Eşim ortadan kayboldu

Merhaba çok kısa anlatıcam ben 27 erkek arkadşaım 28 yaşında, annem annesini beğenmediği için evlenmemi asla istemiyor biz de kaçarak evlenmek kararı aldık ama erkek arkadaşım ailesinin hiçbir lafından çıkmıyor. Görevi itibari ile benden 4 sene uzakta olacak sık sık eve gelecek ve bana tutacağı evi annesinin dibinden olacak. Neden annemin yanından değil de senin annenin yanından tutuyorsun sen başka yerdesin ben en azından anneme yakın olurum dedim, hem annen bize zorluk çıkaracak kaçarak evlenmemize sebep olacak hem de annene iyilik yapıp kızına ordan ev mi tutayım asla öyle bişey yapmam, annemin yanında ev tutulacak konu kapanmıştır dedi nası zoruma gitti. Bide orda her izin gününde sürekli ailesiyle iç içe olucaz beraber gezmeye gidip hatta beraber kalıcaz iznin ilk haftaları. erkeklerin hepsi mi böyle öküz yoksa bu bana özel bi durum mu
Ya neden insanları aptal yerine koymaya çalışıyorsunuz?
Önceki konunuz bu. Kaçacağınız kişi askermiş, eşinizde asker. Hatta o da göreve gidince ailelerde kalacakmışsınız.
Ne yaptınız 7 ay içerisinde başka bir asker bulup onunla mı evlendiniz? Tepki almamak için böyle söylediğinizi düşünüyorum.

Kaçarak olmasa bile aile rızasıyla evlenmişsinizdir. Önceki Konunuzda ben dahil herkes kaçmayı bu adamdan koca olmaz dedi bile bile lades demişsiniz. Balık baştan kokar.

Habinsllah ya. Kaçsam anamın evinde mi otururum biraz mantıklı olun yeter artık ben neyin derdindeyim siz neyden bahsediyorsunuz.
Aynı kişi değilse, ne cesaret 5-6 aydır tanıdığınız biriyle mi evlendiniz? Onda da birarada arada olduğunuz günler sayılıdir zaten.

Arayıp peşine falan düşmeyin boş yere. Hayır gelmez böyle evlilikten.

Evlenirken eşyalar alınıp ev kurulmadı mi niye ailenizin yanındasınız? Ne kadardır tanıyorsunuz bu adamı? Yaşlar kaç? Aile onayliyor muydu?

Hemen avukat bulup nasil bir yol izleyeceğinizi öğrenin

Habinsllah ya. Kaçsam anamın evinde mi otururum biraz mantıklı olun yeter artık ben neyin derdindeyim siz neyden bahsediyorsunuz.
Neyse kaçtınız yahut kaçmadınız. Adamın rahatlığı ciddi şüphe uyandırdı, acaba dedik. Bunun önemi yok. Şimdi bu olay durduk yere olmadı. Siz bir kavga ettiniz, birşeyi paylaşamadınız, belki birşeyler istediniz, beyfendinin işine gelmedi ve böyle cezalandırılıyorsunuz. Adam nasılsa nikah kıyıldı diye totosu rahatta. İletişimi kesmeden evvel ne yaşadınız, onu anlatır mısınız?

Ortada evlilik yokki eşin olsun adam. Nezamandır tanıyorsun bu adamı? Hiçbirşey yokken kimse böyle davranmaz. Yinede davanı aç boşa. 1 aylık evlilik ve adam için üzülmeğe bile değmez.

Neyse kaçtınız yahut kaçmadınız. Adamın rahatlığı ciddi şüphe uyandırdı, acaba dedik. Bunun önemi yok. Şimdi bu olay durduk yere olmadı. Siz bir kavga ettiniz, birşeyi paylaşamadınız, belki birşeyler istediniz, beyfendinin işine gelmedi ve böyle cezalandırılıyorsunuz. Adam nasılsa nikah kıyıldı diye totosu rahatta. İletişimi kesmeden evvel ne yaşadınız, onu anlatır mısınız?
İnanın HİÇBİR ŞEY iyi geceler seni çok seviyorum dedi, uyudu. Sabah Bi kalktım engellemiş. İnanamadım şok geçirdim

Gecmis olsun. Burdan gorunen o ki sahis ve ailesi, sizi istemiyor. Cekismeli bosanma davasi acip manevi tazminat, ispatlariniz varsa maddi tazminat da isteyebilirsiniz tabiki. Istedigi kadar kisa sureli 1 evlilik olsun. Sonucta kisisel haklariniz zarar gordu.
Jet hiziyla evlenip ayni hizla kacan erkekleri anlamiyorum, son zamanlarda sayilari cok artti. Aklima 18 yasindan kucuk olabileceginiz geldi. Amaci o malum durum muydu acaba diye dusundurdu.

Ortada evlilik yokki eşin olsun adam. Nezamandır tanıyorsun bu adamı? Hiçbirşey yokken kimse böyle davranmaz. Yinede davanı aç boşa. 1 aylık evlilik ve adam için üzülmeğe bile değmez.
Benim sevgilimdi bu kişi. Sonra ayrıldık başka biri girdi hayatıma o da askerdi. Ama aileler istemedi, kaçma göçme meselesi vs çıkınca ayrıldık biz. Ayrılınca da bu kişiyle tekrar barıştık evlenme kararı aldık. Acaba benden intikam mı aldı anlamadım hiçbir şey

Göreve gidecek adama evlenip neden ailenizin evinde yaşıyorsunuz kendinize ev açmadan? Konu aşırı mantıksız yani şu durumda evlenmiş olmanızın manası ne?

Ailenizle birlikte kalkıp karşı tarafın evine gidin.
Ev tutmaya zaman yetmedi. Şimdi geldiğinde hem aileler oturup tekrar konuşacak kaynaşacaktı hem ev tutacaktık vs. Beni istemeyen bi ailenin kapısına gitsem neye yarar

X