Esim pavyona gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız yalan Dünya’daki Selahattin’in gittiği gibi bir yer değil mi ya benim öyle ortama çok ihtiyacım var ay. orası lokaldi sanırım
Canum benum senin cıncıklarını yerim yerrrimm diyordu selahattin Tülay’a öyle ortama benim de ihtiyacım var ama ne olarak gidicez ki gidince. Ya kötü yola düşersek ay bu saatten sonra olmaz ya yaşlandım

Bile isteye çalışıyorlar o ışıltılı hayat kolay para işlerine geliyor okumamış eğitimsiz evden kaçan kızlar hepsi fabrikada çalışıp para kazanmaktan daha kolay onlar için

Müge Anlı resmen yalvarmıştı Aleyna nın kız arkadaşına seni kurtarıyım diye istemedi

Ha görüntü falan bahane kurtulmak isteyen hertürlü kurtulur

Ama tehtit edilende var ailesiyle tehtit ediliyorsa o başka bu Ankara gece hayatını zaten hep mafya tipler yönetiyor Allah düşmanımı düşürmesin çok korkunç

Şimdi yazacaklarım yanlış anlaşılmaz umarım bende pavyona karşıyım ama blue TV de pavyon belgeselini izlemiştim adamlar bunu kültür olarak benimsemiş resmen Ankara dışındaki pavyonlari onlarda pavyon olarak saymiyomus eşiniz bekarken de gidiyordu büyük bı ihtimal pavyona gidenlerin birakamadiklarini izledim.bu yaptığını haklı çıkarmaz tabi.

Ben pavyonda çalışan kadınların hep muhteşem fizikli ve çok güzel yüzlü olduklarını düşünürdüm ne bileyim erkekler niye gidiyor ki kadınlar güzel değilse
Ne biliyim basitlik işte. Ben de düşünmüştüm aynı şeyi, bir de para harcıyorlar diye.

Beğenenlerin arasında tanıdık var mı diye baktım istem dışı

Dalga geçiyorsunuz sanırım. Ne yapayım diye gerçekten sorarsanız devam edin tabii. Sizde böyle bir kafa yapısı varken muhtemelen bu cevabı bekliyorsunuz. Ama kimse burada bunu demez. Daha yeni evli sayılırsınız 2.5 senede 5 kere pavyona gitmiş. Ne yapacaksanız ilk yaptığında yapacaktınız hadi ikincide diyelim. 5 kere tamam 6. mi sorun? Böyle dev sorunları olan herkes de hamile. Mübarek eski Türk filmleri tadında hayatlarınız var.

ya da cocuk olunca adam duzelir dusuncesindendir

ay bit kadar ilçede 3 pavy. var olduğunu öğrendim. bağ bahçe paralarını nerede yediklerini anlamam kısa sürmedi... midem bulanmıştı... o tipler oralarda para yiyiomuşş
Bizim burada öyle,tarım ve hayvancılık nerede daha yayginsa,pavyonlar da o kadar yaygın oluyor.Kadin evde koca beklerken,o hasatı gidip pavyonda yiyiyor.Ne kadar iğrenç değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…