genetik olduğu için çözüm yokmuş gittim doktoraKız vitamin eksikligi falan vardır makine çözüm değil tahlil yaptır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim saçımı kesmek istiyor
- Konu Sahibi GULBAGTI1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.068
- 498
Çember bağla.saçlarım evde her yer dökülüyor ondan kesicek
- 14 Haziran 2023
- 7.034
- 22.272
- 268
- 33
Aaa ne münasebet neye dayanarak saçımı sıfıra benim gönlüm olmadan kendi keyfi için kesecekmiş. Onun kılı tüyü dökülmüyor mu kısa diye belli olmuyordur.Saçlarım belime kadar uzun eşim saçlarım dökülmeye başladığı için ve evin her yerinde saç görmek istemediği için saçlarımı kesmek istiyor normalde küt falan istese kabul ederdim ama direkt makina il kesicekmiş muhtemelen 3 e yada 0 a vuracak daha önce böyle bişey yapmış olanınız varmı ne kadar sürede uzar nasıl durur ve lütfen bu konun altına yok kestirme falan yazmayın kesin kesicekmiş daha önce bunu yaşamış olan varmı diye soruyorum
Çok sorun varsa bir dermatoloji uzmanına götürsün ne saçma bir istek yahu saçma sapan.. Eve de temizlikçi aşsın elinde tıraş makinesi seni kovalayana kadar alsın süpürge saçları süpürsün madem rahatsız.
Kesecek madem kuaför kessin 3 yaşında bebek misiniz de siz de ses etmiyorsunuz bu mevzuya
çok fazla dökülüyor bu gidişle zaten kel kalcağımSalak salak işler yapmayın. Kütten kısa kestirirdim sırtımın ortasına gelmesi 2 yıl sürerdi. Hoşt deyin eşinize belli ki kudurmuş.
Saçlarım belime kadar uzun eşim saçlarım dökülmeye başladığı için ve evin her yerinde saç görmek istemediği için saçlarımı kesmek istiyor normalde küt falan istese kabul ederdim ama direkt makina il kesicekmiş muhtemelen 3 e yada 0 a vuracak daha önce böyle bişey yapmış olanınız varmı ne kadar sürede uzar nasıl durur ve lütfen bu konun altına yok kestirme falan yazmayın kesin kesicekmiş daha önce bunu yaşamış olan varmı diye soruyorum
Konunun fake olmasını diliyorum.
Değilse durum çok vahim.
genetik olduğu için tedavi yok malesefAaa ne münasebet neye dayanarak saçımı sıfıra benim gönlüm olmadan kendi keyfi için kesecekmiş. Onun kılı tüyü dökülmüyor mu kısa diye belli olmuyordur.
Çok sorun varsa bir dermatoloji uzmanına götürsün ne saçma bir istek yahu saçma sapan.. Eve de temizlikçi aşsın elinde tıraş makinesi seni kovalayana kadar alsın süpürge saçları süpürsün madem rahatsız.
Kesecek madem kuaför kessin 3 yaşında bebek misiniz de siz de ses etmiyorsunuz bu mevzuya
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Teşhis koyulmuş bi hastalığınız var mı?çok fazla dökülüyor bu gidişle zaten kel kalcağım
- 14 Haziran 2023
- 7.034
- 22.272
- 268
- 33
Ya güzelim bir kaç doktora git biri çare olmasa biri olur. Bu ne saçma bir şeyŞimid o kesmezse zaten ilerde kel kalacağımı söylüyor saçlarım çok hızlı dökülüyor
- 18 Ekim 2017
- 6.157
- 38.620
- 548
- 33
malesef değil ne yapacağımı düşünüyorumKonunun fake olmasını diliyorum.
Değilse durum çok vahim.
olabilir ona bakayım birdeYa güzelim bir kaç doktora git biri çare olmasa biri olur. Bu ne saçma bir şey
malesef değil ne yapacağımı düşünüyorum
Bana öyle diyecek eşi pişman ederim.
Okadar birşeyler kesmek istiyorsa kendini kessin.
Hadsiz
- 23 Ocak 2016
- 32.928
- 49.323
- 598
- 28 Ağustos 2020
- 8.373
- 37.068
- 498
- 4 Haziran 2024
- 586
- 1.102
- 28
- 28
Genetikse sıfıra vurunca tekrar uzadığında da dökülmeyecek mi hanfendi? Kısa kullanabilirsiniz siz de isterseniz tabii buna sadece siz karar verebilirsiniz zira. Bağlayabilirsiniz evin içinde ve saç bakımına yönelebilirsiniz bir nebze azaltır dökülmenizi. Saçınızdan rahatsız olan adamın dökülen bacak kıllarını siz temizlemiyorsunuzdur umarım.gittim genetik olduğu için çözüm yokmuş
- 12 Ocak 2021
- 4.456
- 18.696
- 158
- 30
Arkadaşım dökülebilir bu sizin isteğiniz olsaydı tamam ama eşinizin isteği olduğu için alakasız. Toplayıp örün saçınızı evdesaçlarım evde her yer dökülüyor ondan kesicek
Niye kendi mi temizliyor? Hadi diyelim temizliyor bir kadının saçını erkek tatlı gibi yapmak hemde istemediği halde yapmak ne kadar çirkin bir fikir istemiyorsanız müsaade etmeyin! o kadar uzun boylu değil ya.Saçlarım belime kadar uzun eşim saçlarım dökülmeye başladığı için ve evin her yerinde saç görmek istemediği için saçlarımı kesmek istiyor normalde küt falan istese kabul ederdim ama direkt makina il kesicekmiş muhtemelen 3 e yada 0 a vuracak daha önce böyle bişey yapmış olanınız varmı ne kadar sürede uzar nasıl durur ve lütfen bu konun altına yok kestirme falan yazmayın kesin kesicekmiş daha önce bunu yaşamış olan varmı diye soruyorum
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798