gitmediğimi kapı kapı dolaşmadıgımı nerden bılıyosun ?İstanbulda sayılı kısı tanıyoruz kımsemız yok buralarda dolasabılecegım sorabılecegım her yere gıttım baktım baktırdım anlıyomusun benım beynımde saman degıl bu kadarını akıl etmeyecek...Bir baba evladına bakar da bir anne ''ya o babanın başına bir iş gelirse evladım ne yapar'' diye düşünmez mi yaa...
Düşünüyorsa ilaçlarla işe gittim dermi, hele ki iş babasının işiyken...
Tanımadığı insanlara sayfa sayfa yazacağına tanıdıklarını kapı kapı dolaşmazmı?
Gel diye aradığında ''sana güvenmiyorum'' diyeceğine geliyorum deyip polis eşiliğinde gitmezmi?
Benimde 23 aylık bir kızım var...
Çok şey var daha yazacak ama şimdilik yazmıyorum....
İsteyen istediğini söylesin bana ben sana inanmıyorum...
İ-NA-NA-MI-YO-RUM....
dun resımlerını gondermıs saatlerde nerde cekıldıgını bulmaya calıstım gayet saglıklı kılo bıle almıs ama neden bu sekıl nedenbenı onunla nasıl sınar nasıl cezalandırır nasıl santaj yapar derdım buu
gitmediğimi kapı kapı dolaşmadıgımı nerden bılıyosun ?İstanbulda sayılı kısı tanıyoruz kımsemız yok buralarda dolasabılecegım sorabılecegım her yere gıttım baktım baktırdım anlıyomusun benım beynımde saman degıl bu kadarını akıl etmeyecek...
calıstıgım ıs sıradan bır ıs degıl babam ıdare etsın kanunla saatle gunle ıs yetıstırmeye calısıyoruz bırımızın yaptıgı ısı bı baska ıscı tamamlasa yerım bura olmazdı hanfendı...
Inanman ıcın cabalamıyorum burda senorya yazıp oynacak halde degılım kımsenın ahını gunahını almak degıl cabam ayırdıgınız vaktın bıle kul hakkı oldugunu bılıyorum zamanınızı calmayayım herseyı tum cıplaklıgıyla yazıyorum
Merhametsız duygusuz kalpsız Gaddar Aşagılık bır anneyım ben oldumu ıcınızın yağları erıdı mı mutlu oldumuz mu????
bakın ızah edeyım tekrar annem her zaman burda benım basımı beklemıyo kendı anne babası 80 yasında ınsanlar hastalanıyo amelıyat oluyo gıdıp basını beklıyo onunda bı sorumlulugu var o durumlarda esım yıllık ızınde oluyo bayram tatılınde oluyo bu yıl basımıza geldı babası trafık kazası gecır 3 hafta ızın aldık benım ıs yerım zorda kaldıgı ıcın 1 hafta bırakmak zorunda kaldım
sızın kocanızı bılmem ama methetmek ıcın soylemıyorum sabah kahvaltısından oglen yemegıne(etli sebzeli balıklı yapar pısısır) meyve salatasından muhallebısıne kadar yapıyo bılıyo yedırıyo ıcırıyo altını alıyo kaldıkı evde her zaman oglumu o yıkamak ıster 2 ben yıkıyosam 3 beraber yıkanırlar banyodan sonra masajına kadar yapar gıydırır aklıma gelmıyo ayagında sallar camasır bıle yıkamıslıgı vardır elınde yemek yapıyo dıyorum mantı bıle acabılıyo dıyorum yanı ustun mezıyetlı bır cok erkege gore omru bıllah bı kadının yardımı olmadan yapar bunları ona cocuk oyuncagı gelen seyler parka goturur oynatır evde devamlı alt alta ust uste saatlerce sıkılmadan oynar emın olun gozunu kırpmadan bakabılen ınsan anlıyormsuun gelelım annelık mevzusuna ne yaparsa yapsın bır annenın boslugunu dolduramaz benım kokumu arar aglarmı yoklumu farkedıp evı dolanıyo tek tek kapı acııyo bakınıyo bulamayınca umudunu kesıyo daha oncede 2 kez bırakmamın sebebı 1 yıllık ızındeydı anneme yazlıga gıttıler hava cok sıcak goturıyım ne olur dıye ısrar edınce daynamadım ınanın o zaman bıle hastanelık oldum dayanamadım ızınlerımız cakısmadı
2.sıde babası trafık kazası gecırdı 10 gun ısımı ıdare edemedıler calısanlar bırı cıkınca benı cagırdılar annemde kardesım ankarada amelıyat olmustu onun basına gıttı bakacak kımse olmadıgı ıcın mecbur bıraktım her gece goruntulu konustum konusamıyo daha oglum farkında belkı bazı seylerı ama nasıl dıyım ole bagımlı bı cocuk degıl cnlu annem bakıo arada babannesı gelıo bakıo ben bakıyorum babası bakıyo herkese alısık aramıyo bırı yanındayken baskasını fakat dıyorum ya bı annenın yoklugunu elbet hıssedıyodur... Buna benım yuregım dayanmıyo cırım cırım aglasa emın ol esım dayanamaz asla ama cocugumun huyunu bılıyorum...
