• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim pavyona gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O ışıltılı dünyanın tadını alan bırakamaz…
Çok değişik bi his şeyma subasının dediği gibi…🤣

Anlamadığım konu adamları tavuk tüyü yolar gibi yoluyorlar, ortam zaten yerlerde, kadınlar kaşıklar ellerinde hoppidi hoppidi oynuyor, masalara gelip kerizliyorlar adamları…

Ve siz bu muhteşem adamı çocukla şereflendireceksiniz.

Kızınız olunca dikkat edince eşiniz ismini pavyonda beğendiği kadınlardan birinin çakma adını koymasın….

Arka eşim pavyona gidiyor 2.5yil evliligimzde 5kere gitti artık obsesyon bozukluğu hastası oldum hep takinti haline getiriyorum onu. Psikolojim bozuldu hamileyim 1.5aylik aldırmayı düşünüyorum ben seni aldatmadım diyor ama güvenim sarsıldı devam edeceğime hiç emin değilim? Sizce bu evlilik yururmu? Ben bitirmek taraftarım eşim şans diyo?
Bende olmustu o takintim

Şu pavyon denilen yer nasıl bir yer yani anlamıyorum orda adamlar oturup yemek yiyip bel altı sohbet mi ediyor? Pavyon da cinsellik yaşanmıyor mu bi de genelev var farklı yerler mi bilmiyorum ama bence ayrılın bebeğiniz ve siz yeni bir hayat kurun
Pavyon bana kalırsa şöyle bir yer, erkek düzenin kadınları mecbur bıraktıkları bir sektör. Kadınlar maddi olarak ayakta kalabilmek için "bence" son çare olarak bu sektörde çalışmayı kabul ediyor. Mecburiyeti olmayan hangi kadın bunu kabul eder ki?
Kadın bedeninin, varlığının ürün olarak kullanıldığı iğrenç bir ortamdır bana göre. Bu düzeni kuran ve devam ettiren de erkeklerdir. Bu sömürü düzenine alkış tutan, katılan, çorbaya bir tuz da olsa döken her erkek uzak durulması gereken erkek türüdür.
Geçmişinde pavyon, genelev, eskort vs. olan adamlardan koca da olmaz baba da. Bu iki iki daha dört.
Başka bir kadına saygı göstermeyen adam, gün gelir sizi de ayağının altına alır. Zamparaydı, gözü doymuş artık vs. deyip bunları koca diye alan kadınlar er geç göreceklerdir. Saygı, duyar tek bir kişiye özel kavramlar değildir. Geneli kapsar, gün gelir sizi de yutar.

Arka eşim pavyona gidiyor 2.5yil evliligimzde 5kere gitti artık obsesyon bozukluğu hastası oldum hep takinti haline getiriyorum onu. Psikolojim bozuldu hamileyim 1.5aylik aldırmayı düşünüyorum ben seni aldatmadım diyor ama güvenim sarsıldı devam edeceğime hiç emin değilim? Sizce bu evlilik yururmu? Ben bitirmek taraftarım eşim şans diyo?

Bakış açısı karşı cinsle yatak dışı eylemlerin aldatmaya girmediği yönünde olan bir adamla sence yürürmü aslında konu bu değil kendinde hak görüyor olması yürüse bile yarında 2. ilişkiyi hak görür saatli bomba sen kendine acil durum çıkış planı yap bence

Bunca yapılanlara rağmen bir umutla sorana ne desek boş. Yani devam et deseler edeceksiniz o kafadasınız.

