Esim.neden hic oral iliski istemiyor?

Bu konuyla alakali bi soru sormustum.arkadas unutamamis
Detayları şimdi gördüm de düşüp bayılacağım
Sizin bambaşka dertleriniz var
Boşverin oral seksi filan
Daha normal seks kısmı bile tam anlamıyla olmamış
Acil destek filan alın
Psikolojik anlamda yani

Oral da yapmayı verin bacım

Bu sorunu astik demek ki.yasasin esim.camasirini cikariyor iliskide diye konu mu acmam gerekiyordu.gercekten ben buradaki bayanlarin artik iyice sorunlu oldugunu dusunmeye basladim.birseylere olan sinirinizi hincinizi burada cikarmaya calisiyorsunuz.yangin yangin diyenler kadinlar kulubunde ne isiniz var.yorum vs yapiyorsunuz

Eski konularınıza baktım geldim. Cinsellik yaşarken özel bölgelerinizi falan görmüyormuşsunuz birbirinizin. O zamanda oraldan bahsetmişsiniz. Karşınızda ki kişi eşiniz neden açık yüreklilikle söylemiyorsunuz ? Yapmak istiyorum diye. Ya da ilişki esnasında bam bum girişin yapın. Ters tepki verir diye mi korkuyorsunuz ?

Allahim usluba bakin yaa..belliki cok degerli birisiniz

Bu konuyla alakali bi soru sormustum.arkadas unutamamis

Forumun arama seçeneği var sağ olsunlar koymuşlar, aklımızda herhangi bir şeyi tutmamız gerekmiyor.
Bu arada dona don demek de nasıl bir üslupsuzluksa artık, "Genital bölgelerimizi örten ve iç giyim olarak adlandırılan fabrikasyon kumaş parçası" mı diyelim, ne diyelim? :)))

Seks yaparken iç çamaşırı çıkarmama konusunu aştıysanız bunu havada karada aşarsınız o zaman
Eşiniz niye oral seks yapmıyor ben bilemiyorum
Eşinizden başka bilen olur mu onu da sanmam
Çözümü bizde değil yani sonuç olarak

Kisaca camasir da diyebilirsin canim ya.don demen degil mesele.uslubun.neyse ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…