Ew dubleks bizim oda yukarda.. ben artik yoruldum aslinda yazmadigim o kadar baska kotu taraflari var ki.. ayrilmak istoyorum deyince basimi yaktin diyo madem ayrilcaktin niye evlendin diyo. Evliligi surdurceksin mecbursun diyo benim kararim kesin deyince hayatimi mahvettin senle nerden tanistim diyo hemen. Benim soylemem gereken seyleri bana soyluyoDuvara carpmis gibi oldum, bu adamin seni hak edecek neyi var, ayni evde kendi ailenle mi yasiyorsun.
Nasil müsade ediyor buna, cinsellige hem cok düskün..
Odun da degil baska birsey esin. Kütük.
Tokatlayasim geldi öyle bir yazmisin ki cok gicik oldum.
Dediklerini yapma, dirdir et adam olsun. Bu ne bee, dünyaya bu adamin kahrini cekmeye mi geldin.
Evlilik kurumuna inan cok saygim var ama esinin sana ve bu kuruma saygisi yok.
Hatta bütün bunlari birlestirince parazit gibi birsey canlandi gözümde. Hicbirsey yapmayip hersey beklemek nedir.
Eleştiriyor ya adam kadını sanki dört dörtlükmüş gibi ondan sormuştur üyemiz :)Şimdi bütün kusuru burca yorduk mu tamamdır
kıyaslasın onun kıyaslamasına göre değil ki siz deli edin onu yaa kimle kıyaslıyorsa o mu iyi ev hanımı güldürme filan desenize niye karalar bağlıyorsunuz yazık değil mi iki ünv bitirmiş insan kendini bu kadar pasifize etmemeli bana kalırsaYapmiyorum surekli kavga ediyoruz bana arkadaslarinin eslerini soyluyor.kiyasliyor beni.
Allahhhhh tam sopalık !!! Aynılarını sen söyle ona..! Hemde ağız dolusu söyle ki bi sendelesin... Bir şuursuz koca daha !Ew dubleks bizim oda yukarda.. ben artik yoruldum aslinda yazmadigim o kadar baska kotu taraflari var ki.. ayrilmak istoyorum deyince basimi yaktin diyo madem ayrilcaktin niye evlendin diyo. Evliligi surdurceksin mecbursun diyo benim kararim kesin deyince hayatimi mahvettin senle nerden tanistim diyo hemen. Benim soylemem gereken seyleri bana soyluyo
ya söylesin iyice sinmişsin çok iyi yaptım oh canıma değsin deseneEw dubleks bizim oda yukarda.. ben artik yoruldum aslinda yazmadigim o kadar baska kotu taraflari var ki.. ayrilmak istoyorum deyince basimi yaktin diyo madem ayrilcaktin niye evlendin diyo. Evliligi surdurceksin mecbursun diyo benim kararim kesin deyince hayatimi mahvettin senle nerden tanistim diyo hemen. Benim soylemem gereken seyleri bana soyluyo
Ben onun dediklerini yapmiyormusum falanca arkadasinin esi fen bilgisi ogretmenymis inek bile sagiyor evi hep toplu.. kocasina hic karsilik vermezmis... falan filanNe gibi konularda kiyasliyor ? Cidden hep o mu haksiz
aMerhaba kizlar esimden bazen ayrilmayi dusunuyorum bazen icimden bi ses abartiyorsun diyor...sizce abartiyor muyum
Esim isten gelir tv laptop basina gecer birsey sorsam duymaz kirk kez sorup oyle cvp alirim...
Yemekleri dort dortluk ister.. pilavina kadar hep tertipli olcaksin ona insanlarin dahinik zamanlari illa olur hastalik var saglik var. Ama kendisi kiyafetlerini kirli sepetine atmayi bilmez. Oturma odasinda koltugun altindan corabi cikar. Benim bi daginikligimi gorse ben bekarken derli topluydum der.
Hep beni elestirir hem de oyle bi elestrr ki... hep kotu seylerimi gorur iyi seylerimi taktir etmez kotu seyleri hemen elestrr..
Hic gezmeye goturmez tek cikmama da izin vermez zaten burda arkadasim hic yok belki arkadasm olsa karismazdi. Kendisi para gidecek diye gezmeye goturmuyo.. bi di disari cikmak 100 tl diyoartik sikilmaya basladim..
Fotografcekilmeyi hic sevmez hep kavga ederiz ben resim cekince.. anilara hic onem vermez...
