını nasıl bırakabileceklerini,bırakan anneler ve annesiz kalan yavruları düşündüm ve duygusallaşıp ağladım. Eşimin elinde telefon vardı hadi meyve getir yiyelim dedi
Bende şu an ben o modda değilim baksana bana dedim
Hala bakmıyor meyve getir diyor .
Neyse sonra baktı birşey demedi yine! Bende konuyla ilgili düşüncelerimi anlattım ne anneler var çok üzülüyorum felan diye
Ama baya duygusalım anlatırken de sesim titriyor ağlıyorum :/
Ona rağmen hiç yorum yapmadı meyve getir dedi yine !
Bende ne kadar umursamazsın. Burada ağlıyorum birşey anlatıyorum yorum bile yapmıyorsun,duygusuzsun dedim. Ben öyle dedim diye nankörsün dedi sinirlenerek.
Yediğim önümde yemediğim arkamda diye susup oturayım ilgi alaka umursanmak istemeyeyim mi dedim . Sadece ekmek mi getiriyorum başka yaptığım yok mu dedi. Tabi ki var onu demek istemedim diye belirttim ama çok sinirlendi,bir daha yapmayacakmış,halletmiyormuşum,kendi keyfine bakacakmış ...
KıZlar çok uzattı ben de açıklama yapacakken sus sus konuşma dinlemiyorum seni kes sesini deyince bende şalterler attı bağırarak bana kes sesini diyemezsin dedim.
Bana demesin mi bana sakın bir daha bağırma yoksa çok kötü yaparım bütün kemiklerini kırarım diye !!!
Çok uzatmayacağım hakkımı savundum fakat şu an konuşmuyoruz ayrı odada yatıyor.
Haksız mıyım ? Kavga etmemize ben mi sebep oldum bilmiyorum herşeyi anlattım size ne diyorsunuz?
Bu arada gerçekten yapacak gibi konuştu bu beni korkuttu. Korkum canımdan değil yaparsa onu affetmeyip bu evliliği bitireceğimden ötürüydü. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu
Her şeye ağlamıyorum anlık bir duygusallıktı. Kendide bir çok şeyi yapar biz görev olarak düşünmüyoruz pek. Kavga meyveyi getirmememden çıkmadı öyle olsa dediğinizde haklısınız.Depresyondasınız sanırım, böyle ağlıyorsanız...
Bi psikiyatriye gidin bence...
Eşinizde bildiğimiz duygusuz erkek...
Sizden defalarca meyve istediğine göre hizmet görmeye alıştırmışsınız eşinizi...o da görevinizi yapmanızı beklemiş...
Yanlış davranışlar silsilesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?