cok zorrr ınanılcak bı durumun ıcınde degılım canım yanıyobir zamanlar canım askım dıye sevdiğin adamı sımdı polise sıkayet edip arattırıyosun bır suclu gibi...canım benım içinde bulunduğun durum gercekten cok zor.bencede babanı dınlemelısın.netıcede senın zararına olan herseyın karsısında en basta o duracaktır.ama sende dusunduklerını hıssettıklerını babana en ınce ayrıntısıyla aktarmalısın.
işe bak bırde bunca seyı yapan adammı sana bızım ıcın mantıklıca düsün diyo...
2 tane sıvil polis memuru geldı telefonumu yanlıs yazmıslar dogrusunu verdım
gıdebılecegı yerlerı sordular soyledım telefonunu ara ara acıp kapıyo telefonundan sınyal alabılırsınız dedım
aksam aradıgını olayı fılan anlattım bana donucekler ara ara cep numarasını verdı memur bıze babamda yanımdaydı anlattı vs boyle allahtan hayırlı haberlerını beklıyorum
2 tane sıvil polis memuru geldı telefonumu yanlıs yazmıslar dogrusunu verdım
gıdebılecegı yerlerı sordular soyledım telefonunu ara ara acıp kapıyo telefonundan sınyal alabılırsınız dedım
aksam aradıgını olayı fılan anlattım bana donucekler ara ara cep numarasını verdı memur bıze babamda yanımdaydı anlattı vs boyle allahtan hayırlı haberlerını beklıyorum
o tarz bısı soylemedıler ama telefonu kafalarına soktum olayı bakalım ne olcakAslında polis telefonu dinlemeye alabilir,yeride daha kolay tespit edilebilir.
Senide aradığı zaman konuşmayı uzun tutman lazımki,iş çabuklaşır yani.
babam ılla ortaya cıksın aılesıyle karar alsın senı sevdıgını cok ıyı bılıyorum aılesıne laf anlatamıyo tercıhı o yapsın gorelım dıyo onun bu tepkısı aılesıne sana degıl aılesıne kabullendırmeye calısıyo anla bunu cocuguda goturmesı yanlız kalmak ıstemeyıp onunla oyalanması dıyor aksam uzun uzadıya konustum bana guven esınle ben gunlerce saatlerce konustum az cok kafasındakılerı bılıyorum kızım senın kotulugunu asla ıstemem ayagına asla gıtmıyceksın o aılesının yanına gıtcek oturup konusacaklar bana donecekler esınde evıne donecek sonrasına sız karar vereceksınız dıyo:26:baban ne yapmayı dusunuyo canım?
o tarz bısı soylemedıler ama telefonu kafalarına soktum olayı bakalım ne olcak
babam ılla ortaya cıksın aılesıyle karar alsın senı sevdıgını cok ıyı bılıyorum aılesıne laf anlatamıyo tercıhı o yapsın gorelım dıyo onun bu tepkısı aılesıne sana degıl aılesıne kabullendırmeye calısıyo anla bunu cocuguda goturmesı yanlız kalmak ıstemeyıp onunla oyalanması dıyor aksam uzun uzadıya konustum bana guven esınle ben gunlerce saatlerce konustum az cok kafasındakılerı bılıyorum kızım senın kotulugunu asla ıstemem ayagına asla gıtmıyceksın o aılesının yanına gıtcek oturup konusacaklar bana donecekler esınde evıne donecek sonrasına sız karar vereceksınız dıyo:26:
hepınıze tesekkur ederım dualarınız ıcın...
gece 12den sonra kocam aradı x'm gulum dıye actı aglamaklı bı ses tonuyla
bunları sana yasatmak ıstemezdım ama mecbur kaldım bana secım sansı sunmadın
dınlemedın kestırdın attın bı hamlede herseyı dedı
nerdesın dedım bunun bı onemı yok dedı bende oglumuzda gayet ıyı
ne yaptıgının farkındamıısn aklımı kacırmak uzereyım dedım
cocugu benden alıp gıtmekte nedır nıcın yaptın bana bunu dusman yapmazken sen naısl yaptın?
dınle benı bana karsı bıraz sevgın varsa ıcınde senden tek bısey ıstıycem
tekrar arıycam senı bır yere gelmenı ıstıycem basbasa konusmamız lazım dedı
kusura bakma gelemem dedım guven dıye bısey bırakmadın bende cekıp gıden cocugu alıp kacıran ben degılım don gel evıne basbasa konusuruz dedım.