Ayrica benim ailemle ortak ev aldik ayni evde yasiyoriz. Esim kendisi istedi.. ben karsi ciktim yeni dogum yapmistim bi de bebegim bronsit oldu hastanede yatarken almislar ailemin kanina girip ikna etmis.. onun amacui tembelliginden dolayi bebege ailem yardim edecek ve ortak ev almis olcak. Ben evde ailemle muhabbet edip onun kafadsini sisirmiycem.. Kendi ailemde olsa bazen sikintilarini yasiyorum bebek bakiminda.. annemle babam cok kavga eder. Bebegimin yaninda kavga edip bagrisiyorlar... uyarinca aliniyorlar. Kendimi aile gibi hic hissetmiyorum.. hala kendi ailemle yasiyorum. Ise girmrk istiyorum gece bebegim 5-6 kez en az uyaniyor uykusuz geziyorum.. artik esimden sogudum baskalarinin iliskilerini gorunce uzuluyorum. Ayrica esim cinsellige cok duskun cok sık iliskiye girmek istiyo ben istemeyince zorluyo beni bi yerlerimden zorla asiliyo gulerek... ailesi de cok ilgisiz hic arayip sormuyorlar... Ben bskimli anlayisli dusunceli biriyim esim tam tersim... kilo aldi boyu kisa dikkat et az ye diyorum simdi 90 kg olunca ekmegi kesti sukur.. kisacasi odun dusuncesiz.. ozel gunlere onem vermeyen kadina deger vermey en biri.. hamileyken bile perde taktim gozunun onunde ayak uzatip tv izledi adam... iste boyle odun bi adam... evlenmeden once hic boyle degildi bu kadar degisebilecegi aklimin ucundan gecmezdi...
Ciddende tam basakBen onun dediklerini yapmiyormusum falanca arkadasinin esi fen bilgisi ogretmenymis inek bile sagiyor evi hep toplu.. kocasina hic karsilik vermezmis... falan filan
Benim eşim (eski eşim) boyle bana karşı çok zaygısızdı beni anlamaz annesinle tartışsak ben doğru olsam da annesini savunur anneme goruşmeme izin bermez annesi 40 yaşında ama kadın sabah kalkar yatanı kaldırmaz çıkar eşimde sen gelinsin mecbursun onun odasını toplamaya der annesi yaşlı olsa asta olsa tam yaparım ama kadın evde bana bi bulaşağa yardım yapmaz sabah kızına gider iş yapar eve gelince oram agrıyo buram agrıyo der bana hiç yardim etmez eşim beni çok eziyordu ezdiiriyordu da anneme laf etiler sustum erşeylerne sustum ayrılmak istemiyordurdum geçer hep dedim 2 yıldır ama onar daha da kotu oldu ya 3 ay dır reglm normal degildi agrım vardı hıç birşey yapamıyordum annesı de hep burası yozlu burası oyle eşım de oyle dıyordu bende dedım ya dedım agrım var yapamıyorum sen yap dedım halimi goruyotsum dedım sen bu evde gelinsin ben hiç bir şey yapmam sen yap dedi beni zorla doktora getirdiler bır yumurtam aşağa duşmuş rahimim kan yoplamış miktob dolmuş içim idrar torbam fln kayınvaldem olacak bunları duydu ve eftesı sabah bana uyanda iş yap dedi ondan so çatı katını toplayalım dedı ben orda çıldırdım eşim gelince ona soyledim o da bana : Çok mu ağrın var yapamaz mı sın dedi doktora gitin daha çok ağrın oldu dedi bende annen kor degil sağır degil dedim duydu tartiştık bend evi terk ettim Yani sana diyceğim mutsuz san seni mutlu etmiyorsa ayrıl seni onemsemiyorsa onla boşa vakit kaybetme olümlu dunya sonuçutaMerhaba kizlar esimden bazen ayrilmayi dusunuyorum bazen icimden bi ses abartiyorsun diyor...sizce abartiyor muyum
Esim isten gelir tv laptop basina gecer birsey sorsam duymaz kirk kez sorup oyle cvp alirim...
Yemekleri dort dortluk ister.. pilavina kadar hep tertipli olcaksin ona insanlarin dahinik zamanlari illa olur hastalik var saglik var. Ama kendisi kiyafetlerini kirli sepetine atmayi bilmez. Oturma odasinda koltugun altindan corabi cikar. Benim bi daginikligimi gorse ben bekarken derli topluydum der.
Hep beni elestirir hem de oyle bi elestrr ki... hep kotu seylerimi gorur iyi seylerimi taktir etmez kotu seyleri hemen elestrr..
Hic gezmeye goturmez tek cikmama da izin vermez zaten burda arkadasim hic yok belki arkadasm olsa karismazdi. Kendisi para gidecek diye gezmeye goturmuyo.. bi di disari cikmak 100 tl diyoartik sikilmaya basladim..
Fotografcekilmeyi hic sevmez hep kavga ederiz ben resim cekince.. anilara hic onem vermez...
