Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

evinam

seviyorum seni
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2009
363
0
38
evet kızlar eşim 1hafta boyunca bı dernek adına sehir dısına gidiyor..dernek bahane gezecek eglenecek ...bende gıtmek ıstıyorum ama goturmuyor ve sen annelere gıt diyor ama...ne yapsam bi fikir cok basıt bu konu ama beni rahatsiz ediyor

cnm senı de gotursun ya...
sensız yatamam uyuyamam ben canım sıkılır annemlerde
yalnız bırakma desen nasıl olur kı goturmez mı?

nasıl bi dernek cnm bu..iş için olsa bi derece :uhm: götüremem,sen annenlere git vs gibi sözleri şüphe çekici.ama ne olursa olsun sert çıkma. sırnaşarak seni de götürmesini söyle

anneni ara ve annenlerin işi olduğuna ve evde olamayacaklarına dair ağız birliği yapın,annen ile....
ayrıca çok sıkıldığını ve kalırsan sıkılıp ,korkacağını söyle...

bence canım kafasına koymuş tek gitmeyi hiç uğraşma sinirlerin daha cok yıpranmasın kendini alıştır bence

cnm senı de gotursun ya...
sensız yatamam uyuyamam ben canım sıkılır annemlerde
yalnız bırakma desen nasıl olur kı goturmez mı?

canım daha yenı dedımkı esıme askım bende gelecem ne olurasa olsun esım dedkı ozaman sen ucaga bın gıt teyzenlere gelıp senı alır gezer sehır sonra doner gelırsın...ne cevap verecegımı sasırdım

bence canım kafasına koymuş tek gitmeyi hiç uğraşma sinirlerin daha cok yıpranmasın kendini alıştır bence

haklısın aslında sımdı tartıstık dustu yattı...gidecem dedı bende bagırdım elını kaldırdı dovmek için bende agladım..işte oyle

canım benim yaaa susmaktan başka bişey yapamazsın üstüne gidersen yapmıyacagı şeyleri yaptırırsın eşin inatlaşırsa seninle daha kötü sorunlar yaratabilir onun için alttan al bence yine kendin daha iyi bilirsin fisfisfis

canım benim yaaa susmaktan başka bişey yapamazsın üstüne gidersen yapmıyacagı şeyleri yaptırırsın eşin inatlaşırsa seninle daha kötü sorunlar yaratabilir onun için alttan al bence yine kendin daha iyi bilirsin fisfisfis

bilmiyorum canım neden erkekler boyle anlamıyorum....

bilmiyorum canım neden erkekler boyle anlamıyorum....

onları kim anlamış bizde anlayalım boşver ya hiç önemsemiyor gibi yap gitt banane ilgilenmiyorum de cok üstüne gittikçe dahada beter oluyolar boşverr takma giderse gitsinkendini üzme a.s.

onları kim anlamış bizde anlayalım boşver ya hiç önemsemiyor gibi yap gitt banane ilgilenmiyorum de cok üstüne gittikçe dahada beter oluyolar boşverr takma giderse gitsinkendini üzme a.s.

yapacak baska bı seyım yok zaten yarın annemlere giderim...ve donmesini beklerim..oda amacına ulasır..

neden arkadasa ikinci defadir susmasini oneriyorsunuz ki? kocalar hersey istesin, kadinlardan tamam cevabi beklesin ama kadinlar hayir dedigi zaman da kadin sussun ki olay cikmasin...ne bicim bi mantik bu...arkadasim susma sakin, kari-kocasiniz siz, sen cocuk kocan da baba degil ki karsi ciktiginda elini kaldirsin seni sustursun! eger gercekten diretirsen senin istemedigin bir seyi yapamaz! ayrica susarsan alisir ve daha cok tepene cikar! sen bir hafta tatil niyetine bir yere gitsen o da gelme ister muhakkak. esine ''sen yalniz bir yere gitmek istesem beni yollar misin?'' diye sor, eminim cevabi hayir olacak. o zaman sen de beni goturmelisin de. ne yap ne et sen de git. seni neden goturmek istemiyor, isi cok yogun olmayacaksa( ki sen tatil niyetine gidecek diyorsun) o zaman seni de gotursun. diret bence. sunu da ekliyim erkekler eslerini yanlarinda istemedikleri zaman genelde findik kirma istegi icindedirler...hele ki yanlarinda baska arkadaslari da olacaksa...

