Eşim oğlumu alıp kayıplara karıştı!Desteğinize ihtiyacım var...

anlamıyorum bu hale gelmiş bi ilişkiyi neden süründürüyosunuz
şu erkek müsveddelerinin kararını neden bekliyorsunuz kendi kararınızı alıp uygulamıyorsunuz
çoktan tekmeyi koysaydınız bunlar olmazdı belki de

ufacık çocuğu anneden ayırmak hangi dine ahlaka sığıyormuş acaba
işte böyle tarikat dincileri anca bu kadar dinci
maalesef geç kalıyorsunuz polise gittiğinizde çok geç oldu diyecekler
ayrıca tarikat içindeyse çocuğu götürecek çok yer bulabilir ortalığa bile çıkmayabilir
üstelik aşırı dincilerin yurtdışı bağlantıları var özellikle islam ülkelerine
yurt dışına çıkarmış olabilir çok geç kalıyorsunuz çok

Son düzenleme:

ömrünü ibadetle geçirse bunun vebalini ödeyemez
yemişim öyle dindarı

ama canım 24 saat geçmesi lazımmış. presedür öyleymiş..polis 24 saatin geçmesi gerekir demiş

ben tam tersini düşünüyorum
çünkü bu insanlar çocuklara bizim gözümüzle bakmıyor
şu anda o çocuğu mürit olarak görüyor
büyük ihtimal annesinin eline heba olacağını düşünüyor
bence direk tarikata götürmüştür
ayrıca ailesi de tarikata bağlıymış çıbanın başı onlar
nasıl haberleri olmaz

Son düzenleme:
ecmel hala mı kapalı teli? Bİ MSJ ATSAN BELKİ Bİ ARA AÇAR FALAN.

bu arada burada yazılanlara göre şikayet etmek için 24 saat geçmesi gerekiyormuş ne kadar doğru bilmem ama bence artık bi avukatla görüşsen.

bak dante'nin dediği doğru bazı aşırı tarikatlar herşeyi yapabiliyor özellikle yurt dışı bağlantılı aşırı dinci diye tabir edilenler falan.yoksa bilinen bazı tarikatların bu kadar ileriye gideceğini sanmam yani temennim o yönde.

ama çoçuk kaçırma bu ne biliyim tarikat bunu nasıl kabul eder sonuçta onların da başı yanacak.ben mantıklı düşünmeye çalışıyorum yani onlardan biri olsam asla kabul etmem bi bebeği.

Polisin ilk bakacağı yerde o tarikat olur ama,şimdi onların bir çok bağlantılı olduğu yerlerde vardır.
Ailenin zaten haberi vardır,birlikte hareket ettiler onlarda.

daha bu sacmalıkları cok dusunur bu evlılık bıttı bana bunu yasatarak bıtırdı guvenımıde herseyımı yıkıp gıttı .... cocugumu alacagım onun yaptıklarıda yanına kalmayacak
bilmiyorum telefonlar hepsı dınlenecek kımın parmagı varsa cıkacak hepsı suphem yok hıcbırı yanlarına kalmayacak bıldıgım tek sey var kocamı aılesı bu hale getırdı kımse degıl bununda o kadar farkındalar kı yusufluyorlar
Eşinizin telefon sinyallerinden bile nerede olduğu kolaylıkla bulunabilir,tabi telefonu açıksa.
Ama onuda aklına getirip kapatmışytır kesin bulunmamak adına .
telefonu kapalı dun saat 1 den berı
kesınlıkle asla hakkımı helal etmıyorum hıcbırıne guselım yuvamızı parca pıncık ettıler o buyuk sevgımızı suruye suruye bu gunlere getırdıler
kesınlıkle katılıyorum dınden cok uzak seyler bu yapılanlar...
ınsallah evladımdan baska hıcbısı hıckımse umrum degıl...
Karşı karşıya gelmez bencede,işlerini niye zora soksunlar ki demi.
Kredi kartını yada telefonu kullanmaz yakalnmmak adına.
Ama en son teli kullandıysa en azından bir ipucu bulunabilir.
bilmiyorum her türlü ihtimalı goz ardı edecegız
amın guselım dusuncelerıyle benım dusuncelerım cok farklı kendı ıpını cekıp gıttı bu evlılıgı kurtarmayı secseydı farklı olurdu ortada duzelmeyecek hıcbısı yoktu kendı bıctı benı bu hale koyduktan sonrada hıcbısı artık gerı donduremez