Pavyon bana kalırsa şöyle bir yer, erkek düzenin kadınları mecbur bıraktıkları bir sektör. Kadınlar maddi olarak ayakta kalabilmek için "bence" son çare olarak bu sektörde çalışmayı kabul ediyor. Mecburiyeti olmayan hangi kadın bunu kabul eder ki?
Kadın bedeninin, varlığının ürün olarak kullanıldığı iğrenç bir ortamdır bana göre. Bu düzeni kuran ve devam ettiren de erkeklerdir. Bu sömürü düzenine alkış tutan, katılan, çorbaya bir tuz da olsa döken her erkek uzak durulması gereken erkek türüdür.
Geçmişinde pavyon, genelev, eskort vs. olan adamlardan koca da olmaz baba da. Bu iki iki daha dört.
Başka bir kadına saygı göstermeyen adam, gün gelir sizi de ayağının altına alır. Zamparaydı, gözü doymuş artık vs. deyip bunları koca diye alan kadınlar er geç göreceklerdir. Saygı, duyar tek bir kişiye özel kavramlar değildir. Geneli kapsar, gün gelir sizi de yutar.
Yakin zamanda bir yerde okumuştum, yurtlarda kalan küçük yaştaki kızları zorla çalıştırıyorlarmis pavyonlarda. Daha fazla ayrıntılar da vardı yazmayayım şimdi. Oraya gitmiş adamı eve alıp, üstüne sevişip çocuk yapıyorlar.

O ışıltılı dünyanın tadını alan bırakamaz…
Çok değişik bi his şeyma subasının dediği gibi…🤣

Anlamadığım konu adamları tavuk tüyü yolar gibi yoluyorlar, ortam zaten yerlerde, kadınlar kaşıklar ellerinde hoppidi hoppidi oynuyor, masalara gelip kerizliyorlar adamları…

Ve siz bu muhteşem adamı çocukla şereflendireceksiniz.

Kızınız olunca dikkat edince eşiniz ismini pavyonda beğendiği kadınlardan birinin çakma adını koymasın….
Sarı Tutku var mesela meşhur😎

Tam olarak çocuğu yapma motivasyonunu anlamadım. Adam pavyondan çıkmıyo bir de aldatmadım diyor saçma sapan. Çay kahve içmeye gitmiyor heralde pavyona. Siz niye her seferinde affedip bir de hamile kalıyorsunuz onu da anlamadım. Siz yine de boşanmazsınız o yüzden ben konudan gidiyorum
Bosanirim kararlıyım hatta iş başvuru yapicam bama herkes karşı çıkıyor ne olur 5 kere gitti anı karar verme diye ailem arkamda değil

Cidden kadinlar tek basina bakmak istemeyecekleri cocuklara hamile kalmasin artik ya. Kacinci bu. "Kocama kizdim bebegi aldirsam mi" "bosanmak üzereyim bebegi aldirsam mi"...cocuk oyuncagi sanki. Pavyona giden adamdan ne köy olur ne kasaba. Kendinizi hasta etmek Yerine ayrilmaniz gerekirdi.

Ben bu platformda Kimseyi yargılamak taraftarı değilim ama sizde dürüst olun lütfen .Evliliği bitirme düşüncesinde olan kimse hamile kalmaz. . Dürüstçe sormak istediğinizi sorsanız daha yararlı olurdu..Hani deyin ki kocamı nasıl pavyondan uzak tutarım ?? Bebek yaptım eşim pavyondan vazgeçer mi ?? .. vb deyin anlarım . Bu arada Eşinizin değişeceğini pek sanmıyorum. Bebeği aldırmayı düşünmek yerine hiç yapmasaydınız boşanma blöfünüzden korkabilirdi ama şuan o da işe yaramaz . Çünkü aldıramayacağınızı ben bile yazdıklarınızdan tahmin edebiliyorum. Hatanız şu olmuş: pavyon işini ilk öğrendiğinizde ortalığı birbirine katacaktınız , hatta evi terkedecektiniz, eşinizi bin pişman edecektiniz ki bir daha cesaret edemesin . Şu saatten sonra sizin onu terkedeceğinizden nasıl korkar hiç bir fikrim yok . Bana kalsa hiç çekmeyin boşanın derim ama öyle bir isteğiniz olsa bebek olmazdı. Bebek keşke çözüm olsaydı ama maalesef değil. Umarım bi mucize olur ve eşiniz bu kötü alışkanlığını bırakır.

