- 3 Nisan 2014
- 35.999
- 146.529
- Konu Sahibi Graveyardgoat
Maalesef yok
O çok eski Bi konu. O kişiyle evlenmedim
iyi de ev yok düzen yok niye evlendiniz adam da yok. döndüğünde düzeninizi kurup evlenseydiniz ya ne manasız bir evlilik bu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef yok
O çok eski Bi konu. O kişiyle evlenmedim
Habinsllah ya. Kaçsam anamın evinde mi otururum biraz mantıklı olun yeter artık ben neyin derdindeyim siz neyden bahsediyorsunuz.Ben sizi hatırlıyorum, o olayın üstünden çok geçmedi. Ağustosta açmıştınız o konuyu. Hadi biz inandık, ya kendiniz? Biz inanınca gerçeklikleriniz değişecek mi?
İşte ev meselesini falan halledecektik. Görece gitti yarım kaldıiyi de ev yok düzen yok niye evlendiniz adam da yok. döndüğünde düzeninizi kurup evlenseydiniz ya ne manasız bir evlilik bu.
Üzüldüm gercekden tam pislik cıkmıs ya derdi neymiş böyle yapıyor madem... ne olacagı bellı sımdıden boşayın gıtsınAY HAYIR HAYIR HAYIR
Ya neden insanları aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz?Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Aynı kişi değilse, ne cesaret 5-6 aydır tanıdığınız biriyle mi evlendiniz? Onda da birarada arada olduğunuz günler sayılıdir zaten.Habinsllah ya. Kaçsam anamın evinde mi otururum biraz mantıklı olun yeter artık ben neyin derdindeyim siz neyden bahsediyorsunuz.
Neyse kaçtınız yahut kaçmadınız. Adamın rahatlığı ciddi şüphe uyandırdı, acaba dedik. Bunun önemi yok. Şimdi bu olay durduk yere olmadı. Siz bir kavga ettiniz, birşeyi paylaşamadınız, belki birşeyler istediniz, beyfendinin işine gelmedi ve böyle cezalandırılıyorsunuz. Adam nasılsa nikah kıyıldı diye totosu rahatta. İletişimi kesmeden evvel ne yaşadınız, onu anlatır mısınız?Habinsllah ya. Kaçsam anamın evinde mi otururum biraz mantıklı olun yeter artık ben neyin derdindeyim siz neyden bahsediyorsunuz.
İşte ev meselesini falan halledecektik. Görece gitti yarım kaldı
İnanın HİÇBİR ŞEY iyi geceler seni çok seviyorum dedi, uyudu. Sabah Bi kalktım engellemiş. İnanamadım şok geçirdimNeyse kaçtınız yahut kaçmadınız. Adamın rahatlığı ciddi şüphe uyandırdı, acaba dedik. Bunun önemi yok. Şimdi bu olay durduk yere olmadı. Siz bir kavga ettiniz, birşeyi paylaşamadınız, belki birşeyler istediniz, beyfendinin işine gelmedi ve böyle cezalandırılıyorsunuz. Adam nasılsa nikah kıyıldı diye totosu rahatta. İletişimi kesmeden evvel ne yaşadınız, onu anlatır mısınız?
Benim sevgilimdi bu kişi. Sonra ayrıldık başka biri girdi hayatıma o da askerdi. Ama aileler istemedi, kaçma göçme meselesi vs çıkınca ayrıldık biz. Ayrılınca da bu kişiyle tekrar barıştık evlenme kararı aldık. Acaba benden intikam mı aldı anlamadım hiçbir şeyOrtada evlilik yokki eşin olsun adam. Nezamandır tanıyorsun bu adamı? Hiçbirşey yokken kimse böyle davranmaz. Yinede davanı aç boşa. 1 aylık evlilik ve adam için üzülmeğe bile değmez.
Ev tutmaya zaman yetmedi. Şimdi geldiğinde hem aileler oturup tekrar konuşacak kaynaşacaktı hem ev tutacaktık vs. Beni istemeyen bi ailenin kapısına gitsem neye yararGöreve gidecek adama evlenip neden ailenizin evinde yaşıyorsunuz kendinize ev açmadan? Konu aşırı mantıksız yani şu durumda evlenmiş olmanızın manası ne?
Ailenizle birlikte kalkıp karşı tarafın evine gidin.