Eşim ortadan kayboldu

ev tutmayarak mı çözdünüz konuyu?

İyi bir avukat bulun. Nikah iptali oluyor mu araştırın.
Sanki 17 yaşındaki tipler flört ediyor gibi engelleme nedir. Karın o senin???
Resmi nikahla mı evlendiniz bu arada onu yazar mısınız? Kocam dediğiniz kişi resmi nikahlı kocanız mı?

Hanımefendi kimse sizi taşlamıyor. Siz "evet haklısınız, sizin yorumlarınızı dikkate almadım, evlendim bir hata yaptım, şimdi durum bu bu" diye anlatmak yerine herkesi gerizekalı yerine koymaya çalışıyorsunuz. Doğruyu söyleseniz herkes sizin yanınızda olur zaten.

Ev tutmaya zaman yetmedi. Şimdi geldiğinde hem aileler oturup tekrar konuşacak kaynaşacaktı hem ev tutacaktık vs. Beni istemeyen bi ailenin kapısına gitsem neye yarar
Kaynaşacak mıydı aileler? Sizi istemeye gelmediler mi ne bileyim bi söz nişan falan olmadı mı? Şimdiye kadar çoktan kaynaşılması lazımdı. Sizin oralarda önce pat resmi nikah, sonra kaynaşma oluyo heralde.

Ne zamandır tanışıyordunuz?
Demek tanıyamamışsınız, ne diyebiliriz; ders olacağı varmış diyelim bari.

Boşanma/iptal nasıl yapılıyor avukat desteği alın, durumu anlatıp danışın. Buradan "Ah tüh vah" ile olacak iş değil. Adamın davranışı ortada, altından girip üstünden çıkayım da devam edelim diye uğraşmak vakit kaybı olur. Şu halde hakkınız nedir, nasıl bir yol izlenmeli avukat yardımı lazım.

Bu konu da sizin mi?

öncelikle anasini danasını surekli farklı telefonlardan aramayı bırakın.

Iyice burunlari kalkmış bizi arıyir acmıyoruz diye. Annesi de bir tuhaf oğlu evlenmis o da triplerde.

Kendinizi geri cekin sessiz kalın. siz arayıp sormayı birakinca elbet onlar size ulaşacaklarıdır. elinde sonunda ulasacaklar arada resmi nikah var. sonucta nikahi sonlandirmak isteseler bike size ulaşmak zorundalar. Daha fazla burunlarini kaldirmayın.

Bak hala. O kişiyle evlenmedim diyorum onunla kaçmış olsam annemin evinde mi kalırım yeter artık bin pişman oldum konu açtığıma

Konu ne kadar benziyor.
Bu kadar benzerlik sadece filmlerde olur yani. Birebir aynı resmen. Muhtemelen aynı üyesiniz, kibledim sizi.

Aynı kişiyseniz, hani ailenizden gizli evlenmiştiniz????

İnanın HİÇBİR ŞEY iyi geceler seni çok seviyorum dedi, uyudu. Sabah Bi kalktım engellemiş. İnanamadım şok geçirdim

Şimdi öncelikle çok geçmiş olsun.

Benim teorim şu:
Annesinin hatta ailesinin teşviğiyle sana başka kız buluruz boşver dendi. Bu adam da onların kışkırtmasıyla sizi telefonlardan engelliyor.

Bu adamı ne kadar tanıyordunuz bilmiyorum, çok da önemi yok. Zira o da sizinle evlenmeyi kabul etti, emin değilse evlenmeseymiş.

İletişiminizi whatsappdan yaptıysanız yazışmalar vardır, ne kadar yazılı o kadar iyi. Aramaları ve mesajları silmeyin sakın.

Hemen bir avukatla görüşerek sağlam tazminatlı çekişmeli dava açtırın, o zaman para gidecek diye hemen kilitleri kaldırırlar. İletişiminiz yine yazılı olsun, telefonlara cevap vermeyeceğim sesinizi duymak istemiyorum diyin. Mahkemede bu yazışmalar belgedir, konuşma içeriklerini çıkarmak zordur sadece konuşma süresi falan çıkar, dava uzamasın.

Nikah için falan masraf yaptıysanız faturaları bir çıkartın, sizin tazminatınız daha çok manevi olacak gibi.

Bu noktadan sonra oturup görüşülür, sonra en kısa zamanda boşanılır. Adam değilmiş, neyse ki çocuk falan yok ortada düğüne de masraf yapılmamış temiz ayrılırsınız.

Bak hala. O kişiyle evlenmedim diyorum onunla kaçmış olsam annemin evinde mi kalırım yeter artık bin pişman oldum konu açtığıma
Baaakk halaaa. Diğer yorumunu okumadınız mı? Kaçarak olmasa bile isteyerek bir şekilde evlenmişsiniz ama kesinlikle farklı kişiyle evlendiğinize inanmıyorum ben. Pişman olacağınıza doğruları anlatın yardımcı olalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…