kaldıkı su anda nerdesın kımde kalıyosun bılmyıorum ama aıleden bırının yanındaysan onlarıda zor duruma koyarsın polıse gıdıp kayıp basvurusunda bulundum turkıye genelınde aranıyosun lutfen cocugu al ve gel bu yaptıgın cok buyuk bır hata ve suc lutfen dedım
senı tekrar arıycam otur mantıklıca dusun bızım ıcın dedı kapattı
şoklardayım hala bana karsı yaptırım duzenlıyo vs... Polıs merkezını arayıp bılgılendırdım esım benı aradı yerını soylemedı fakat haber aldım ıfade vermeye gelmem gerekır mı dedım yok hayır hala yerı bellı olmadıgı ıcın kayıp gerek yok dedıler :26:
o tarz bısı soylemedıler ama telefonu kafalarına soktum olayı bakalım ne olcak
babam ılla ortaya cıksın aılesıyle karar alsın senı sevdıgını cok ıyı bılıyorum aılesıne laf anlatamıyo tercıhı o yapsın gorelım dıyo onun bu tepkısı aılesıne sana degıl aılesıne kabullendırmeye calısıyo anla bunu cocuguda goturmesı yanlız kalmak ıstemeyıp onunla oyalanması dıyor aksam uzun uzadıya konustum bana guven esınle ben gunlerce saatlerce konustum az cok kafasındakılerı bılıyorum kızım senın kotulugunu asla ıstemem ayagına asla gıtmıyceksın o aılesının yanına gıtcek oturup konusacaklar bana donecekler esınde evıne donecek sonrasına sız karar vereceksınız dıyo:26:
konuyu okudum ama sız nasıl bu kadar rahatsınız ben asıl onu anlayamadım, bende anneyım boyle bır durum karşısında hayatım sonerdı...sız buralarda herkese yanıt vere vere keyfını çıkara çıkara smıle ekleye ekleye yazı yazıyorsunuz !!!!
soyledım ya turkce konusmuyormuyum acaba?
kayıp basvurusu yaptım yakalama var turkıye genelınde
eşim babamdan korkmuyor babam gayet sakın ve efendı bır yapıdadır agresıf sınırlı yıkıcı bır adam degıldır...Bir önceki konunuzdan beri kafama takılan,bu konudada perçinlenen bir soru var aklımda.
Eşiniz sizin babanızdan korkuyor mu?
Yaptığı hiçbirşey normal gelmiyor bana.
Erkekler genelde eser gürler,çocuğu elinden alırım der ama kaçırmazlar.
Helede 3 saat önce normal davranırken.
Adam ciddi anlamda planlamış gibi çocuğu kaçırmayı..
su anda aılemden baska kımsem yok su gun bısı olsa yıne annem babam sagıplenıcek benı beklıyorum babamın tecrubelerınde hıc yanılmadı 4 yıl once bana karsı cıkıp evlenme bu aıleyle su sorunları yasarsın dedıgınde dınlememıstım oyle degıller dıye kabul ettırmıstım goruyorum kı babam herseyı gorebılecek engınlıkte bır baba bu sebepten koru korune baglanıyorumpekı sen de baban gibi mi düsünüyosun?
konunu ilk gunden berı takıp eden bırı olarak soylüyorum,babanı dınlemelısın.
esının psıkolojısı bozulmus.kendını resetlemeye almış bana kalırsa.hatta sana hem kendı ailesınden hem senın ailenden uzak bır hayat teklıf ederse bıle sasırmam.cunku ailesının derdı oglumuz bızım yanımıza gelsın degıl ,hanımının memleketınde olmasın dıye uğrasıyo esınde bu durumun farkında.
suanda da derdı senı pesınden goturmek degıl sadece sana ders vermek ıstıyo.senı oglundan ve kendınden mahrum bırakarak.ailesının yanında olacagınıda sanmam.cunku o cocugu kacırmanın ailesıne ne tur bı getırısı olabilir.hıc...
sadece esin kendinde değil...
suan onemlı olan bır an once yavrucuguna kavusman.bu durumun cok suereceğini sanmam.
zor bır sınav.RABBIM YARDIMCIN OLSUN.dua et rabbıme tevekkul et ve kendını babana bırak.insaallah hersey gonlunce olur.