Yakin zamanda bir yerde okumuştum, yurtlarda kalan küçük yaştaki kızları zorla çalıştırıyorlarmis pavyonlarda. Daha fazla ayrıntılar da vardı yazmayayım şimdi. Oraya gitmiş adamı eve alıp, üstüne sevişip çocuk yapıyorlar.
Düpedüz insanlık suçu. Bu tarz bir adamla herhangi bir alakamın olmasını istemem. Değil kocam, arkadaşım olmasın. :olamaz:
Saygısız, sevgisiz, değerleri olmayan adamlardan hiçbir şey olmaz.

Hem pavyona gidiyor hem de aldatmadım mı diyor? :deli:
Valla şimdi linç yiyeceğim belki ama pavyondaki dansçıları izlemesi bile benim için aldatmayla eş değer bir durum. Hele bir de masaya kons falan çağırdıysa duble aldatma oluyor.
Hoş yani pavyona giden bir adamla neyin evliliğini devam ettiriyorsunuz? Tüm bunlar olurken sevişmeyi de ihmal etmemişsiniz valla bravo. Çocuğu da yapıvermişsiniz, korunma falan da hak getire. :olamaz:
Ya 1 yıldır yapmadı öyle bisey sonra yaptı

Ben bu platformda Kimseyi yargılamak taraftarı değilim ama sizde dürüst olun lütfen .Evliliği bitirme düşüncesinde olan kimse hamile kalmaz. . Dürüstçe sormak istediğinizi sorsanız daha yararlı olurdu..Hani deyin ki kocamı nasıl pavyondan uzak tutarım ?? Bebek yaptım eşim pavyondan vazgeçer mi ?? .. vb deyin anlarım . Bu arada Eşinizin değişeceğini pek sanmıyorum. Bebeği aldırmayı düşünmek yerine hiç yapmasaydınız boşanma blöfünüzden korkabilirdi ama şuan o da işe yaramaz . Çünkü aldıramayacağınızı ben bile yazdıklarınızdan tahmin edebiliyorum. Hatanız şu olmuş: pavyon işini ilk öğrendiğinizde ortalığı birbirine katacaktınız , hatta evi terkedecektiniz, eşinizi bin pişman edecektiniz ki bir daha cesaret edemesin . Şu saatten sonra sizin onu terkedeceğinizden nasıl korkar hiç bir fikrim yok . Bana kalsa hiç çekmeyin boşanın derim ama öyle bir isteğiniz olsa bebek olmazdı. Bebek keşke çözüm olsaydı ama maalesef değil. Umarım bi mucize olur ve eşiniz bu kötü alışkanlığını bıraksoy

Bu devirde hâlâ pavyona giden erkek gerçekten var mı ya?
Ben onu Yalan Dünya dizisinde kalmış Selahattin karaktersizi ile tarihe gömmüştüm.
Misal ben pavyona gitmek istesem, yolunu bile bulamam, kimbilir nerede var?

Ama bu da çok fazla ucuz mutluluk peşinde koşmak yani.
Çocuk kısmında da sizi destekliyorum. Aldırma şansınız ve niyetiniz var madem, kendi hayatınız bu kadar belirsizlik içindeyken, doğru bir seçenek gibi görünüyor.

Öncelikle merhabalar. Evliliğin başından beri korumasız iliski yasadik hiç hamile kalmadım hatta dedim acaba ben Anne olamiyacam diye. Umudum kesilmişti doktora gitmeye korkuyordum tesadüf oldu 2.5 senedir olmayan bebek oluverdi... daha düşünmüyordum açıkçası. Bosanmaya kararlıyım annem kızıyor

Şu pavyon denilen yer nasıl bir yer yani anlamıyorum orda adamlar oturup yemek yiyip bel altı sohbet mi ediyor? Pavyon da cinsellik yaşanmıyor mu bi de genelev var farklı yerler mi bilmiyorum ama bence ayrılın bebeğiniz ve siz yeni bir hayat kurun
anladığım kadarıyla göbek atıyorlar, erkekler de ağzının suyu akarak izleyip içki içiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back