Eşim sapık gibi davranıyor

bosalmak fizyolojik bir ihtiyaç, adamin depolari dolmuştur kac gundur. zevk icin degil de aradan ciksin diye yapmıştır. siz nige esinizi delikten izliyorsunuz? yeni fobi gelisti bende. delikten böyle oda görülüyor mu
Yatak kapı deliğinden görünecek yönde değilse sorun yok

Tövbe yarabbim ben de başlığı okuyunca başka bir şey zannettim ayol. Çok ilgi alanıma giren bi konu değil ama sanki biraz abartmıyor musunuz

Benim anlamadığım su sürekli takip ediyorum konu açıp ta foruma girdiği halde neden cevap vermezler ?

Konu anneye bağlanacak, anneyle salonun ortasında otururken adam birden çıkarıp uluorta yapacak zannettim dkdkdkdk siz sapık mı görmediniz acaba hanımefendi? Adamı ses duyunca kapı deliğinden gözetlemek ne demek fobi gelişti valla bende şu an 31 çekmek ne ayrıca liseli ergen misiniz mastürbasyon yazamıyor musunuz?

Benim bildiğim bir şey var. Erkekler kendi cinsel organını çok seviyor. Ben buna ciddi ciddi inanıyorum. Fiziksel döngüleri bizden farklı olduğu için boşalma ihtiyacı sürekli gündemlerinde oluyor. Buna cinsel organını sevmek de eklenince kendi ihtiyaçlarını kendileri gideriyor. Cinsel hayatlarının sıklığına,birlikte hazza ve durumlara göre değişen bir olay bu.
Sapıklık değil de düşüncesiz bir tip. Evinde misafir var, çocuğunun hâli ortada adamın yaptığı şey saçma. Haa çok sıkışmış da olabilir bilemeyiz ki. En nihayetinde biz kadınlar gibi değiller.

Koyun can derdinde kasap et ..şu erkeklerin çoğu ne biçim varlıklar ya

bosalmak fizyolojik bir ihtiyaç, adamin depolari dolmuştur kac gundur. zevk icin degil de aradan ciksin diye yapmıştır. siz nige esinizi delikten izliyorsunuz? yeni fobi gelisti bende. delikten böyle oda görülüyor mu
Aynı şeyi düşündüm. Buna katılıyorum. Kadınların unuttuğu bir şey var. Erkekleri fizyolojik olarak kendileri gibi zannediyorlar. Erkeklerin döngüsü çok çabuk şekilde yenileniyor. Boşalma ihtiyacı gelince ağrıları olabiliyor. Bunu bir şekilde dışarı vermek zorundalar. Adam karısına söylemeyip kendi halletmiş olabilir. Haa karısı dar zamanlarda tepki veren biri ise o da sorunu kendi çözmüştür. Karısından çekinmeyen biri rahatsızlığını ya da isteğini rahat dile getirebilir. Her şeyin çözümü var bence.

Kudr Alobar gerçekleri yazmamak gerek bazen galiba sadece olur düzelir birşey yok bunda falan yazmak gerekli sanırım bazen .O zaman kısır gününde anlat olmadı günlüğe yaz demi.Bende rica ederim konu açanlar gerçekçi yorum istemiyorum bana haklı deyin beni avutun falan yazsın bende sadece olur gider yazıp geçerim yorum yaparken.

Ay öyle yazan üyelere daha çok çatasım geliyor benim

Yok onu istiyorlarsa bu platform onlara uygun değil. Arkadaşına anlatsın, günlüğüne yazsın, facebooktaki yeni gelin sayfalarında falan paylaşsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…