- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.151
- 268
Dimi yani önce kendi kıllarına bir çare bulsunlar da sonra bizim saçlarımıza laf etsinler.Erkekler birde uzun saçı sever hiç biri kazıt demez bu adam normal değil belli ama kadında garip.Ay kıvırcık kıvırcık göğüs kılları her yerde ya biz de kesip atalım madem oralarını buralarını
Siz de makineyi alıp ç*künü kökten kazıyın bakalım nasıl olur. Ne andaval kocalar buluyorsunuz kendinize ya.Saçlarım belime kadar uzun eşim saçlarım dökülmeye başladığı için ve evin her yerinde saç görmek istemediği için saçlarımı kesmek istiyor normalde küt falan istese kabul ederdim ama direkt makina il kesicekmiş muhtemelen 3 e yada 0 a vuracak daha önce böyle bişey yapmış olanınız varmı ne kadar sürede uzar nasıl durur ve lütfen bu konun altına yok kestirme falan yazmayın kesin kesicekmiş daha önce bunu yaşamış olan varmı diye soruyorum
Kazitmadim kestirdim şuanda uzadı çok tatlı olduBakımı zor diye saç mı kazıttınız
Belime kadar saç diyor, yıkaması taraması hele bı de dokuluyorsa yarım metre saç her yerde halı fayans laminant dusunemiyorumMaksimum ne kadar zor ola bilir ki saç bakımı Allah aşkına0 vuracak kadar.Kısaltmayi anlarımda tamamen saçı kazıtmak nedir ya.
Konu o mu? Konu kocası zorla sıfıra vuracakmış buna nasıl izin verir herkes buna tepki gösteriyor. Kestirip kestirmemek kendisinin kararı. Yobaz kocasının değil.Belime kadar saç diyor, yıkaması taraması hele bı de dokuluyorsa yarım metre saç her yerde halı fayans laminant dusunemiyorum
Evet konu o değil ama yangına körükle gitmek istemedim , işin oluruna baktım , kendisi eşinin tavrına sizin kadar takılmamış sankiKonu o mu? Konu kocası zorla sıfıra vuracakmış buna nasıl izin verir herkes buna tepki gösteriyor. Kestirip kestirmemek kendisinin kararı. Yobaz kocasının değil.
Çaresizlik ya da boyun eğme bilemiyorum ama kabul edilmemesi lazım. Çok üzücü gerçekten.Evet konu o değil ama yangına körükle gitmek istemedim , işin oluruna baktım , kendisi eşinin tavrına sizin kadar takılmamış sanki
Oha yere kadar uzatsaydınBenimde saçım çok uzundur dizimin üstüne kadar birden ev tüy dolmaya başladı eşimde midesi bulandı aşkı eve daha fazla süpür dedi robotla ortada kalmasın sonra dedıkı bir sorunmu var neden böyle. Oluyor doktor ş gittik diyet yaparken çok hata yapmışım herhalde vitaminsizlikten hep dökülme olmuş bende kestim ama işte belime kadar kestim yinede pişman oldum hiç alakası yokmuş kesmeyle
Kısaltın?kazıtmak ne yaniBelime kadar saç diyor, yıkaması taraması hele bı de dokuluyorsa yarım metre saç her yerde halı fayans laminant dusunemiyorum
Uzasa uzatırdim Herhalde keyfim ne isterse onu yaparimOha yere kadar uzatsaydın
Bu kadar uzun saç boyunuzu kısa gösterir. Ayrıca hiç tarz değil, kıro duruyor kimde olursa olsun.Benimde saçım çok uzundur dizimin üstüne kadar birden ev tüy dolmaya başladı eşimde midesi bulandı aşkı eve daha fazla süpür dedi robotla ortada kalmasın sonra dedıkı bir sorunmu var neden böyle. Oluyor doktor ş gittik diyet yaparken çok hata yapmışım herhalde vitaminsizlikten hep dökülme olmuş bende kestim ama işte belime kadar kestim yinede pişman oldum hiç alakası yokmuş kesmeyle
Sıfırı bilmem de benim saçlarım da çok uzun ve dökülüyordu, belki güçsüzdür diye kısacık kestim hala dökülüyor. Sakın öyle bi hata yapma. Ayrıca keseceksen de kuaföre git kadınsı boyutlarda kestir istiyorsan, sıfır ne!!! Bu ara bu erkekler kafayı yemiş sabah beri neler okuyorum forumda tövbeeeessstSaçlarım belime kadar uzun eşim saçlarım dökülmeye başladığı için ve evin her yerinde saç görmek istemediği için saçlarımı kesmek istiyor normalde küt falan istese kabul ederdim ama direkt makina il kesicekmiş muhtemelen 3 e yada 0 a vuracak daha önce böyle bişey yapmış olanınız varmı ne kadar sürede uzar nasıl durur ve lütfen bu konun altına yok kestirme falan yazmayın kesin kesicekmiş daha önce bunu yaşamış olan varmı diye soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?