- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
- Konu Sahibi leylaakkus_9791
-
Canum benum senin cıncıklarını yerim yerrrimm diyordu selahattin Tülay’aKız yalan Dünya’daki Selahattin’in gittiği gibi bir yer değil mi yabenim öyle ortama çok ihtiyacım var ay. orası lokaldi sanırım
Bile isteye çalışıyorlar o ışıltılı hayat kolay para işlerine geliyor okumamış eğitimsiz evden kaçan kızlar hepsi fabrikada çalışıp para kazanmaktan daha kolay onlar içinEskiden zorla çalışıyorlardır da şimdiki zamanda bilmiyorum. İnsanların daha bilinçli olması lazım, iletişim kanallarıyla da başka çarelerin olduğunu bilmiyorlar mıdır? Günahlarını da almak istemem ama bile isteye çalışıyor gibiler. Zorla ise üzücü.
Şimdi yazacaklarım yanlış anlaşılmaz umarım bende pavyona karşıyım ama blue TV de pavyon belgeselini izlemiştim adamlar bunu kültür olarak benimsemiş resmen Ankara dışındaki pavyonlari onlarda pavyon olarak saymiyomus eşiniz bekarken de gidiyordu büyük bı ihtimal pavyona gidenlerin birakamadiklarini izledim.bu yaptığını haklı çıkarmaz tabi.Arka eşim pavyona gidiyor 2.5yil evliligimzde 5kere gitti artık obsesyon bozukluğu hastası oldum hep takinti haline getiriyorum onu. Psikolojim bozuldu hamileyim 1.5aylik aldırmayı düşünüyorum ben seni aldatmadım diyor ama güvenim sarsıldı devam edeceğime hiç emin değilim? Sizce bu evlilik yururmu? Ben bitirmek taraftarım eşim şans diyo?
Bunlar güzel kadınlarmı selülit orda dans ediyor ööyykkPavyonlarda böyle güzel kadınların olmadığından emin olabilirsin. Burası istisna ve iş adamlarının gittiği tarzda bir yer büyük ihtimalle, sosyal medyaya seçilmesinden belli
Ben olsam girmisken memeyi de tutarim, madem ki donuma kadar aliyolar hesap gelince, siradan herkesin memesini tutarim kesin
Yüzleri güzel değil mi… değirmen taşı totolar moda sen selülit desen deBunlar güzel kadınlarmı selülit orda dans ediyor ööyykk
Ne biliyim basitlik işte. Ben de düşünmüştüm aynı şeyi, bir de para harcıyorlar diye.Ben pavyonda çalışan kadınların hep muhteşem fizikli ve çok güzel yüzlü olduklarını düşünürdüm ne bileyim erkekler niye gidiyor ki kadınlar güzel değilse
Beğenenlerin arasında tanıdık var mı diye baktım istem dışı
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Böyle bir şey mi? Ankaralı Turgut bir de klip yapmıştı
Dalga geçiyorsunuz sanırım. Ne yapayım diye gerçekten sorarsanız devam edin tabii. Sizde böyle bir kafa yapısı varken muhtemelen bu cevabı bekliyorsunuz. Ama kimse burada bunu demez. Daha yeni evli sayılırsınız 2.5 senede 5 kere pavyona gitmiş. Ne yapacaksanız ilk yaptığında yapacaktınız hadi ikincide diyelim. 5 kere tamam 6. mi sorun? Böyle dev sorunları olan herkes de hamile. Mübarek eski Türk filmleri tadında hayatlarınız var.Arka eşim pavyona gidiyor 2.5yil evliligimzde 5kere gitti artık obsesyon bozukluğu hastası oldum hep takinti haline getiriyorum onu. Psikolojim bozuldu hamileyim 1.5aylik aldırmayı düşünüyorum ben seni aldatmadım diyor ama güvenim sarsıldı devam edeceğime hiç emin değilim? Sizce bu evlilik yururmu? Ben bitirmek taraftarım eşim şans diyo?
Ankara havasi oynamazsa daraltisi gecmiyo demek ki
Pavyonda mı nefes alıyormuş? Şu hayat pahalılığında evinin rızkını pavyonda yiyor. Helal olsun ne diyelim.Ben onu bunaltmisim nefes almasına izin vermiyormusum
Arkadasim sonra bunu sorunca kiziyorlar ama yeni evli de degilmissiniz adamin huyu da belliymis o zaman neden hala cocuk? Neden kendinize bunu yapiyorsunuz anlamiyorum yaa.
Ama dur tahmin edeyim, 'korunurken' olmustur. Elle tutulur evliligi olmayan herkeste oldugu gibi...
ay bit kadar ilçede 3 pavy. var olduğunu öğrendim. bağ bahçe paralarını nerede yediklerini anlamam kısa sürmedi... midem bulanmıştı... o tipler oralarda para yiyiomuşşKocanizda tarla,bağ bahçe bol herhalde.
Bizim burada öyle,tarım ve hayvancılık nerede daha yayginsa,pavyonlar da o kadar yaygın oluyor.Kadin evde koca beklerken,o hasatı gidip pavyonda yiyiyor.Ne kadar iğrenç değil mi?ay bit kadar ilçede 3 pavy. var olduğunu öğrendim. bağ bahçe paralarını nerede yediklerini anlamam kısa sürmedi... midem bulanmıştı... o tipler oralarda para yiyiomuşş
çok fena ya... sonra para kazanamıyoruz o işten diyor iğrenç herifler.Bizim burada öyle,tarım ve hayvancılık nerede daha yayginsa,pavyonlar da o kadar yaygın oluyor.Kadin evde koca beklerken,o hasatı gidip pavyonda yiyiyor.Ne kadar iğrenç değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?