• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim pavyona gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok fena ya... sonra para kazanamıyoruz o işten diyor iğrenç herifler.
Şöyle aslında,buranın üzümü çok meşhur,dünyanın her yerine ihraç ediliyor ve çok para getiren bir meyve.Haliyle çoğu insanın bağı var ve hasatta çok yüklü bir miktar para kaldırıyorlar.Diğer çiftçiler gibi değil yani,buraya tasindiktan sonra ne kadar çok pavyon olduğunu öğrenince çok tuhaf karşılanmıştım😕.

Arka eşim pavyona gidiyor 2.5yil evliligimzde 5kere gitti artık obsesyon bozukluğu hastası oldum hep takinti haline getiriyorum onu. Psikolojim bozuldu hamileyim 1.5aylik aldırmayı düşünüyorum ben seni aldatmadım diyor ama güvenim sarsıldı devam edeceğime hiç emin değilim? Sizce bu evlilik yururmu? Ben bitirmek taraftarım eşim şans diyo?
hadi ordan aldatmıyormuş..gay mimiş..hadi ordan yapan hep yapar taviz tavizi doğruyor

Arka eşim pavyona gidiyor 2.5yil evliligimzde 5kere gitti artık obsesyon bozukluğu hastası oldum hep takinti haline getiriyorum onu. Psikolojim bozuldu hamileyim 1.5aylik aldırmayı düşünüyorum ben seni aldatmadım diyor ama güvenim sarsıldı devam edeceğime hiç emin değilim? Sizce bu evlilik yururmu? Ben bitirmek taraftarım eşim şans diyo?
Herhalde şans diyecek. Kim alsın bidaha onun gibi adi bi herifi. Bulmuş enayiyi.
Çatır çatır boşa görsün el mi yaman bey mi yaman

Seni aldatmasa da o pavyon ortamını seven bir seviyedeki adamdan ne beklenir bilmiyorum. Canım ayrıca o pavyonlarda eğleniyor sen niye hasta oluyorsun? Valla annen falan olsam kolundan tutar götürürüm. Yapma bunu kendine, kitap oku kendini geliştir işin yoksa işe gir. Adam pavypnlarda sen evde hastalıkla kaderini yaşamama gerek yok, bu senin kaderin değil sen yazıyorsun hikayeni. Sonra ağlama neden böyle diye, kitap senin kitabın yazar sensin

Arka eşim pavyona gidiyor 2.5yil evliligimzde 5kere gitti artık obsesyon bozukluğu hastası oldum hep takinti haline getiriyorum onu. Psikolojim bozuldu hamileyim 1.5aylik aldırmayı düşünüyorum ben seni aldatmadım diyor ama güvenim sarsıldı devam edeceğime hiç emin değilim? Sizce bu evlilik yururmu? Ben bitirmek taraftarım eşim şans diyo
Bebeginizi saglikla kucaginiza alırsınız umarım.Çözüm yolu sunamıyorum zira keyfine düşkün erkeklerden koca olmuyor.Pavyon nedir arkadaş

Konu sahibi Kırklareli'deymiş. Trakya'da da Ankara havası oynamıyorlardır herhalde.
Ben nerden bileyim hangi yörede ne caldigini pavyonlarin, pavyon kültürüm, pavyonda Ankara havasi çalınırla sınırlı, kusura bakma. Sanki pavyonda darbukaciyim😐

Ben nerden bileyim hangi yörede ne caldigini pavyonlarin, pavyon kültürüm, pavyonda Ankara havasi çalınırla sınırlı, kusura bakma. Sanki pavyonda darbukaciyim😐

😂😂
Ben o ilde pavyon olabileceğini dahi düşünmemiştim; Tv'den, internetten görüp duyduğumuz kadarını biliyoruz işte.

😂😂
Ben o ilde pavyon olabileceğini dahi düşünmemiştim; Tv'den, internetten görüp duyduğumuz kadarını biliyoruz işte.
Konunun uzmanı geldi,eşim Kırklareli'li ve evet pavyonlarin yaygın olduğunu duymuştum ama Ankara havası olduğunu sanmıyorum.Kirklareli'de çiftetelli ve Roman havası harici bir şeyle alem yapılmaz🤣🤣.

