Eşim oğlumu alıp kayıplara karıştı!Desteğinize ihtiyacım var...

Polise gidildiyse ve ortada küçük bir çocuk varsa neden bulunamıyor.
Mantığım almıyor.
Diğeri de, çocuğu kaçırılan bir annenin sık sık gelerek cevap yazmasını anlamıyorum.
Yol belli yordam belli.
Kapı kapı aranır evet çocuğun kaybolduysa.
Müftülere evlilik sorgulatılmaz.
Sinir bozucu geliyor.
Uslubumun nesi farklı.
Hakaret etmedim. Kötü bir kelime etmedim.
Sadece bir anne olarak geriliyorum bu annemizin yaptıklarına.
Ailesine de tabi ..

resim olayında kadın kendini rahatlatmaya çalışıyor.oğlum iyi diye
ben bunu anlıyorum yani bir art niyet aramıyorum.
farklı görüşlerinizi yazmayın,tam destekte verin demedim.
açıkçası ben yazdıklarından sadece sorunun izni dışında yapılması olarakta algılamadım.
yani öyle bir yazıyorsunuz ki bu kadın çalışıyor,umrunda olsa yazmazdı,polisede haber vermemiş,
bari biz arayalım :18:

Tamam da o zaten onun babası
Ve birçok yorum da benim eşim gayette iyi bakmayı bilir çocuğa demiş
Resmi görmese de emin bakımından zaten

Bende çalışıyorum, çocuğum yok ama yeğenim bile olsa kaçırılan çocuk
İzin alırım verilmezse de umrumda olmaz
Memleketine gider evini basarım polis eşliğinde
Ailesinin haberi var bence ama kim evladını ispikler ki, gel burda diye

Tabi herkesin tepkisi farklı ben yerimde duramam

bence de evlilikten ,boşanmadan önce çocuk düşünülmeli.yani inanamıyorum bazen,babası da müftüye götürmüş boşansın mı diye,o da gerek yok demiş..hangisini yorumlasam bilemedim,müftüye gitmelerine mi boşanma sebebi yok denmesine mi bilemedim

ama ben yazmıştım,amaç çocuğa kavuşmaksa,telefonda adama derim,uslandım akıllandım yola geldim,gele barışalım diye,sonra da çocuğumu alır ,polisten koruma ister giderdim yoluma..

polis her kayıp vakayı, hemen mi buluyor?
ilk cümlenizden bulunamadığına göre demek ki polise gidilmemiş gibi bir suçlayıcı ifade var.
konu sahibi yalan söylüyor yani ben böyle anlıyorum.
emin olun bir anne olarak konu sahibi bizden daha üzgün şuanda.

iyi ozaman siz çok iyi bir anne olursunuz

Nasıl tesbit edilemiyor yeri.
Adam telefon kullanıyor.
Otele gitse anında haberi gelir.
Akrabaya gitse aramaz mı o akraba.
Hangi akraba bir anneye bunu yaşatmanın vebalini alır.
Ben de anneyim.
Ve anne gibi bakarak tepkimi söylüyorum
Üzgün değil demedim ben.
Ama rahatlık var.
Siz çocuğunuz kaçırılsa, kaçıranın sıfatı hiç önemli değil, buraya gelip konu açar, sık sık da bakar mısınız Allah aşkına..

fazla vaktim olmadığı için konu sahibinin mesajını bulamıyorum.
ecmel gelince yazsın.polis telefon görüşmelerini dinleyemiyor gibi bişeyler yazmış.
belli suçlarda yapılıyor gibi bişey yazmış yani kafamdan uydurmuyorsam öyle bişey hatırlıyorum.
açıkçası polise haber verdim derken yalan söylediğini düşünmüyorum.
bende anneyim ve kendimi ecmelin yerine koyarak cevap veriyorum zaten.

Az önce üsluptan dem vuran sizdiniz değil mi

beni anladığınızı düşünmüyorum.laf yetiştirme derdindesiniz.
ben başka birşey anlatıyorum bilmem farkındamısınız?
uslubumda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum
iyi akşamlar herkese.

