- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
- Konu Sahibi alonedark18
+1Bir ornek verebilir misiniz cocukca ettigi laflara mesela? A alonedark18
Siz fazla ciddi ve kontrolcu musunuz acaba yoksa adamin psikolojik destege mi ihtiyaci var ya da cidden mental bir gerilik mi var, cok spesifik bir sey olsun orneginiz ama.
Verdiginiz orneklerin hicbiri beni aa agir bir sekilde safmiss seklinde sasirtmadi.
Hatta hani bana omuz atilsa ben bunu esime bile demem, onemsemem.
Desem dahi esim makul bir insan olarak agiz dalasina girecek biri degil, it midir kopuk mudur, ben de asla munakasaya girsin istemezdim.
Bilemedim, guzel bir orneginizi bekliyorum tum detaylariyla.
Ben de verdiğiniz örnekleri yeterli bulmadım. Hatta çoğu birçok erkeğin genel davranış şekli. Bana özgüvensizliğiyle alakalı birkaç davranışı gözünüze batmış da genelleyip etiketliyorsunuz gibi geldi açıkçası.
Çocuğu uyuturken kapı çarpması, kızınıza seslenmesi zeka geriliği göstergesi değil. İnce düşünceli değil sadece. Trafikte adama sataşmaması da yararına olmuş bence. Siz istiyorsunuz ki pısırık olmasın ama en kabadayı olanların da halini görüyoruz işte sokak ortasında bıçaklanıyorlar. Bu devirde karşındaki insan üstünde ne taşıyor bilemiyorsun ki.
Ayrıca pantolonunun arkasının açılması da çok garip gelmedi bana. Tamam normal değil ama bunu da sizin etiketlediğiniz gibi ele alırsak tamircilerin yüzde sekseninde zeka geriliği var o zaman.
Herkesin kendine göre bir mizacı var. Siz eşinizin size göre doğru olmayan huylarını kontrol edemediğiniz için yaftalıyorsunuz bence.