Esim odun ben yoruldum

Herkesin kötü huyu vardır da güzel bişey yapar telafi edersin. Üstüste üstüste hata yapıp birde haklı olan oymuş gibi sürekli söylenen bi adam. Üşengeç, cimri, çenebaz... Yardım yok, incelik yok, taktir yok. Ama eleştiri gırla. Ruhum daraldı. Allah kolaylık versin.

çekilir mi bu yaa.. boşanmak bosanmamak senin kararın baskasinin hayati icin bosan demeye dilim varmıyor ama yol belli kardeş.. Allah yardımcın olsun..

Bu adam odunluğu da geçmiş okurken ben bile sinir oldum. Sen korun sadece kendini düşünen bencil adama bir çocuk daha doğurma allah sabır versin.

Bu arada esim basak burcu tesaduf mu bilmyorum. Ben teraziyim

icimden gecmisti basak oldugu
Allah kolaylik versin, ben degisecegini dusunmuyorum, mucize beklemeyin, genelde bu basak erkekleri herseyi ben bilirim havasinda olur ki anlattiklarinizla birebir ortusuyor.
Siz ne kadar ince ruh isterseniz o bi okadar kendi maddi manevi cikarini gozetecektir, elestirdigi seyler icin asla vicdan yapmaz..
Ayrilin demek zor ama isinizde zor, Allak kolaylik versin

Canım benimde eşim öyle sevgilikte üstüme titreyen adam şimdi yatmadan yatmaya eve geliyor ayrıca bi pazarımız var o günde sadece kahvaltıyı beraber yapıyoruz ondan sonrada dışarı çıkıyor yani bi çoğu böyle kabul et demiyorum bende çok zor durumdayım kafam karışık allah yardımcımız olsun

Beraberliğe zorlamak nedir ya ? Resmen tecavüz ediyor (tecavüz lafına takılma lütfen ,evli de olsan zorlamanın adı budur )

Anlattıklarına gore boşanma düşüncene hak verdim ..sorumsuz ve ilgisiz bir adama gençliğini heba etmek istememekle çok haklısın ..ver ona tvyi pcyi koy kapının önüne ..

Bu arada boşanırsın boşanmazsın bilmem de o evini ayır ..cinsellige bu kadar düşkün bir adamla ,ailenle birlikte oturdugun evde nasıl rahat olabiliyorsun?

Eski çağlarda şişman kötü adamların kapatması gibisiniz ,karı koca dan daha çok öyle gibi geldi ,o ne öyle yatakta ,temizlikte ,çocukta,yemekte kullan sonra ,sen sus köle!!

Erkek ırkından resmen nefret ettiriyolar. Allah yardimcin olsun

Mesleğiniz var mı? İş bulabilir misiniz? Bir işe girmeye çalışın ve ailenizden utanmayın ben bıktım yemek yap, çocuk bak, haftasonu evde otur vb. Onları da hazırlayın boşanmaya, çok arlı bir insansınız galiba, aileniz belki de sorunları farketmemiştir bile, siz uslu oldukça bu adam sizi tüketecek, evi de düşünme mahkeme oturum izni veriyor bebek olunca beş yıl zaten yarısı ailenizin, cinsel anlamda da sizi şaka yollu zorlasa Bile basın çığlığı, ayy yetti be diye, ana babanız evde nasılsa, koyun bu adamı kapıya

Çok kötü bir durum. Allah yardımcın olsun. Ama sonuna kadar yürümez gibi geliyor. Sen zeki bir kadınsın, inşallah Allah emeklerinin karşılığını verir. Ayrıca ister namaz kılsın, ister kılmasın. Ettiği ibadet kendisine. Peki ya kırdığı kalp , yediği hak.... Onların vebali yok tabi.

Bence bu kadar özelinizi bile dile getirebildiğine göre kesinlikle bitmiş eşin senin gözünde gönlünde! Uzatmanın anlamı yok bence boşanmak istediğini dile getir, kafasına dank ederse eder etmezse kararında ne kadar haklı olduğunu anlamış olur gönül rahatlığıyla ayrılırsın!

Erkek ırkından resmen nefret ettiriyolar. Allah yardimcin olsun
Nefret etmeyin
Kadına diye genellemiyeyim tüm canlılara karşı hassas nazik ilgili erkekler de çok var
Belkide biz kadınlar bazen bakmayı değerlendirmeyi bilmiyoruz

Bebegin varmis bence hemen bosanmayi dusunme. Bir erkek aldatmadigi surece cogu hatasi kabul edilebilir bence. Babasiz cocuk buyumez buyuse bile ya serseri ua ayyas olur. Hem sena siddeti aldatmasi yok birde iyi taraflarindan bakin bu arada bosan diyen arkadaslar bekara kari bosamak kolaymis gercekten ama gercek hayatta hic te oyle olmuyor hele bide cocuk varsa. Allah yardimciniz olsun esinizi dogru yola cevirip islah etsin onumuz ramazan bol bol dua edin

Sadece aldatması yok diye bu evliliğe tamah mı etsin. Neresinden tutarsa elinde kalacak erkek tipi.

Her babasiz buyuyen serseri mi oluyor ne alaka?

Her babasiz buyuyen serseri mi oluyor ne alaka?
Serseri olmasada cok duzgun olduklari nadir gorunur bence. Ama bakin yine olmaz demiyorum olabilir cok guzel duzgun terbiyeli biride cikabilir ama bu durumda annenin omuzlarina cok yuk biner hem anne olacak hem baba ustune cocugun baba sinkn yerine koyabilecegini ornek alabilecegi birinide bulmasi lazim dede amca dayi vs..

Sadece aldatması yok diye bu evliliğe tamah mı etsin. Neresinden tutarsa elinde kalacak erkek tipi.
Peki bosanmak kolaymi sizce bu hayatta dort dortluk hic kimse yok unutmayalim evlilik oyle basit siradan bisey degil hele cocuk varsa sen ayrilmis anne baba cocugu olmak nedir bilirmisin. Ha eger siddet olsaydi aldatma olsaydi dicektimki cocuk boyle bi evde buyuyecegine babasina hasret ama huzurlu bi evde buyusun ama bu dediklerim yoksa bu evlilik biraz daha kurtarilabilir gibi geliyor

Bacım hani seni kiyasliyormusya bu odun.. Sende bi kiyaslasana kendini kocana.. Deki bak bi kadın varmış kocası surekli sevişmek istiyor diye kesivermis alet edevati deyiver.. Psikopata bagla ya bütün erkek cinayetlerinden ornek ver valla bak.. Gözü korksun..
Bi kere sen evlenmessinki kocan evlenmiş size gelmiş kalıyor misafir gibi ye iç yat ohh ne ala.. Ailende yani az değilmiş seni nasıl layik görürler öyle bir öküze.. Senin ağırlığını koyma vaktin gelmiş anacim adama sunarsin iki seçenek ya adam olur efendi olur kendine çeki düzen verir yada toplasin pilisini pirtisini defolsun gitsin.. Hatta acik ve net söylüyorum ver çocuğu da eline çünkü sni onunla tehdit etcek çocuğunu elinden alırım dicek bak bakalım odunlar nasıl çiçek açıyor... Nasılsa arkasında aileside yok biyerede gidemez katıksız kalas...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…