Konu sahibine de yazdım aynısını size de yazıyorum googlea girip baba çocuğunu kaçırdı yazıp 7 aydır bulunamayan bir çocuk haberi bulmam 10 snmi aldı. Siz Türkiyedeki sistemi ne sanıyorsunuz merak ediyorum. Yurt dışından biri gelip ülkemizde tecavüze uğrarsa ancak o tecevüzcü 2 günde bulunur, ya da bir ingiliz bebek kaçırılırsa. Sizin ne demek istediğinizi anlıyorum ve bazı noktalarda hak veriyorum ama biraz fazla amerikan dizisi izliyoruz sanırım (siz de ben de) Açıkçası ben de cep telefonunun sinayalinden bulunur diyordum bir açsa telefonu. Ama konu sahibinin de dediği gib sadece cinayetten falan aranan insanlarda buna izin varmış. Bunu söyleyince inanmak istemiyor insan ama ben bu ülkenin sisteminde her şeye inanırım. Bu ülke tecavüze uğrayan çocuğun rızası varmış diyen sistemin kokuşmuş bireylerini gördü.

Buraya yazması konusunda da herkesin acıyla başetme yöntemleri farklıdır. Kimisi arkadaşları ile dertleşir kimisi içine kapanır. Ben konu sahibini eleştirecek gücü bulamıyorum kendimde, kınayamıyorum başıma gelmesinden çok korkuyorum. Çünkü kınanan şey başa gelmeden ölmezmiş insanoğlu.

tamam polis öyle hemen bulamaybilir,ancak adam kayıplara karışmış değil ki. arayıp soruyor kadını..resim bile gönderiyor yani..
adamın suyuna gidilip ikna edlilip getiriliebilir diye düşünüyorum ben.

Bende aynı şeyleri yazdım canım yani bu konuyla ilgili çok soru işareti var. Polise gidiliyor 24 saat geçmeden karar çıkaramayız dediler diyor 24 saat geçiyor hatta kocasıyla konuşuyor ama görüşemezmiş çünkü polise tebligat imzaladım diyor bununla ilgili nasıl bir şeyse çocuk bulunmak istiyorsa kadının kocasını yumuşatıp buluşması polise teslim etmesi akıllıca olanı değil mi? sonra da boşanma velayet davası açılmadan bişey yapılamazmış diyor e hani polise bir şey imzalamıştı o yüzden eşiyle görüşemez ya da ılımlı konuşamazdı yani burada yazılanlara göre yorum değişiyor. Adam güzel güzel aranış görüşelim demiş kızmanın alemi ne burada çocuk gelsinde canım cicim diyiver ne var yani. Babası iyi bakarmış ya bu çocuk annesini arar yani anlatamıyorum ama. Boşanma olmazmış ya müftü mü bilir hakim mi. Polislerde kaydı var anneye muhtaç çocuğun kaçırılması, hakaret var, şiddetli geçimsizlik dersin ya olmadı tek celse bitti yaa ama yok babası hala ayrılmalarını istemiyor onca kavga oluyor daha 1 ay olmadı hala ses çıkarmıyor bu iş bitecek demiyor sessizce bekleyelim diyor. Kaçıran tanınmadık birisi olsa tamam aylarca bulamazsın ama bu adam ne kadar becerikli de olsa birine ihtiyacı var mutlaka bir akrabalarında yani.

Muge anliya cik ecmel olmuyosa alim allah enselerler hemencik poliste is yoksa

Polise dinleme yapın diye gitmeyi anlamadım, dinlemeyi polis yapmaz, polisin değil savcılığın görevidir bu tip şeyler, dinleme yapılmayacak ki zaten gerek yok, yer tespiti yapılacak, yer tespiti için dinlemeye gerek yok, savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz, hayatlarından endişe ediyorum deyin bakalım savcılık kayıtsız kalıyor mu?
Adamın telefonu açık, foto bile paylaşıyor, o kadar kolay ki bu durumda yer tespiti.

Valla eşim isterse mantı değil, kıyır kıyır baklava yapmayı bilsin, bakıyor nasılsa diye içim rahatlamaz
Kimsenin anneliğini sorgulamak değil niyetim, böyle bir düşüncemde yok ama 21 aylık çocuk günlerdir yok, ben bastığım yeri bilmem
Babamı falanda dinlemem, ben çocuğum kaybolduğu günden itibaren kanal kanal tv geziyor olurdum, çocuğumun, eşimin fotosu elimde 75 milyona gösterirdim, bu adam nasılsa bez için, yemek için dışarı çıkıyor, elbet bir hayırsever telefon açıp yerini söylerdi, oturduğum yerde tanıdığım olup olmaması, yer köy bilip bilmemem önemli değil yani.

ay Allah'ım üşenmedim bütün sayfalarını okudum her sayfanın başında umarım bulunmuşlarıdr dedim ama yok ben mii kaçırdım bulunmadılar mı hala ya? taş olsa çatlar bu ne ya !