ya bunlar mevzu olmamalı su an konusacagım seyler bu konular olmamalı kocamın bana yaptıgı acımasızlık dıyorum zorunluluk halınde benım ıznım dogrultusunda gıtmesı baska bu durum baska anlıyomusunuz suphem yok bakar asla bakımından suphem yok dun resımlerını gondermıs saatlerde nerde cekıldıgını bulmaya calıstım gayet saglıklı kılo bıle almıs ama neden bu sekıl nedenbenı onunla nasıl sınar nasıl cezalandırır nasıl santaj yapar derdım buu
Haydaaa Ecmel eşinin akıl ve ruh sağlığı yerinde değil anlattıklarından anlaşılan bu...
Sen daha önce farkına varmadın mı?
Bir erkegin bu tarz bir şeyler yapması kolay değildir?
Çocugun küçüktü hatırladıgım kadarıyla_
Memleket demişsiniz ? Kime gidiyor annesine mi?
Haberim yok denmiş ama küçük ayda bir bebekle yola çıkan adam bakamayacagını bilir muhakkak birilerine güvendi--güvence aldı?
Allah ım bu insanlarda hiç akıl fikir yok mu? nedir bu içten pazarlıklılık hali?
Ölçüp biçip delirip bir karar alıyorsun,kanun var ,hukuk var,hak var...
Bence tek sıkıntın kaynananın dedikleri değilmiş bunca zaman...
Eşin hayatın içinde başka yöne sen başka yöne dağılmışsınız...
Hakkınızda hayırlısı diyelim...İyi ki başında lafı sözü dinlenir,halden anlar,yol yordam bilen bir baban var.
ALLAH BAŞINDAN EKSİK ETMESİN...DANIŞIN BİR AVUKATA BAKALIM NE DİYECEK?
Yada atlayın gidin sizde memlekete ,kötü şeyler olmaz umarım...
Kadın üzüntüsünden kahroluyor zaten,
birde açıklama yapmak zorunda kalıyor size,
çocuğuna kavuşsun ondan sonra anneliğine eleştri yaparsınız.
Her iki taraf ve aileleri de çok enteresandı zaten
Küfürler havada uçuşuyodu geçen kayınvalide ile olan kavgada
Ayrıca ikinizin arasında da problemler varmış ama
Çocuk kaçırmak bambaşka birşey
Daha ne olmasını bekliyosunuz bilmiyorum
Adamı boşayıp çocuğun velayetini alırdı sanırım birçok kişi
Benim çocuğum olmadığı halde böyle düşünüyorum yani
Hiçbir hnakim ikinci celseye bırakmazdı bence.
Velayet mi??
Eminim anne istese gözetimsiz çocuk bile göstermezlerdi böyle bir babaya.
Herşeyi geçtim de.
Tek üzüldüğüm o çocuk.
Ne yaşır nasıl bir ruh hali içinde.
Nasıl toparlanacak.
Şu yaşlar o kadar önemli ki hayatının geri kalanının şekillenmesinde.
Nasıl hesabını verecekler bu çocuğa yaşatılan bu travmanın..
Nasıl olur da bulunamaz çocuk bunu da anlamıyorum..
Bulunmak istenirse bulunur aslında
Az önce bi konuda da 3 çocuğu babasına bıraktım diyodu birisi mesela
Ben daha şunu da çözemedim aslında.
Polise gidildi mi gidilmedi mi.
Müftülüğe gidilmiş sorulmuş boşanma konusu onu anladım.
Bulunmak istenirse bulunur aslında
Az önce bi konuda da 3 çocuğu babasına bıraktım diyodu birisi mesela
ben polise gidildiğini yazdığını hatırlıyorum.
ebru 72 arkadaşım ne demek istediğimi anladığını düşünmüyorum.
bak çekirge arkadaşımızda yazmış ki konu sahibi aramadıysa kk dakiler arayacak neredeyse.
sanki biz, çocuğu annesinden daha çok düşünüyoruz.
bu şekilde yargılamak,eleştirmek niye.
uslup farklı işte,yol gösterirsin ama uslup çok yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?