Ayrica benim ailemle ortak ev aldik ayni evde yasiyoriz. Esim kendisi istedi.. ben karsi ciktim yeni dogum yapmistim bi de bebegim bronsit oldu hastanede yatarken almislar ailemin kanina girip ikna etmis.. onun amacui tembelliginden dolayi bebege ailem yardim edecek ve ortak ev almis olcak. Ben evde ailemle muhabbet edip onun kafadsini sisirmiycem.. Kendi ailemde olsa bazen sikintilarini yasiyorum bebek bakiminda.. annemle babam cok kavga eder. Bebegimin yaninda kavga edip bagrisiyorlar... uyarinca aliniyorlar. Kendimi aile gibi hic hissetmiyorum.. hala kendi ailemle yasiyorum. Ise girmrk istiyorum gece bebegim 5-6 kez en az uyaniyor uykusuz geziyorum.. artik esimden sogudum baskalarinin iliskilerini gorunce uzuluyorum. Ayrica esim cinsellige cok duskun cok sık iliskiye girmek istiyo ben istemeyince zorluyo beni bi yerlerimden zorla asiliyo gulerek... ailesi de cok ilgisiz hic arayip sormuyorlar... Ben bskimli anlayisli dusunceli biriyim esim tam tersim... kilo aldi boyu kisa dikkat et az ye diyorum simdi 90 kg olunca ekmegi kesti sukur.. kisacasi odun dusuncesiz.. ozel gunlere onem vermeyen kadina deger vermey en biri.. hamileyken bile perde taktim gozunun onunde ayak uzatip tv izledi adam... iste boyle odun bi adam... evlenmeden once hic boyle degildi bu kadar degisebilecegi aklimin ucundan gecmezdi...
Asiri sadik biri tek iyi tarafi. Yolda bi kadij gorsun kafasini eger.. tv de acik kadin gorsun kanal degistrr.. eve cok bagli isten ciktigi gibi dogru eve gelir. Yalan soylemeyi hic beceremez. 5 vakit namazini duzenli kilar bunlar iyi denilebilecek huylari... ama diger huylari malum bu yuzden bunlarin onemi yokBu adamın iyi bir tarafı da var mı ya? İkilemde kalan insanları boşanmaya teşvik etmek vicdanımı rahatsız ediyor, ama evli kalmanız için sebep var mı hakkaten?
Böyle davranış bozukluğu olan kişileri aynı burç altında toplamak mantıklı değil... Bu gibi insanlar her burçtan var...Ciddende tam basak
İşte sorunda orda ya her kusurun üstesinden bir manzeretle geliyoruzEleştiriyor ya adam kadını sanki dört dörtlükmüş gibi ondan sormuştur üyemiz :)
Bu arada esim basak burcu tesaduf mu bilmyorum. Ben teraziyimBöyle davranış bozukluğu olan kişileri aynı burç altında toplamak mantıklı değil... Bu gibi insanlar her burçtan var...
Burcu neyse ne bilemem ama eleştirip eleştirip karısına kötü davranan kendisi bir şey olmayan adam gözümde odun burcudur :)İşte sorunda orda ya her kusurun üstesinden bir manzeretle geliyoruz
Birçok konuda eksikliğimiz var ama manzeret bulma konusunda çok iyiyiz
Hiç alakası olduğunu düşünmüyorum Burda, evliliğinde aynı sorunlar olan kadınlar gördü bu gözler ve hepsi ayrı burçtan.. yakın çevremde de var ne yazık ki.. bu tamamen karakter meselesi ... Yetiştirilme tarzı da önemli ... Yoksa o burç bu burçla ilaçla is değil öyle olsaydı herkes uyumlu görünen karşı burç ile mutlu mesut yaşardı.. tamamen dünya görüşü ile alakalı...Bu arada esim basak burcu tesaduf mu bilmyorum. Ben teraziyim
Zor ama çok ciddi bir şekilde hem cinsel problemi nedeniyle tedavi olmasını söyleyin, hemde size karşı bu tavırlarından hoşnut olmadığınızı, değişmezse ayrılacağınızı kesin bir şekilde belirtin. Gerekirse evlilik terapisi şart koşun, ama bu kararlarınızda dik durun, yumuşak olursanız veya geri adım atarsanız dinlemez, kararlı olunAsiri sadik biri tek iyi tarafi. Yolda bi kadij gorsun kafasini eger.. tv de acik kadin gorsun kanal degistrr.. eve cok bagli isten ciktigi gibi dogru eve gelir. Yalan soylemeyi hic beceremez. 5 vakit namazini duzenli kilar bunlar iyi denilebilecek huylari... ama diger huylari malum bu yuzden bunlarin onemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?