Ben ondan dolayi açikçasi bu konun fake oldugunu düsünuyorum. Farkindamisiniz? Durmadan olay çikiyor. Yok 24 saat bekle, yok ondan sonra bosanma islemlere baslamadan polis aramiyormus, yok babasi bosanmasini istemiyormus (ya dogruyu konusalim, hangi dede torun kaçirildigi halde o damati ister? ) ondan sonra yok aslinda rahatim, esim çoçuk bakmayi bilir (iyi o zaman çoçuk annesinin yanindami, degilmi fark etmez, yeterki yemek yesin )

Bide bunun üstünde herseyi kolayca bize aktariyor. Haa bide su var, nasil oluyorda babasi ile beraber ayni is yerinde çalisiyorda, tam o gün annesi gitmis Izmire? Kadin neden esini orda öyle biraksin?

Ne bilim, bana artik gerçekçi gelmiyor, sanki dizi senaryosu yaziliyormus gibi. Simdi kesin tepki alirim, nasil böyle sey bir acili anne'ye söylenir diye ama o zaman o acili anne gerçekse, böyle konularda hem böyle tepkileri bekliyebilir hem zaten yorum yapmanin yerine çoçugunun arasa daha iyi olur!

benim ailem 12 yıldır bu şekilde yaşıyolar babam bir hafta istanbulda bir hafta izmirde...
bu kadar olayın ıcınde size açıklama yapacagım diye sıkım sıkım sıkınıyorum...
hepiniz haklısınız tamam mı anne olarak bı ben haksızım pazar gunu en geç pazartesi sabahı burda olacagını kesınlestırdı ....
ogluma kavusucam allahın ıznıyle hepınıze cabalarınız ıcın verdıgınınız akıllar ıcın yanımda oldugunuz ve olmadıgınız ıcın tesekkur ederım...

mune editorum konunun fake bılmem nesınden bahsedıyolar allah rızası ıcın konumu kapat yorumlara ıcım acıyor
kac gundur burda yazıyor olmam vs bıle hersey olay hakkınıza gırmıyım acıklama yapım konu actım yarım bırakmıyım dıyorum ama arkadaslarım gercekten cok acımasız son olarak evladım geldıgı gıbı yazıcam kı kendını yerıme koyan anneler anne adayları rahatlasın

Hafta sonu donecekti
simdi de pazartesi mi oldu ?

Pazartesi de donmez o adam.
Bekle babam bekle ...

Seni oyaliyor.
Baska hic bir aciklamasi olamaz...

Yanii işte olay yemek bilmesi, iyi bakacak olması değil ki beniim çocuğum yok ama arkadaşlarla toplanıtyoeuz çocukları var annelerine bırakıyorlar kaç kere arıyorlar iki saat için sütünü içti mi uyandı mı, huysuzluk yaptı mı diye. Çok rahat geldi bana ben konu açıldıktan sonra bir de yapılan yorumlara göre konu sahibinin yorumlarına da bakıyorum her zaman ama uyumsuzluk var yoruma göre söylenen şeyler değişiyor. Polisin ne yaptığı da belli değil zaten bir arayamayız boşanma davası lazım demişler, bir birşey imzaladım ben polise eşime görüşemezdim demeler. Bir ailem geçici olarak geldi yanıma, bir babam ie aynı işyerinde çalışıyoruz. Resim gönderiyor mesela anınd ayer tespiti yapılır. dam çağırmış bir kere ya gel görüşelim demiş terslemenin gereği nedir? Sürekli burada yorumlara takır takır cevap yazılacağına birşeyler yapılabilirdi bende kendi açımdan söylüyorum çocuğum ortada olmasa siteye konu açmak aklıma bile gelmez çünkü buradaki kişiler ah vah etmekten başka birşey yapamaz ki ne eşini tanırız ne çocuğunu nasıl yardım edebiliriz. Medet umulacak bir sürü yer varken. Yani daha 1 ay olmadı öbür başlığı açalı kavgadan ortalk yıkılalı anlattığına göre ama baba hala sessiz neymiş yuva yıkılmasını istemezmiş babasını dinleyecekmiş dinlemediği için bunlar başına gelmiş zatn ya evlilik benim evliliğim çocuk benim çocuğum neden babamı dinleyeyim anlaşamıyorsam hayat tarzı uymuyorsa çeker giderim. Nasıl bir baba ki üst katta kıyanet kopuyor damadını karşısına alıp napıyorsun sen demiyor. Torunu kaçırılmış bekleyelim diyor ne kolay ya bırak abbayı benim annem bile ortalığı yıkardı tüm şehiri arardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…