- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
-
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
Çıkarıyormuş artıkDonu çıkarmadan iyi bir cinsel hayat nasıl oluyormuş peki?
Donu çıkarmadan iyi bir cinsel hayat nasıl oluyormuş peki?
Tamam işte üstünde donla pardon çamaşırla hangi delikten çıkarırsa çıkarsın nasıl verimli bir ilişki yaşar ki insan? Olmaz öyle, beğenmedim.Tatlım öncelikle lütfen dona don demez misin? Çamaşır filan de öyle denmesi gerekiyormuş konu sahibi uyardı az önce. Üslupsuz olma sonra, ben üzülür ağlar durursun, yastıkları ısırarak ağlıyorum şoyan. : (
O konuyu da açıklamış kendisi, baksırı çıkarmadan önündeki işeme cebinden oluyormuş.
Ya işemeye de işeme dedim diye üslupsuz olmam inş, yoksa def-i hacet mi demeliydim korkuyorum ühüğ.
Aynen don don diye dalga gecip durdugun durum benim bi sorunumdu ve astim.senin bu hayattaki tek meziyetin eminim ki dalga gecmek falandir.baya gelistirmissin belliki.nereden baksak bu sitede eminim versigin tum cevaplar ayni ayardadir.az insanlik canim ya .acidim.sevilmiyorsun bellikiTatlım öncelikle lütfen dona don demez misin? Çamaşır filan de, öyle denmesi gerekiyormuş konu sahibi uyardı az önce.
Üslupsuz olma sonra ben gibi; üzülür ağlar durursun, yastıkları ısırarak ağlıyorum şoyan. : (
O konuyu da açıklamış kendisi, baksırı çıkarmadan önündeki işeme cebinden oluyormuş.
Ya işemeye de işeme dedim diye üslupsuz olmam inş, yoksa def-i hacet mi demeliydim korkuyorum ühüğ.
Sevilmemek bu kez sana patladıAynen don don diye dalga gecip durdugun durum benim bi sorunumdu ve astim.senin bu hayattaki tek meziyetin eminim ki dalga gecmek falandir.baya gelistirmissin belliki.nereden baksak bu sitede eminim versigin tum cevaplar ayni ayardadir.az insanlik canim ya .acidim.sevilmiyorsun belliki
Konuyla ilgili cevaplara bakmiycam su saatten sonra.sormasam da olurmus gercekten.yangin var diyenler de mumkunse siteden cikip dua falan etsinler madem.beynindeki yanginlar icin birsey diyemiycem
En azından şimdilik "Sen gadın değilsin" demediler ve tomalarla evime gelmediler Kudra ajsadjd
Konu sahibinin bu konuyu eşiyle paylasmamasi saçma vs denilebilir ya da başka şeyler yazılır. Ama bu şekilde eski sevgilisine sor vs diyerek bel altı yorum yapmak doğru mu sizce?Valla bacım bi yangın da sende var da bizde cevap yok, ne bilelim adamın eski sevgilisi filan varsa ona sor sende donunu çıkarır sana onu bunu yapar mıydı diye
Konu sahibinin bu konuyu eşiyle paylasmamasi saçma vs denilebilir ya da başka şeyler yazılır. Ama bu şekilde eski sevgilisine sor vs diyerek bel altı yorum yapmak doğru mu sizce?
Tatlım öncelikle lütfen dona don demez misin? Çamaşır filan de, öyle denmesi gerekiyormuş konu sahibi uyardı az önce.
Üslupsuz olma sonra ben gibi; üzülür ağlar durursun, yastıkları ısırarak ağlıyorum şoyan. : (
Ülkenin yanmasıyla konunun alakası nedir ?Ülke yanıyor kadının derdine bak
Boyle bir sey gorsem sacma sapan hareketler yapma diyip kalkar giderdim yataktan.
Hayir, hadi yaptin nasil ciddi kalabiliyorsun o manzara karşisinda da ilişki yasayabiliyorsun. Ben cok fena gulerim adamin geri kalani da iceri kacar herhalde.