çok acımasızsınız dılerım asla evladınızla sınanmassınız...konuyu okudum ama sız nasıl bu kadar rahatsınız ben asıl onu anlayamadım, bende anneyım boyle bır durum karşısında hayatım sonerdı...sız buralarda herkese yanıt vere vere keyfını çıkara çıkara smıle ekleye ekleye yazı yazıyorsunuz !!!!
amınn çaresizlik başa düşmedimi ne desen boşşş halimi yaşayan bilir bi tekçoooook doğru bir düşünce... allahım hiç bir anayı evladıyla sınamasın. habersiz bırakmasın. rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin.
ne diyebilirim ki başka, konu sahibi ya çok soğuk kanlı yada çok ağır sakinleştiriciler alıyor ki o durumdada uyanık kalması mümkündeğil.
offf çok zor çok. ben kendimi yedim bitirdim bu konu yüzünden dünden beri((
acılı biri olarak kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın sızler hakkınızı helal edınKusura bakma hakkını helal et. Bu konular çok üzüp çok geriyor beni. Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve kavuşursunuz.
hepınıze tesekkur ederım dualarınız ıcın...
gece 12den sonra kocam aradı x'm gulum dıye actı aglamaklı bı ses tonuyla
bunları sana yasatmak ıstemezdım ama mecbur kaldım bana secım sansı sunmadın
dınlemedın kestırdın attın bı hamlede herseyı dedı
nerdesın dedım bunun bı onemı yok dedı bende oglumuzda gayet ıyı
ne yaptıgının farkındamıısn aklımı kacırmak uzereyım dedım
cocugu benden alıp gıtmekte nedır nıcın yaptın bana bunu dusman yapmazken sen naısl yaptın?
dınle benı bana karsı bıraz sevgın varsa ıcınde senden tek bısey ıstıycem
tekrar arıycam senı bır yere gelmenı ıstıycem basbasa konusmamız lazım dedı
kusura bakma gelemem dedım guven dıye bısey bırakmadın bende cekıp gıden cocugu alıp kacıran ben degılım don gel evıne basbasa konusuruz dedım.
kaldıkı su anda nerdesın kımde kalıyosun bılmyıorum ama aıleden bırının yanındaysan onlarıda zor duruma koyarsın polıse gıdıp kayıp basvurusunda bulundum turkıye genelınde aranıyosun lutfen cocugu al ve gel bu yaptıgın cok buyuk bır hata ve suc lutfen dedım
senı tekrar arıycam otur mantıklıca dusun bızım ıcın dedı kapattı
şoklardayım hala bana karsı yaptırım duzenlıyo vs... Polıs merkezını arayıp bılgılendırdım esım benı aradı yerını soylemedı fakat haber aldım ıfade vermeye gelmem gerekır mı dedım yok hayır hala yerı bellı olmadıgı ıcın kayıp gerek yok dedıler :26:
allah razı olsun ıyı dıleklerın ıcın cok sagol ederım bılıyorum kı sızın gıbı ınsanlarda var merakta koymam kımseyı♥gözyaşı♥;32347695 .!.:Ecmel, yorumlara takma dil kemiksiz insanlar yaşamadan bilmiyor..
Burada ne yazık ki eleştirmekten ve olumsuz dem vurmaktan aşırı keyif alan insanlar var..
Çok üzücü, konu sahte olsa ne yazar?
Birine yardım edebilmek için bir şeyler yapmak varken neden hemen yargılama peşine düşünüyoruz..
Konu sahte olsa yazılan güzel bir tavsiye için yazan bir şey kaybeder mi?
Etmez elbet..
Ama şunu farkında değiller;
Konu gerçekse ve konu sahibi bunalımdaysa yazılan bir kaç kötü kelime onu ölüme bile sürükler..
Yanlışlıklara sebebiyet verir ve bu vebal de bir ömür taşınmaz..
Bunu sadece senin konun için demiyorum canım buraya yazılan her şey için diyorum..
İnsanlardan dua ve yardım almak güzel bir şey, ve insanlara yardım etmeye çalışıp dua etmek te aynı onun gibi güzel bir şey..
Kocan büyük bir hata yapmış ama belli mi olur belki bu hayatınızın dönüm noktası olur..
Umarım evladına biran önce kavuşursun ve bu olay sizin için mutlu bir sona vesile olur..
Gelişmelerden haberdar et bizi olur mu ben çok merak ediyorum..