Sizde gidin pavyona.
Eşinize seni aldatmadım deyin.
Sizinle evli kalmaya devam ederse tamamdır sizde ondan ayrılmayın yok ben pavyona giden kadın istemem derse anında davayı açın nasıl fikir?
Kulağa çok abes geldi değil mi?
Kocanızın pavyona gitmesi de o kadar abes

Ablacığım tek tavsiyem bebeği dünyaya getirme ve boşan. 2 yıl kadar önce öldürülen Aleyna Çakır'ı hatırla. O kızcağız kaşıklarla oynuyordu evet ama konsomatrislik de yapıyordu. Konsları da bilen bilir çorbacıya götürüp oradan otele gidiyorlar. Bilmem anlatabildim mi? Dikkatli ol da hastalık bulaştırmasın sana. Bu işin çözümü boşanmak.

Ablacığım tek tavsiyem bebeği dünyaya getirme ve boşan. 2 yıl kadar önce öldürülen Aleyna Çakır'ı hatırla. O kızcağız kaşıklarla oynuyordu evet ama konsomatrislik de yapıyordu. Konsları da bilen bilir çorbacıya götürüp oradan otele gidiyorlar. Bilmem anlatabildim mi? Dikkatli ol da hastalık bulaştırmasın sana. Bu işin çözümü boşanmak.
Cinayete kurban gitmiş bir kadının bu konuyla neden alakası var anlamadım, sanırım böyle yazmak istememişsiniz ama cani bir erkek öldürdü diye değil de sanki konsomatris ve erkeklerle otele gidiyor diye öldü gibi olmuş ifade.

Cinayete kurban gitmiş bir kadının bu konuyla neden alakası var anlamadım, sanırım böyle yazmak istememişsiniz ama cani bir erkek öldürdü diye değil de sanki konsomatris ve erkeklerle otele gidiyor diye öldü gibi olmuş ifade.
Ne alakası var? Boş duyar kasmışsınız. Rahmetli kötü insanlara denk geldi ve oraya giden erkeklerin içinin pisliği yüzünden o işi yapmak zorunda kaldı. Yani konu sahibinin kocası da o erkeklerden biri ve boşanması en doğrusu.

Ne alakası var? Boş duyar kasmışsınız. Rahmetli kötü insanlara denk geldi ve oraya giden erkeklerin içinin pisliği yüzünden o işi yapmak zorunda kaldı. Yani konu sahibinin kocası da o erkeklerden biri ve boşanması en doğrusu.
Hayır, size duyar kasmak için değil sizin olumsuz bir şey kastetmek istemediğinizi düşündüğümü ama metne dışarıdan bakınca vefat eden kadına karşı olumsuz kasıt var gibi durduğunu belirtmek için yazdım. Bu şekilde de ifade etmeye çalıştım aslında. Yorumunuzda benim nezdimde eleştirilecek bir şey yok.

Bebegi aldirma bence sonucta canin o senin.esinden bosansan dahi evlat gibisi varmi buyutursun.esine gelince al karsina konus gerekirse ailesine soyle bu huyundan vazgecsin yoksa biter de.madem sans diyor bir daha tovbe etsin.giderse bitecegini soyle.

Seni aldatmasa da o pavyon ortamını seven bir seviyedeki adamdan ne beklenir bilmiyorum. Canım ayrıca o pavyonlarda eğleniyor sen niye hasta oluyorsun? Valla annen falan olsam kolundan tutar götürürüm. Yapma bunu kendine, kitap oku kendini geliştir işin yoksa işe gir. Adam pavypnlarda sen evde hastalıkla kaderini yaşamama gerek yok, bu senin kaderin değil sen yazıyorsun hikayeni. Sonra ağlama neden böyle diye, kitap senin kitabın yazar sensin
Paralısıni buldukları zaman farklı olabilir bence..Sonuçta oralar tekin yerler değil.Her türlü pislik dönüyor. Ne amaç için olduğu belli..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back