• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim pavyona gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle merhabalar. Evliliğin başından beri korumasız iliski yasadik hiç hamile kalmadım hatta dedim acaba ben Anne olamiyacam diye. Umudum kesilmişti doktora gitmeye korkuyordum tesadüf oldu 2.5 senedir olmayan bebek oluverdi... daha düşünmüyordum açıkçası. Bosanmaya kararlıyım annem kızıyor
Tesadüfen bebek oluvermiş birden demek. Korunmasız iliski yaşamak ne demek biliyorsunuz değil mi?
Bu arada eşiniz pavyonlardan çıkmamış, siz korunmadan sevismeye devam etmişsiniz. Sonra da bebeği aldırmayi düşünüyorum. Onu da yazacağınız yok tabi.
Bu kadar önünü arkasını düşünmeden yaşamanın sonucunu sadece siz değil doğacak çocuğunuz da yaşayacak. Yazık.

Ben bu platformda Kimseyi yargılamak taraftarı değilim ama sizde dürüst olun lütfen .Evliliği bitirme düşüncesinde olan kimse hamile kalmaz. . Dürüstçe sormak istediğinizi sorsanız daha yararlı olurdu..Hani deyin ki kocamı nasıl pavyondan uzak tutarım ?? Bebek yaptım eşim pavyondan vazgeçer mi ?? .. vb deyin anlarım . Bu arada Eşinizin değişeceğini pek sanmıyorum. Bebeği aldırmayı düşünmek yerine hiç yapmasaydınız boşanma blöfünüzden korkabilirdi ama şuan o da işe yaramaz . Çünkü aldıramayacağınızı ben bile yazdıklarınızdan tahmin edebiliyorum. Hatanız şu olmuş: pavyon işini ilk öğrendiğinizde ortalığı birbirine katacaktınız , hatta evi terkedecektiniz, eşinizi bin pişman edecektiniz ki bir daha cesaret edemesin . Şu saatten sonra sizin onu terkedeceğinizden nasıl korkar hiç bir fikrim yok . Bana kalsa hiç çekmeyin boşanın derim ama öyle bir isteğiniz olsa bebek olmazdı. Bebek keşke çözüm olsaydı ama maalesef değil. Umarım bi mucize olur ve eşiniz bu kötü alışkanlığını bırakır.
Icki icince tanıyamıyorum ilk defa kaza yaptı korkudan 2020 12 Kasım sanırım takinti hastaligi başladı sonra herseyden suphelenmeye başladım şu an içim rahat babam vefat etti vefat etmeden önce hastaydi acaba biseymi oldu diye düşünürdüm yani ölünce hiç birsey hissetmedim öyle şey yani his etmiyorum bisey şu anda

Öncelikle merhabalar. Evliliğin başından beri korumasız iliski yasadik hiç hamile kalmadım hatta dedim acaba ben Anne olamiyacam diye. Umudum kesilmişti doktora gitmeye korkuyordum tesadüf oldu 2.5 senedir olmayan bebek oluverdi... daha düşünmüyordum açıkçası. Bosanmaya kararlıyım annem kızıyor

Korunmamissiniz iste. Resmen bile bile lades. Hadi hamile kalmasiniz bile pavyona giden adam neler yapar diye hastalik kapmaktan da mi korkmadiniz?

Yeri geldiginde korkak olmak iyidir, temkinli olmaya yarar. Futursuz bir cesaretle hayati nasil yasayabiliyorsunuz gercekten aklim almiyor.

Arka eşim pavyona gidiyor 2.5yil evliligimzde 5kere gitti artık obsesyon bozukluğu hastası oldum hep takinti haline getiriyorum onu. Psikolojim bozuldu hamileyim 1.5aylik aldırmayı düşünüyorum ben seni aldatmadım diyor ama güvenim sarsıldı devam edeceğime hiç emin değilim? Sizce bu evlilik yururmu? Ben bitirmek taraftarım eşim şans diyo?
Çocuğa yazık etme arkadaş
Bosanirim kararlıyım hatta iş başvuru yapicam bama herkes karşı çıkıyor ne olur 5 kere gitti anı karar verme diye ailem arkamda değil
Kaçta ikna olurlar peki , arkanda olmalarını bekleme o zaman olan sana oluyor buraya gelip bizden fikir isteyecek kadar bunaldıysan... sadece kendin karar ver

Kadınlarla oturmuyorum diyor ama ben kabul etmiyorum otursun oturmasın oraya gitmek yanlış kapısından girmek zaten yanlış

Gözünle görsen inanmazsın kocanın bu dediğine pavyon bu internet kafede arkadaşlarıyla takılmış sanki, rahatlığa bak.

Kadınlar maddi olarak ayakta kalabilmek için "bence" son çare olarak bu sektörde çalışmayı kabul ediyor. Mecburiyeti olmayan hangi kadın bunu kabul eder ki?
Yoo kolay yoldan geçim kapısı, sanat icra etmek olarak görenler de var.

Ay filmlerde görüyordum pavyon sahnelerini; konsomasyona çıkan aşırı makyajlı, abartılı giyimli ve ağzı bozuk kadınlar, masadaki bütün hödüklere "kocacım" diyor, iki parmağı ile kadeh tutup, bitirim ağzı ile konuşuyor. Yazarken tiksindim. Devam edemeyeceğim.

Arkadasim sonra bunu sorunca kiziyorlar ama yeni evli de degilmissiniz adamin huyu da belliymis o zaman neden hala cocuk? Neden kendinize bunu yapiyorsunuz anlamiyorum yaa.

Ama dur tahmin edeyim, 'korunurken' olmustur. Elle tutulur evliligi olmayan herkeste oldugu gibi...
Her zamanki gibi kazadır o, yoksa aslında hiç istememiştir.

bence pavyona giden adamın kendine saygısı yoktur ya. bulunduğum yerde pavyona giden çok kişi var. bir tanesi arkadaşımın eşi.. gördüğüm kadarıyla da evde karısına, çoluğu çocuğuna beş kuruş para vermeyen adamlar, masasına kadın otursun diye kadının içkisi için x2 x4 ücret ödemeyi kabul ediyor, en çok buna şaşırıyorum.
adam da kaç kere gitmiş, siz de göz göre göre devam etmiş üstüne de çocuk yapmışsınız. benim eşime saygımı kaybedeceğim bir şey, sizi bilemem

Pavton kötü mü ?
Yooo altı üstü yarı çıplak kadınlar ellerinde kaşıkla adamlara twerk yapıyor, adamlar da onların memelerini mıncıklıyor ne var ki bunda kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz aaaa :KK53:

Hadi pavyoncu herifi koynunuza soktunuz, neden prezervatif bile taktırmadınız? Zührevi hastalıklardan da mı korkmuyorsunuz? Hastalık kapıp hamile kalsaydınız çocuğa da geçecekti.

Yooo altı üstü yarı çıplak kadınlar ellerinde kaşıkla adamlara twerk yapıyor, adamlar da onların memelerini mıncıklıyor ne var ki bunda kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz aaaa :KK53:
Kız yalan Dünya’daki Selahattin’in gittiği gibi bir yer değil mi ya 🥹benim öyle ortama çok ihtiyacım var 🥲ay. orası lokaldi sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back