Esim odun ben yoruldum

Üstüne üstlük esiniz cirkef de. Bu tipler hayatimi maf ettin, senin yüzündne iciyorum, yok senin yüzünden intihar edicem de derler. Bi halt yiyemezler.
Kim kimin hayatini maf etmis acaba.
Ya adam ol ya ayriliyorum senden de. Bence bir psikologa git, bununla bas etme yollarini ögren, seni suclayarak parazit hayatina devam etmek istiyor. Sülük gibi yapis yapis bir adam.
Ben bu adamla yaslanmak istemiyorum derseniz hemen halledin derim, huy degismez cünkü.

Ben onun dediklerini yapmiyormusum falanca arkadasinin esi fen bilgisi ogretmenymis inek bile sagiyor evi hep toplu.. kocasina hic karsilik vermezmis... falan filan

Ohooo sen de iyi koca örnekleri ver. Hatta cogu zaman o konusmadan sen konus ne adamlar var diye. Ayy ömür törpüsü bu herif.

Prezervatif bile almayacak kadar cimri bir insan, size cep harçlığı da vermiyordur diye tahmin ediyorum.

Bu evlilik için hala umudunuz varsa, son bir kavga koparın bence. Kendi istedikleri olsun istiyorsa, sizin taleplerinizi de karşılamalı. Mesela düzenli harçlık versin, sadece şahsi harcamalarınız için, onsuz da gezebilin. Cinsel sorunları için tedavi olsun, ve ortaya attığı kıyafetin o kaldırana kadar orada kalacağını, yemeği temizliği vs eleştirirse ertesi gün hiç bişeye dokunmayacağınızı bilsin. Sizi sindirmesine izin vermeyin.

Hayret normalde başaklar cimri olur ben de iyi tanırım bir daha da tanımak istemiyorum
umarim evlenince cimri olmaz tam tersi cok savurgan ben alma etme dedikce alir herseyi cimri olsa bende katlanamazdim herhalde :) ama ben benimki sevgiliyoen duzeltmeye basladim kotu huylari oda beni.kini oyle

Basak dedim basak cikti kafinin esi demekki etkisi varmis basaklar kotu demedik sadece detaycilar mukemmeli isterler

Basak dedim basak cikti kafinin esi demekki etkisi varmis basaklar kotu demedik sadece detaycilar mukemmeli isterler
Yahu iyi insan, kötü insanın burcu mu olur? Adam bildiğin sosyopat. Kendine hizmetçi istiyor, kadına tecavüz etmediği kalmış yok mükemmelliyetçi, detaycı bilmem ne. Sizin gibi Genelleme yapanlar hangi burç? Ayrıca karısının kafasına çekiçle vuran adamın burcu ne? Yapmayın allah aşkına.

Oha.
Hakaret etmek istiyorum ama içimden edeyim neyse.
Bir vasfı, iyi bir özelliği var mı bu adamcığın?
Ayrıca siz tavır koymayı bilmiyor musunuz?

hadi sen cahil esin cahil anan baban nasıl kabul eder yaa damatla bi evi mecburi olursun 1 2 ay misafir gelir nasıl ailenle yasıyosun pess bide esin cinsellige düskün diyosun eee o isi nasıl halleluyo gece ses olur ne biliyim esin öper sarılır babam görür diye cekinmiyomusun

ailenin yanındasın zaten
hayatındaki tek fazlalık eşin gibi duruyor. :)

al karşına konuş düzgünce ama anlar mı bilemiycem.
çünkü öyle alışmış :/

sen korun en azından.

adam kendine bakmıyor
seni önemsemiyor
sevişmeyi de bilmiyor
anca yesin içsin 90 kilo olsun bilgisayar tv başında otursun akşam da seks istesin oh ne güzel hayatmış
ben vazgeçtim konuşmayla düzelmez bu
boşan kardeş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…