öyle bir felaket senaryoları yazmışsınız ki.. yurtdışı falan? kadının yüreğine mi indireceksiniz?
hiç bir şey yapmayacak. sadece şartlarını kabul ettirmek için cahilce, saçma bir oyuna girişmiş.
sonuçta borudan bahsetmiyoruz. baba ve oğlu.

Şikayet etmek için 24 saat geçmesi gerekyor kanunen.
Yurt dışı olabilmesi için bebeğin pasaportu olması lazım,yada anne yada babanın üzerinde olur çıkış yapabilmesi için.

ah ecmelcim hala kocamı ailesi bu hala getirdi diyorsun hala sadece ailesini suçluyorsun.çocuk değil bu adam yetiştkin istemezse kimse onu bi hale getiremez.çocuğunu annesinden kaçıran bi adam var karşında.

bu konu beni çok etkiledi bir an öce güzel haberleri bekliyorum.

İçini ferah tut en kısa zamanda yakalanacak cezasını da çekecek inşallah.

Şikayet etmek için 24 saat geçmesi gerekyor kanunen.
Yurt dışı olabilmesi için bebeğin pasaportu olması lazım,yada anne yada babanın üzerinde olur çıkış yapabilmesi için.

ben ayın 18i diye okudum sanki yanlış mı okudum ki
ah be keleş ablam o kanunlar bizler için geçerli onlar her türlü yolunu bulur

Son düzenleme:

burda bir bebek söz konusu
polyannna olamam maalesef
1 saniye bile önemli benim gözümde
ne babalar gördü bu gözler
çocuğunu anneden ayıran hem de böylesi karışık işlerin içinde olan bir baba her şeyi yapar

ben 18 okudum sanki yanlış mı okudum ki
ah be keleş ablam o kanunlar bizler için geçerli onlar her türlü yolunu bulur

Normal süre 24 saat,prosedür ondan sonra başlıyor .
Aman bu sefer yollarını bulmasınlar,ben eminim yakın bir yerlerde onlar çok uzaklaşmayı göze alamaz gibime geliyor.

canım adamda suur bırakmadılar dusuncesını yıtırdı kısılıgını kaybettı bız ne zamanlardır bu konunun savasını verıyoruz esımle dınletemıyo aılesıne beynını yedıler aılem deyıp sılmedıde ... sonuc bu olanlar
o dedıgının affedılcek bı tarafı yok zaten kesınlıkle ama ben kocamı o kadar sevdım kı kımsenın tahmın bıle edemeyecegı kadar hala saygımdan hala bıseylere caresız kaldıgından yaptıgını dusunuyorum 4 yıl oncekı adam bu degıl aılesı ne zaman tarıkata gırdı ben o zaman dogurdum benım esımde o zaman degısmeye basladı bunların farkındayım yanlızca ben degıl cevremdekı ınsanlarda...belkı buyu bıle yaptılar gıpta edılecek bır askımız vardı ınan tarıfı mumkun degıl su anda olanlara ınanamıyorum asla hemde
İçini ferah tut en kısa zamanda yakalanacak cezasını da çekecek inşallah.
ınşallah

canım anlıyorum seni sende şoktasın çünkü.ama 4 yıl büyük bi zaman ve insanlar çook degişebilir.neyse kocan ile ilgil yazıp seni üzmek istemem.ama çocuğumu benden alan adam babam olsa affetmezdim bu başka bi şey çünkü.

haber alınca bize de yaz lütfen.

Aynen oyle
Yurtdisi isini ben de ozellikle yazmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…