merak ettim ne derneği bu..eşininizin oraya gitme amacı iş falan mı yoksa hobi gibi bi olay yüzündenmi?sizi neden götürmiyorki..bence sizi neden götürmek istemediğini sorun..sizinde tatile ihtiyacınız olduğunu,kafanızı dağıtmak istediğinizi annenize yada teyzenize değilde eşiniz ile olmak istediğinizi söyleyin....

neden arkadasa ikinci defadir susmasini oneriyorsunuz ki? kocalar hersey istesin, kadinlardan tamam cevabi beklesin ama kadinlar hayir dedigi zaman da kadin sussun ki olay cikmasin...ne bicim bi mantik bu...arkadasim susma sakin, kari-kocasiniz siz, sen cocuk kocan da baba degil ki karsi ciktiginda elini kaldirsin seni sustursun! eger gercekten diretirsen senin istemedigin bir seyi yapamaz! ayrica susarsan alisir ve daha cok tepene cikar! sen bir hafta tatil niyetine bir yere gitsen o da gelme ister muhakkak. esine ''sen yalniz bir yere gitmek istesem beni yollar misin?'' diye sor, eminim cevabi hayir olacak. o zaman sen de beni goturmelisin de. ne yap ne et sen de git. seni neden goturmek istemiyor, isi cok yogun olmayacaksa( ki sen tatil niyetine gidecek diyorsun) o zaman seni de gotursun. diret bence. sunu da ekliyim erkekler eslerini yanlarinda istemedikleri zaman genelde findik kirma istegi icindedirler...hele ki yanlarinda baska arkadaslari da olacaksa...

canım dernek bahene arkadasler arabayla gıdecekler...esler gelmıyormus dıyor....esım cok ınatcı ben goturmez sabah ıse gıtmeden once ogle dogru elbıselerım ayarla ben gelıp alıp gıdecem dedı senınde annelere bırakacam...ben eve donmeyene kadar sen eve gelme dedı...boyle bı konusma tarzı var mı ya ooofff

merak ettim ne derneği bu..eşininizin oraya gitme amacı iş falan mı yoksa hobi gibi bi olay yüzündenmi?sizi neden götürmiyorki..bence sizi neden götürmek istemediğini sorun..sizinde tatile ihtiyacınız olduğunu,kafanızı dağıtmak istediğinizi annenize yada teyzenize değilde eşiniz ile olmak istediğinizi söyleyin....

iş amacılı degıl canım kafa dagıtmak eglenmek adını ne olsun dernek dıyelım demıstır kesın eşim esnaf yanı iş toplantısı olmaz....eglenme amaclı gidiyor

canım dernek bahene arkadasler arabayla gıdecekler...esler gelmıyormus dıyor....esım cok ınatcı ben goturmez sabah ıse gıtmeden once ogle dogru elbıselerım ayarla ben gelıp alıp gıdecem dedı senınde annelere bırakacam...ben eve donmeyene kadar sen eve gelme dedı...boyle bı konusma tarzı var mı ya ooofff

Tamam erkek erkeğe yapılan bir gezi..
Müsade etmediğiniz halde gitmesi hiç hoş değil elbette..
Ancak siz neden annenizde kalıyorsunuz,bu dayatma da çok çirkin..:kızgın:

Tamam erkek erkeğe yapılan bir gezi..
Müsade etmediğiniz halde gitmesi hiç hoş değil elbette..
Ancak siz neden annenizde kalıyorsunuz,bu dayatma da çok çirkin..:kızgın:

aslında yaptıgı her sey cırkın canım sırf bu geze için bana el bile kaldırdı..ne onemlı geziyniş meger...esıme dedımkı annemlere benı gonderırsen gelmem dedım annnemlerde esımde dıyorkı sen benı mı korkutuyormusun yanı ben cocuk degılım dedı

X