- 16 Temmuz 2023
- 2.481
- 6.226
- 78
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Yatak kapı deliğinden görünecek yönde değilse sorun yokbosalmak fizyolojik bir ihtiyaç, adamin depolari dolmuştur kac gundur. zevk icin degil de aradan ciksin diye yapmıştır. siz nige esinizi delikten izliyorsunuz? yeni fobi gelisti bende. delikten böyle oda görülüyor mu
Rol kesiyorsa adamın seks oyuncağı oluyordur ama zaten. Kadının faydalandığı bir durum yok ki bu dediğinizde.Birçok kadın da kocasıyla o vesileyle birliktelik yaşıyor.. Bol bol da rol kesiyor
Tövbe yarabbim ben de başlığı okuyunca başka bir şey zannettim ayol. Çok ilgi alanıma giren bi konu değil ama sanki biraz abartmıyor musunuzBebeğim var ve 3-4 gündür çok hasta genzi dolu 2 gecedir gece boyu uyumadık.Gece hastane hastane dolaştık sabaha kadar aralıksız ağladı dolayısıyla bizde uyuyamadık çok yoruldum.Sabah çok perişan halde olduğumuzdan dolayı annemi aradım bize çağırdım sağolsun geldi ve bebeğimi özele götürdük.Geri eve gelince annem siz yatın uyuyun dinlenin ben işleri hallederim dedi bende eşime sen git uyu ben bebeği uyutunca beşiğine koyarım dedım eşimde odamıza geçti kapıyı kapattı yattı aradan 5 dk geçti bende tuvalete gidiyordum hafif ses duyunca delikten baktım yorgan üstüne çekili bişeyler yapıyor gibime geldi bende izlemeye devam ettim elinde telefon varmı orayı tam göremedim ama 31 çekiyor gibiydi gibiydi demeyim eminim yani hareketlerinden çok sinirliyim siz olsanız n’apardınız
Koyun can derdinde kasap et ..şu erkeklerin çoğu ne biçim varlıklar yaBebeğim var ve 3-4 gündür çok hasta genzi dolu 2 gecedir gece boyu uyumadık.Gece hastane hastane dolaştık sabaha kadar aralıksız ağladı dolayısıyla bizde uyuyamadık çok yoruldum.Sabah çok perişan halde olduğumuzdan dolayı annemi aradım bize çağırdım sağolsun geldi ve bebeğimi özele götürdük.Geri eve gelince annem siz yatın uyuyun dinlenin ben işleri hallederim dedi bende eşime sen git uyu ben bebeği uyutunca beşiğine koyarım dedım eşimde odamıza geçti kapıyı kapattı yattı aradan 5 dk geçti bende tuvalete gidiyordum hafif ses duyunca delikten baktım yorgan üstüne çekili bişeyler yapıyor gibime geldi bende izlemeye devam ettim elinde telefon varmı orayı tam göremedim ama 31 çekiyor gibiydi gibiydi demeyim eminim yani hareketlerinden çok sinirliyim siz olsanız n’apardınız
Aynı şeyi düşündüm. Buna katılıyorum. Kadınların unuttuğu bir şey var. Erkekleri fizyolojik olarak kendileri gibi zannediyorlar. Erkeklerin döngüsü çok çabuk şekilde yenileniyor. Boşalma ihtiyacı gelince ağrıları olabiliyor. Bunu bir şekilde dışarı vermek zorundalar. Adam karısına söylemeyip kendi halletmiş olabilir. Haa karısı dar zamanlarda tepki veren biri ise o da sorunu kendi çözmüştür. Karısından çekinmeyen biri rahatsızlığını ya da isteğini rahat dile getirebilir. Her şeyin çözümü var bence.bosalmak fizyolojik bir ihtiyaç, adamin depolari dolmuştur kac gundur. zevk icin degil de aradan ciksin diye yapmıştır. siz nige esinizi delikten izliyorsunuz? yeni fobi gelisti bende. delikten böyle oda görülüyor mu
Cevapları beğenmedikleri zaman trip atıyorlar bize bağzı üyecikler.Benim anlamadığım su sürekli takip ediyorum konu açıp ta foruma girdiği halde neden cevap vermezler ?
Aslında yeni üyede değiller madem bir soru sordu. Takibini uap dmiCevapları beğenmedikleri zaman trip atıyorlar bize bağzı üyecikler.
Takip ediyor, girip okuyor zaten. Ama cevaplar işine gelmediği, desteklenmediği için sessiz kalıyor.Aslında yeni üyede değiller madem bir soru sordu. Takibini uap dmi
Ay öyle yazan üyelere daha çok çatasım geliyor benimKudr Alobar gerçekleri yazmamak gerek bazen galiba sadece olur düzelir birşey yok bunda falan yazmak gerekli sanırım bazen .O zaman kısır gününde anlat olmadı günlüğe yaz demi.Bende rica ederim konu açanlar gerçekçi yorum istemiyorum bana haklı deyin beni avutun falan yazsın bende sadece olur gider yazıp geçerim yorum yaparken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?