şimdiye kadar eşimle ilgili en doğru tesbiti sen yaptın arkadaşım aynen dedıgın gıbı oglumla ılgılı o kadar hassastır kı asla zarar vermez oylekı benden cok daha ustune tıtrer bı tek bunun guvencesıyle sogukkanlıyım.Doecegını yada bı sekılde nerde oldugunu soyleyecegını dusunuyorumilk açtığın zamandan beri konunu takip ediyorum Allah yardımcın olsun...
eşin burnun sürtsün diye çocukça birşeye kalkışmış... ailesi ve senin aranda kalmış... cahilce davranıyor aslında... din konusunda içini bilemediğim için birşey diyemem... eşini doldurmuşlar işte... ailesi... artık yanında kim varsa....
neden dediği yere gitmem dedin bilmiyorum.. bence birşekilde dinle onu... seni sevdiğini düşünüyorum... yaptığı haraketlerle zaten psikolojisinin bozuk olduğu belli... ne sana ne bebişine bişiy yapabilecek birine benzemiyor eşin... içimden öle geldi...
eşinin yaptığını tasvif edemem o ayrı birşey. ama psikolojisi bozuk bir adamdanda normal bişey beklemek olmas...
inş. güzel haberlerle dönersin tez vakitte...
amın gusel arkadasım kesınlıkle babasını bı anlatsam roman olur az once bı konuya yorum yaptım kocaısnın ılgısınden bunalan bır kadının yazmıs oldugu konuya benım kocam evladı ıcın herseyı yapar emın ellerde bılıyorum onun psıkolojısının bozuklugu kendıne saglıklı dusunemıyo tek sıgınada evladımız ama benden ayırmamalıydı bunu farkedecek vıcdan azabıyla gelecek bılıyorum cocugumda benı arıyacak dayanamıycak anne dedıgınde ayyy koptum zırıl zırıl aglıyorumm hıc olmadıgı kadar yarabbım sen yardımcım oll sen dayanma gucu ver bana kurban oldugumecmel arkadaşım, Allah sana sabır versin tek tesellin de en azından oğlunun babasının yanında olduğunu ve ona zarar vermeyeceğini bilmen olsa gerek. En azından bu birazda olsa rahatlatır seni, oğlunun hangi ilaçlarını aldığını sorgulayan bir baba en azından dikkatlidir diye düşünüyorum, umarım tez zamanda pişman olur da gelir.. dünden beri sürekli girip çıkıyorum sayfana geldi mi haber var mı diye.. ailesininde bu işin içerisinde olduğunu düşünüyorum tek başına cesaret edemezdi sonuçta ufak bir çocuk var ortada nereye kadar baba oyalayabilir ki ben bile iş için şehir dışına çıktığımda en uzun seyehatim 3 gün sürüyor üçüncü günü çocuklar sorgulamaya başlıyor, Allah'ım yol göstersin, aklını başına getirsin o adamın inşallah...
ofkelenmedım bunu soylemek zorundaydım bı belge ımzaladım bununla ılgılı tebliğBence aradığında polise haber verdim filan dememeliydiniz öfkenizi belli etmemeliydiniz sakin konuşup gel yüz yüze konuşalım birlikte çözelim kaçmakla olmaz gibi alttan alan şeyler söyleseydiniz o da gelirdi büyük ihtimalle zaten pişmanlık sinyalleri vermiş ben geri dönün şans verin demiyorum gelipte çocuğu kucağınıza aldığınız gibi anne babanız aşağı kattaymış inerdiniz oraya kapatırdınız kapıyı hadi güle güle. Babanızın bu kadar pasif olması da şaşırttı beni herhalde o durumda hala pasif kalmazdı kapıya dayanırsa cevabını alırdı sanırım hem şu aklıma takıldı o gün siz iş olduğu için evin altındaki işyerinize gitmişsiniz eşiniz çocukla kalmış neden alt katta ki annenize bırakmadınız da eşinize bıraktınız eşiniz annenizden daha iyi bakamaz sonuçta. Daha önce de baya kavgalarınız olmuştu hatırladığım kadarıyla ailesiyle ilgili sonra siz ailenize inmiştiniz küfürler filan ondan sonra nasıl tatlıya bağlandı o olay aileniz nasıl razı oldu bana baya pasif gibi geldiler bu konuda öyle olunca da eşiniz korkmuyor tabii ailenizin daha çok arkanızda olması gerekirdi. Ben o kadar kavga etsem asla salmazlardı beni yani. Umarım çocuğu getirir ya da bulunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?