Eşim neden tutarsız bı akıl verin bana kızlar

2 çocukla büyük bir kredi sorumluluğu altına girmesi kolay değil elbette git geller yaşanabilir bence de. Yalnız ailesi için aldığınız evi niçin anlattığınızı anlamadım, konuyla ilgisi nedir tam olarak?

Çünkü evleneli 5 yıl oldu biz o sıralarda o borcu ödedik yeni bitti diye açıklamak istedim. Öncesinde neden almadınız gibi sorulmasin diye açıklayıcı olsun istedim.

Çünkü evleneli 5 yıl oldu biz o sıralarda o borcu ödedik yeni bitti diye açıklamak istedim. Öncesinde neden almadınız gibi sorulmasin diye açıklayıcı olsun istedim.

Anladım teşekkürler yanıt için Araba almak araba fiyatları bu kadar yüksekken gercekten insanın canını sıkıyor evin yarı fiyatına veya peşinat fiyatına çoğu araba. O yüzden altın vs gibi değeri düşmeyecek şekilde birikim yapıp en az kredi ile ev almak en mantıklısı sanırım. Allah yardımcınız olsun.

Haklısınız o konuda bende ona hak veriyorum da işte diyorum en azından bı borca girerdik onu ödemeye başlardık yoksa suanki durumun piyasanın halinide biliyorum az çok.
Sizde haklısınız borca girmeden mal sahibide olunmuyor ama kocanızında kafadı karışık olması normal.az boz paralar değil sonuçta.bence ortak noktada buluşursunz.

2. seçeneği düşününce elinde birikimi olmadığı için vazgeçmiş bence tutarsız değil. Ama araba almak için ısrar edin. Onun borcu bitincede arabayı satıp ev alabilirsiniz.

Bence bi yerden başlamak gerekir.

Allah razı olsun bakalım neye karar vericez şuan en çok araba istiyorum ama dediğiniz gibi fiyatlari uçmuş durum da konuyu açmadan önce baya bı kiziyodum kendi kendime şimdi onada hak vermeye başladım ben teşekkür ederim

Sizde haklısınız borca girmeden mal sahibide olunmuyor ama kocanızında kafadı karışık olması normal.az boz paralar değil sonuçta.bence ortak noktada buluşursunz.

İnşallah öyle olur bende ona daha çok hak vermeye başladım ortak bı karar alırız umarım çok teşekkür ederim

Lojmana çıkacak durumunuz varsa çıkıp ev alabilirsiniz kiraya verip aradaki karı da krediye ödeyebilirsiniz

Lojmana çıkacak durumunuz varsa çıkıp ev alabilirsiniz kiraya verip aradaki karı da krediye ödeyebilirsiniz

Evet bu fikirde güzel ama sıfır daire istiyorum onuda alıp kiraya veremeye pek gönlüm razı olmaz gibi lojmana ikna olursam en azından orda birikim yapabiliriz birikimimizin üstüne bı yönden mantıklı geliyor bı yandan çok eski üflesen yikilcak gibi binalar insan korkuyor

Borcu bitince yaptırırsın içini ben de dairemi kiraya verip annemle yasayacağım mesela sıfır dairemi önemli olan içine sinmesinden çok mantıklı karar vermek sıfır daireler daha pahalı değil mi bence öncelinin temiz bir yerde bir yer almak İnan ki içine girdikten sonra burası şurası derken hersey değişiyor

faizler düştüğü için herkes ev almaya başlayınca arz-talep dengesiyle ev fiyatları yükseldi. 6 ay önce 340bin olan 1+1 ev şu an 385bine satıldı.
bu ekonomide o nedenle eve girmek, haddinden fazla para verip kendinizi bankaya bağlamak bence çok mantıklı değil.
evden ziyade arabaya odaklanmanız daha mantıklı. dediğiniz gibi iki küçük çocukla özellikle de kışın zor.
gönlünüze göresini tez zamanda bulursunuz inşallah

Tabiki orası öyle ama bir sürü masraf çıkıyor sonradan sıfır daire fiyatına yaklaşıyor içini yaptırmak, hemde eski binada senelerce yaşadım bekarken heryerden böcekler çıkıyor ve önünü alamiyosun kesinlikle ilaclamak falan bile ise yaramıyor onu çok yaşadığım için sıfır daire daha çok aklıma yatıyor. Mesela lojmanda biraz daha para biriktirip sıfır bı daire alıp oraya geçmek orta halli de bı araba alalım diye düşünüyorum şuan da da mantıklı değilmi.

topraktan girilen evler için kredi faizleri 0,79 dan hesaplanacak. lojmanda yaşayarak, böyle düşük bir faizle bu şekilde bir daire alma şansınız olur belki.

Çok sağolun inşallah. Benim içinde öncelik hep arabaydı zaten çünkü evde bı şekilde kira falan oturuluyor ama sürekli araba kiralamak ve taksi baya zorladı bizi eşime bunu anlatmaya çalıyorum oda şuan araba fiyatları da çok yükseldiği için az daha bekleyelim diyor bı yandan hak veriyorum bı yandan gecekten hayırlı bı arabada istiyorum bakalım nasip artık.

topraktan girilen evler için kredi faizleri 0,79 dan hesaplanacak. lojmanda yaşayarak, böyle düşük bir faizle bu şekilde bir daire alma şansınız olur belki.
Bence o para birikmez 2 çocukla bir ev parası biriktirmek çok zor en ufak bir ihtiyacınızda gözünüze o para gelecek ama krediyi mecbur ödeyeceksiniz

Geldiği kadar gidiyor elinizdeki kadar harcamak zorunda kalıyorsunuz ben bu para işlerini hiç sevmiyorum parayı düşünmeyi filan

Bence o para birikmez 2 çocukla bir ev parası biriktirmek çok zor en ufak bir ihtiyacınızda gözünüze o para gelecek ama krediyi mecbur ödeyeceksiniz

Tamamen bı ev parası biriktirmek zaten imkansız gibi ama eşimde bende maşallah deyim birikim konusunda iyiyizfir ikinizinde ayrı hesabı var o para yok gibi davraniriz hep başka ihtiyaç olduğunda sadece maaşa göre hareket ederiz o yüzden hepsini değil ama bankanın vermediği yüzde otuzluk kısmı en azından biriktirebiliriz diye düşünüyorum

açıkçası fiyatlar çok düşmeyecek bana göre. yükselir mi daha da bilemem ama en iyi ihtimalle bu geldikleri halde kalırlar.
bakın ortada tekrar savaş söylemleri var ve bazı bölgelerden gelenler şakır şakır fiyat sormadan ev alabiliyor. haliyle ibreler yukarıyı gösteriyor. uzun zaman beklerken hiç ulaşılmayacak rakamlarda çıkabilir insanın karşısına. acele edin demiyorum ama çok geç de kalmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…