- 9 Ağustos 2021
- 15.363
- 52.583
- 548
- Konu Sahibi leylaakkus_9791
-
Ankara ya hic gelmemişsiniz belli kiBu devirde hâlâ pavyona giden erkek gerçekten var mı ya?
Ben onu Yalan Dünya dizisinde kalmış Selahattin karaktersizi ile tarihe gömmüştüm.
Misal ben pavyona gitmek istesem, yolunu bile bulamam, kimbilir nerede var?
Ama bu da çok fazla ucuz mutluluk peşinde koşmak yani.
Çocuk kısmında da sizi destekliyorum. Aldırma şansınız ve niyetiniz var madem, kendi hayatınız bu kadar belirsizlik içindeyken, doğru bir seçenek gibi görünüyor.
Ahahaha kız orda ne Yıldız Tilbe siMeme falan tutmam iki yıldız tilbe şarkısı söyler çıkardım
Pavyonlarda böyle güzel kadınların olmadığından emin olabilirsin. Burası istisna ve iş adamlarının gittiği tarzda bir yer büyük ihtimalle, sosyal medyaya seçilmesinden belli
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Böyle bir şey mi? Ankaralı Turgut bir de klip yapmıştı
Ben onu bunaltmisim nefes almasına izin vermiyormusum
Evet ya çok ayıp biliyorum ama hiç Ankara'ya gelmedim. Bir kez Ankara üzerinden aktarmalı bir otobüs yolculuğu yapmıştım ama o sayılmaz.Ankara ya hic gelmemişsiniz belli ki
İyi siz de aldatıp aynı bahaneyi öne sürün bakalım, o ne yapacak o zaman? Şans falan isteyin hatta sonra.Ben onu bunaltmisim nefes almasına izin vermiyormusum
Ulus pavyonları gururla sunarAnkara ya hic gelmemişsiniz belli ki
Ankara havasi oynamazsa daraltisi gecmiyo demek kiBen onu bunaltmisim nefes almasına izin vermiyormusum
Ahahaha aynenUlus pavyonları gururla sunar
Hala giden varEvet ya çok ayıp biliyorum ama hiç Ankara'ya gelmedim. Bir kez Ankara üzerinden aktarmalı bir otobüs yolculuğu yapmıştım ama o sayılmaz.
Ben olsam girmisken memeyi de tutarim, madem ki donuma kadar aliyolar hesap gelince, siradan herkesin memesini tutarim kesinMeme falan tutmam iki yıldız tilbe şarkısı söyler çıkardım
Maalesef normal hayatta mesleğinde en tepe noktaya gelmiş beyefendi görünümlü tipler bile takılıyor o mekanlara, Allah akıl fikir versin...Iyyy kıro.
Pavyona giden adam gözümde kıronun cahilin biridir. Öyle biriyle ben bir dakika zaman geçirmem. İğrenç.
Ben pavyonda çalışan kadınların hep muhteşem fizikli ve çok güzel yüzlü olduklarını düşünürdüm ne bileyim erkekler niye gidiyor ki kadınlar güzel değilsePavyonlarda böyle güzel kadınların olmadığından emin olabilirsin. Burası istisna ve iş adamlarının gittiği tarzda bir yer büyük ihtimalle, sosyal medyaya seçilmesinden belli
daha elitleri de varYooo altı üstü yarı çıplak kadınlar ellerinde kaşıkla adamlara twerk yapıyor, adamlar da onların memelerini mıncıklıyor ne var ki bunda kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz aaaa
Çocuğu neden yaptın aldırmak içinmi hamile kaldın nasıl hayatlar yaşıyorsunuz aklım almıyorArka eşim pavyona gidiyor 2.5yil evliligimzde 5kere gitti artık obsesyon bozukluğu hastası oldum hep takinti haline getiriyorum onu. Psikolojim bozuldu hamileyim 1.5aylik aldırmayı düşünüyorum ben seni aldatmadım diyor ama güvenim sarsıldı devam edeceğime hiç emin değilim? Sizce bu evlilik yururmu? Ben bitirmek taraftarım eşim şans diyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?