Eşim sapık gibi davranıyor

o da bir şey mi çocuk yapan sapıklar var .
Düşünsenize nasıl yapıldığını. o aslında mastürbasyondan daha beter
Çirkin bebek olmaz da sevimsiz bebek diyeyim, sevimsiz görünce “zevk alınmadan yapılmış seksin ürünü” derler bilir misinizdur gülme emojisi koyayım komik olduğu belli olsun tam tersi benek çok sevimliyse keyifli bir birliktelik sonucu olmuş derler.
Kocakarı değil arkadaş geyiği.

Esiniz sapik degil cok abartmissiniz. Konuya bu kadar yorum gelmis cevapta vermiyorsunuz.

kendi cinsel organını çok seviyor. Ben buna ciddi ciddi inanıyorum
Öyle büyütülüyorlar, göster amcana diye diye çükünğ seve seve anlam yükleye yükleye büyüyorlar. Cinsel organ için iki düğün geçiriyorlar sünnet de öyle normal düğün de sırtına vura vura odaya yollanıyorlar vs. Anlam büyük yüklenince öyle işte. Kadınların tam tersi, dokunmaktan dahi korkarak korkunç hikayeler anlatılarak iğrendirilerek büyütülüyor. Cinsel deneyim yaşayınca hele ilklerde midesi bulanmayan, suçluluk hissetmeyen az kişi vardır.

Katılıyorum. Doğru söze ne hacet.

Rol kesiyorsa adamın seks oyuncağı oluyordur ama zaten. Kadının faydalandığı bir durum yok ki bu dediğinizde.
O anlamda yapmıyorlar..Bazı kadınlar da kocalarını mastürbasyon aracı olarak görüyor. Sonra ilişkiden( kocasından) zevk almış gibi rol yapıp ilişkiyi kısa kesiyorlar.

O anlamda yapmıyorlar..Bazı kadınlar da kocalarını mastürbasyon aracı olarak görüyor. Sonra ilişkiden( kocasından) zevk almış gibi rol yapıp ilişkiyi kısa kesiyorlar.
Zevk almıyorsa nasıl mastürbasyon aracı olarak görüyor? Odak zevk almak değil mi mastürbasyonda? Rol yapıyorsa zevk almamış olur. Bir mantık hatası var önermenizde.

Zevk almıyorsa nasıl mastürbasyon aracı olarak görüyor? Odak zevk almak değil mi mastürbasyonda? Rol yapıyorsa zevk almamış olur. Bir mantık hatası var önermenizde.
Önerme değil.. Cinsel iletişimsizliği aşmaya çalışan kadın diyelim . Kadın zevk alıyor. Kendi çabasıyla kocasının çükü işe yaramıyor daha da açık yazmayayım.

Yaşayan bir iki kişiden duymuştum.

Yok ben sizi anlamıyorum ya da siz mantıksız bir şeyler anlatıyorsunuz.

En çok şaşırdığım şey de bu sitede başkalarının cinsel hayatından bu kadar haberdar olunması sanırım.

Yok ben sizi anlamıyorum ya da siz mantıksız bir şeyler anlatıyorsunuz.

En çok şaşırdığım şey de bu sitede başkalarının cinsel hayatından bu kadar haberdar olunması sanırım.
Bir kadın olarak şimdi siz, gerçekten anlayamıyor musunuz? O zaman daha fazla açmaya gerek yok..

Konuyu uzatmışsınız da uzatmışsınız .. sonu nereye gidecek nasıl bir felaket yaşamış olabilir diye düşündüm okurken.. yani bir insanın mast. Yapması sende sapıkca bir şeymı ? Adam bütün gün seninle ve çocukla ilgilenmiş hastaneye beraber gitmiş gelmiş elbette yapacak sen anneysen oda baba ama adam evinde ve netice de bir insan. Muhtemelen cinsellik yaşamadığı için o şekilde hall etti. Ayrıca erkekler günler haftalarca sperm içerde tutamazlar bizler gibi değiller.. doktora sorsan oda aynını söyler.

Bende anlamadim ne diyorsunuz ne anlatmaya calisiyorsunuz. Yasayan kisiler niye size gelip anlatmis onu da anlamadim.

Bende anlamadim ne diyorsunuz ne anlatmaya calisiyorsunuz. Yasayan kisiler niye size gelip anlatmis onu da anlamadim.
Kadın zevk almıyor numara yapıyor diyor, bi sonraki mesajda kadın zevk alıyor kocasının çükü çalışmıyor diyor, sonrakinde mastürbasyon aracı olarak kullanıyor ama zevk almıyor diyor. Sonra bir kadın olarak anlamıyorum diye erkek oluyorum

Ya evet bir dedigi digerine uymuyor. Acaba adam oksuyor opuyor ondan zevk aliyor mu demek istiyor desem devami gelmedikten sonra onunda onemi yok ki ay cok mantiksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…