- 17 Şubat 2015
- 7.517
- 19.762
- Konu Sahibi alonedark18
32-19= 13 sene olmuş siz tanışalı. En baştan bu kişi neyse o imiş. Adamın mizacı bu, ilk günden beğenmemişsiniz. Patalojik ya da psikolojik bir sorun varsa da Araştırması uzmanının işidir. İnternetten araştırılan her işin sonu kansere çıkar internet doktorculuğu o.doğru haklısınız en iyi tanıyı elbette doktor koyar ,gitmez o ayrı , bende çaresizlikten en yatkın örneklerle tanı koymaya çalışıyorum tabi benimki doğru tanı olmaz araştırmaya çalışıyorum.biseyker yapmaya çalışıyorum ,çünkü ilerlemesinde korkuyorum bu durumun ..bunun yaşlılığı var orta yaş i var ..
kendinizde yok mu hata? Kapı kolunu sil dediğinde silin ikiletmeyin, eğer dediğim dedik biri olsa bunu sana kaç kere demem lazım şunu yap demedim mi diye üstünüze yürür. Kendisinin yapmasını söyleyin yahut ikiletmeyin bitsin. Kocanızı kendiniz kabullenmez her hamlesinde açık ararsanız başkasına oyuncak icat edersiniz.
ya kusura bakmayın ama kendinize iş bulun uğraş bulun uğraşmayın eşinizle. Siz uğraştıkça millet daha çok uğraşır. Eleştirenler çok mu matah?
dışarıda tartışma ortamı yaratmamakta fayda var, esnafla mesnafla ağız dalaşına neden giresiniz ki? Bilmem kimin kocasıyla niçin yüzgöz olasınız ki?
hadi oldunuz eşinizin naif olduğunu biliyorsunuz neden onu ortaya sürmeye çalışırsınız ki? Çok yanlış. Ortamda gerginlik sezerseniz kendiniz uzaklaşın zaten milletin canı burnunda. Neden muhattap olunsun? vezir etmek de rezil etmek de biraz elinizde sanki. Eşinizle ilgili atıp tutanlara hak vermek yerine beden dilinizle, tavrınızla ağızlarının payını verseydiniz içinizdeki kurt şimdiye ölmüştü.
Aldatmak düşüncesine bu şekilde dayanak arıyor olmanıza kızdım, aldatmak yerine kendi yolunuzu çizmeyi düşünmelisiniz çünkü aldatmayı fikri olarak bile haklı gören kişi karşısındakine saygı ve sevgi duymuyordur.