• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim pavyona gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman be pavyon mu kaldı artık bu devirde,vizyonsuz herif. Eskiden dalgası geçilirdi millet tarlayı hayvanı satıp pavyona gidiyor diye de artık şu devirde de bunu yapacak gerizekalıdan çocuk doğurmayın bari
Eskiden daha fazla var bence. Bir de o kadar acı ki. Ailesinden kaçanlar, pislik kocasından kaçanlar ve ya parası tatlı gelenler orada. Zorla tutulanlar da var. O yüzden bu erkekler bana ekstra bir iğrenç geliyor. Klübe gitseler daha iyi.

Kız yalan Dünya’daki Selahattin’in gittiği gibi bir yer değil mi ya 🥹benim öyle ortama çok ihtiyacım var 🥲ay. orası lokaldi sanırım
Geçenlerde Instagram reklamlarında bir pavyon çıktı. Gözlerimden iki damla kan süzüldü aşağı, o kadar leşti. Sana nasıl göndermemişim hayret. Dur bir dahakine yollarım sjsjsjsk

Geçenlerde Instagram reklamlarında bir pavyon çıktı. Gözlerimden iki damla kan süzüldü aşağı, o kadar leşti. Sana nasıl göndermemişim hayret. Dur bir dahakine yollarım sjsjsjsk

Böyle bir şey mi? Ankaralı Turgut bir de klip yapmıştı

Böyle bir şey mi? Ankaralı Turgut bir de klip yapmıştı

Buna benzerdi ama erkeklerle temas da ediyorlardı dans ederken. 🥹

Nasıl eğitici oldu değil mi? Bir de bunlar tanıtım videoları. Yazık gerçekten yazık oralarda çalışmak zorunda olan veya zorla çalıştırılan kızlara.
Eskiden zorla çalışıyorlardır da şimdiki zamanda bilmiyorum. İnsanların daha bilinçli olması lazım, iletişim kanallarıyla da başka çarelerin olduğunu bilmiyorlar mıdır? Günahlarını da almak istemem ama bile isteye çalışıyor gibiler. Zorla ise üzücü.

Eskiden zorla çalışıyorlardır da şimdiki zamanda bilmiyorum. İnsanların daha bilinçli olması lazım, iletişim kanallarıyla da başka çarelerin olduğunu bilmiyorlar mıdır? Günahlarını da almak istemem ama bile isteye çalışıyor gibiler. Zorla ise üzücü.

Aleyna Çakır olayı vardı. Oradaki iddialar çok ciddi iddialardı. Bilemiyorum ama Manisa’da yurttan kaçırılan annesi tarafından bulunan kızla ilgili haber var. Araştırılması ve çocukların kadınların korunması şart eğer böyle bir şey varsa.

Eskiden daha fazla var bence. Bir de o kadar acı ki. Ailesinden kaçanlar, pislik kocasından kaçanlar ve ya parası tatlı gelenler orada. Zorla tutulanlar da var. O yüzden bu erkekler bana ekstra bir iğrenç geliyor. Klübe gitseler daha iyi.
Yani tabi kulüpler daha iyi,bara gitsin içsin gelsin. Pavyon ne bu zamanda

Nasil korunuyordunuz? Soyleyin de bari kamu spotu gibi olsun onu kullanmayalim.

10kusur senedir korunuyorum hic hamile kalmadim, korunma yonteminin olmadigi bir durumda kalirsam da sevismedim. Insaniz ya irademiz var hani.
Ben kendi adıma dakikası dakikasına kontrol ederek kullandığım doğum kontrol hapı yöntemiyle korunurken hamile kalmıştım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back